- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.093
- 548
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Magniii maşallah büyümüş bebişlerYaz uzun zamandır girmiyorum hatirlamana sevindim
Benimkiler 2.5 olma yolundalar şuan 29 ayliklar
Seninkiler kaç aylik
Konuşuyorlar mı birde
Evet ya uzun zaman oldu bırakmıştım şimdi yeni yeni gitmeye başladımBenimkiler Mayısta 4 olacaklar. Ay saymayı bıraktım artıkben de baya bir ara vermiştim. Yazın tekrar bağımlılığım hortladı. Geri döndüm. Konuşuyorlar çok şükür. Dil gelişimleri baya iyi. Kızım 1.5 tan sonra oğlumda 2 den sonra baya net konuşmaya başladılar.
Senin arada mesajlarına denk geliyordum. İkizlerinde biri yoğun bakımda baya zor zamanlar atlattı diye hatırlıyorumama bir ara hep denk gelmiştim yazılarına. 2021 ikiz annelerinde takılıyorduk. Oraya da yazmıştin sanki
Gerçekten çok zor ya, hayir koca sehir herkes kacmış öyle namaz kilarken oleyimde cennete gidiyim olsa mevzu kimse kacmaz bir akilli senmisin yani.Şu dünyada tek benim kvde kafadan kırık sanıyordum yalnız değilmişim
Cidden insanın cinnet geçiresi geliyor
Hemen geliyorum kurabiyemMagniii maşallah büyümüş bebişlerseni gördüğüme sevindim eskilerden kimseyi göremiyorum çok. Gel geyikte iki lafın belini kıralım
Ajjajjaja yani onun yerine daha iyi bir insan olcam felan demesini beklerdimGerçekten çok zor ya, hayir koca sehir herkes kacmış öyle namaz kilarken oleyimde cennete gidiyim olsa mevzu kimse kacmaz bir akilli senmisin yani.
Yaratan seymi diyecek ah vah gordun mu kulumu kacmamamis namaz kilmiş silek bunun gunahları falan.
oldu valla sen işle işle ondan sonra yumurta döte dayaninca secdeye yapış
Ölmeyi istememiştir o sever yaşamayida işte baktı 12.kat mevlaya yakın.Ajjajjaja yani onun yerine daha iyi bir insan olcam felan demesini beklerdimo kadar istemiş olmemiste
Tobe Estağfirullah böyleleri bizi gomer sankiÖlmeyi istememiştir o sever yaşamayida işte baktı 12.kat mevlaya yakın.
Kacamiyoz bari bunu deneyim belki oyle kurtaririm dedi bence
Benim ki gömer gençde zaten, ben ondan önce giderimTobe Estağfirullah böyleleri bizi gomer sanki
Namaz bitince selam veriyosun selam vermeden asla konuşmuyorsun, pozisyonunu bozmuyorsun ya o yüzden her türlü selam şarttır yoksa saygısızlık olur namaza diye düşünüyodum bendeYok ya gövde kıbleden çevrilmez anlamında söyledim ben onu, basit bir şey, yapmazsın kolay kolay.
Ama saygı için selam vermek iyiydi, bana da makul gelmeye başladı birkac kez okuyunca
Teyzeye bak o durumda bile en tepeyi bağlayıp cenneti garantileme peşindeÖlmeyi istememiştir o sever yaşamayida işte baktı 12.kat mevlaya yakın.
Kacamiyoz bari bunu deneyim belki oyle kurtaririm dedi bence
TeyzemiTeyzeye bak o durumda bile en tepeyi bağlayıp cenneti garantileme peşinde
Bak demek ki iman gücü dipdiri tutmuş kadınıTeyzemibiz evlenirken kaynanami gorenler aman bu nasil kaynana senden genç.
Kız bu ölmezde ayvayı yedin falan demişlerdi
Hala benden genç öyle diyeyim, kadının tek yaşlanan tarafı dişleri
Burası öyle bir yer değil ama, herkes her yazılana cevap verebilir. Dini konu açmak bu yüzden yasak işte. Fuhuş yanlış ve kötü bir kelime ve inançla inanmamakla bağdaştırılmamalı.Bu dinin tersi degıl onu yazan uyenın üslubunun karşılığı olarak yazılmış bir cevap.
Rica ediyorum bafelis, senınle tartısmayacagım
Yazdıgım yorumun muhatabı gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?