Namaz kılarken oğlum ağlıyor kucağıma oturuyor.

Yaz uzun zamandır girmiyorum hatirlamana sevindim
Benimkiler 2.5 olma yolundalar şuan 29 ayliklar
Seninkiler kaç aylik
Konuşuyorlar mı birde
Magniii maşallah büyümüş bebişler seni gördüğüme sevindim eskilerden kimseyi göremiyorum çok. Gel geyikte iki lafın belini kıralım

Evet ya uzun zaman oldu bırakmıştım şimdi yeni yeni gitmeye başladım doğacaklarmi diye kafayı yemiştim 2021 anneleri 2022 anneleri ne çekti benden her halti korkarak soruyordum
Ya masallah seninkiler buyumus
Benim ikizler konuşuyorlar ama anladığım tek şey anne baba gerisi agizlarinda hep bir laf ama cümle yok
Hamdolsun kızım menenjit geçirmişti çok şükür suan iyi bazen aceba yan etki kaldimi diye bakıyorum oğlumdan daha iyi yapıyor bazı şeyleri

Şu dünyada tek benim kvde kafadan kırık sanıyordum yalnız değilmişim
Cidden insanın cinnet geçiresi geliyor
Gerçekten çok zor ya, hayir koca sehir herkes kacmış öyle namaz kilarken oleyimde cennete gidiyim olsa mevzu kimse kacmaz bir akilli senmisin yani.
Yaratan seymi diyecek ah vah gordun mu kulumu kacmamamis namaz kilmiş silek bunun gunahları falan.
oldu valla sen işle işle ondan sonra yumurta döte dayaninca secdeye yapış

Ajjajjaja yani onun yerine daha iyi bir insan olcam felan demesini beklerdim o kadar istemiş olmemiste

Yok ya gövde kıbleden çevrilmez anlamında söyledim ben onu, basit bir şey, yapmazsın kolay kolay.
Ama saygı için selam vermek iyiydi, bana da makul gelmeye başladı birkac kez okuyunca
Namaz bitince selam veriyosun selam vermeden asla konuşmuyorsun, pozisyonunu bozmuyorsun ya o yüzden her türlü selam şarttır yoksa saygısızlık olur namaza diye düşünüyodum bende

Teyzeye bak o durumda bile en tepeyi bağlayıp cenneti garantileme peşinde
Teyzemi biz evlenirken kaynanami gorenler aman bu nasil kaynana senden genç.
Kız bu ölmezde ayvayı yedin falan demişlerdi
Hala benden genç öyle diyeyim, kadının tek yaşlanan tarafı dişleri

Teyzemi biz evlenirken kaynanami gorenler aman bu nasil kaynana senden genç.
Kız bu ölmezde ayvayı yedin falan demişlerdi
Hala benden genç öyle diyeyim, kadının tek yaşlanan tarafı dişleri
Bak demek ki iman gücü dipdiri tutmuş kadını
Bizde senle namazı kıldıkta düzeltmemiz eksik kalmış gibi yarışa yarışa soru cevaplıyoruz asdfja
Anneme daha gık diyemedim yani bide ondan örnek verdiğimi bilse bana diyo o kadar ince düşünceğine sen bi başla ara vermen devam etmen kalsın durup dururken bi araba nasihat dinledim asdkaj

Bu dinin tersi degıl onu yazan uyenın üslubunun karşılığı olarak yazılmış bir cevap.

Rica ediyorum bafelis, senınle tartısmayacagım

Yazdıgım yorumun muhatabı gelsın
Burası öyle bir yer değil ama, herkes her yazılana cevap verebilir. Dini konu açmak bu yüzden yasak işte. Fuhuş yanlış ve kötü bir kelime ve inançla inanmamakla bağdaştırılmamalı.

Kalbinizdeki niyet nedir ona bakın.

Yaratıcı, insanların kalbinden/niyetinden ne kadar çok bahseder.

Şekle takıldığımız sürece gerçek niyetimizi biz de duymuyoruz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…