- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
-
evet canım diyorum bu kız nerde:)Aa sen nick mi değiştirdin diğer konuda yazışıyoruz
Benim bugün reglden sonra ilk günüm ve sabah namazına yine kalkmadımöğle namazı kılındı
regl dönüşü gerçekten çok zor oluyor ben zor adapte oluyorum ama bir kez kılınca geliyor devamıAa sen nick mi değiştirdin diğer konuda yazışıyoruz
Benim bugün reglden sonra ilk günüm ve sabah namazına yine kalkmadımöğle namazı kılındı
Yarın akşam namazı ile geliyorum nasipseoh maşallah.
yok mu artıran?
kızlar siz ne alemdesiniz?
penyez83
Niloyatospikk
zeyno genc
@fatoxd
@sempatikmaria
ALLAH RAZI OLSUN canım .Bende kıldım kızlar hepinize dua ettim
canım bismillah de ayetel kürs oku başla ,gerisi geliyor aynen.regl dönüşü gerçekten çok zor oluyor ben zor adapte oluyorum ama bir kez kılınca geliyor devamı
oh oh gel canım beklerizYarın akşam namazı ile geliyorum nasipse
Arkadaslar bana da dua eder misiniz is bulmam icinArkadaşlar merhaba.
namaz konusunda hem yeni başlayanlara motive olsun hem de kendi aramzda sinerji olsun diye konuyu açmak istedim.
bazen sabah namazına kalkamadığımız,ya da namazları aksatma noktasında gevşek davrandığımız oluyor.
birbirmize bu konuda destek olalım ,namaz kardeşliği yapalım istiyorum.
ne dersiniz?
namaz vakitleri farklı olsa da , birbirimize hatırlatabilir ,namaza devam konusunda destek olabiliriz.
Aklımıza takılanları, tecrübelerimizi, dualarımızı birleştirebiliriz.
Bismillahirrrahmanirrahimm.
edelim canım inşallah .Arkadaslar bana da dua eder misiniz is bulmam icin
ALlah razi olsunedelim canım inşallah .
RAbbim hakkında hayırlısı nasip etsin inşallah
Normalde de her zaman kalkamıyorum ama bu sabah kalkacağım inşallahregl dönüşü gerçekten çok zor oluyor ben zor adapte oluyorum ama bir kez kılınca geliyor devamı
Bu konudan bende çok muzdaribim keşke böyle olmasa her an camiye rahatça ulaşabilsekgeçen yıl birşye niyet etmiştim ama malesef başarılı olamadım
inş bu yıl nasip olur .
ramazanda etrafımdaki ,yakın mesafedeki en az 5 camide teravih kılmak istiyorum ,cami gezmek ,farklı camilerin kokusunu ,feyzini almak farklı bir duygu ve huzur bence.
lakin burda namaz vakti caminin bayanlar bölümünü kitliyorlar
ramazan dışı da fırsat buldukça dışarda isem camide kılmaya özen gösteriyorum,kaç cami gezdysem boş camide caminin girişnde kıldım:) bayanalr bölümü kapalı idi
bence çok yanlış bir karar,camide namaz kılmak isteyeni de engellyor,vebale giriyorlar .
neden kitliyorlar anlamıyorum her yerde kamera var aslında
bak sözleşelim ,ben sabah buraya yazayım yarın ,bakayım sen de varmısın hatta seni etiketlerim:)Normalde de her zaman kalkamıyorum ama bu sabah kalkacağım inşallah
hay maşallah ne güzel bir de hoca hanım var aramızda desene:)Bu konudan bende çok muzdaribim keşke böyle olmasa her an camiye rahatça ulaşabilsekben din kültürü öğretmeniyim öğrencileri camiye gezmeye götürmek oraları yerinde öğretmek için bile cami personelinden bissürü izin almak zorunda kalıyorum kaç kez de reddedildim çocuklar ses yapar diye çok üzücü
Ben 5 vakit kılıyorum canım sabahı kıldım öğlene kıldım ikindiyi bekliyorumoh maşallah.
yok mu artıran?
kızlar siz ne alemdesiniz?
penyez83
Niloyatospikk
zeyno genc
@fatoxd
@sempatikmaria
Allah razı olsuunhay maşallah ne güzel bir de hoca hanım var aramızda desene:)
ya canım kaç kere kalakaldım namaz kılamadım biliyor musun .
cimere filan yazmayı düşünüyorum buna bir çözüm lazım
diyelimki hiç ilgisiz bir insan camiye girmek istedi, belki imana dönecek ama giremiyor ne kötü birşey
ALLAH kabul etsin canımBen 5 vakit kılıyorum canım sabahı kıldım öğlene kıldım ikindiyi bekliyorum
Allah herkesin namazını kabul etsin
Amin canım Allah razı olsunALLAH kabul etsin canım
olsun canım sen de katıl sohbetimize
başkalarına da vesile oluruz belki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?