Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bbkkff o yirmi disleri cokz ormus yaa,, benimde cikicak mahfoldu damagim cikmak bilmedi bir garibim..
cekimi daha da zor .. sidi naislsin iyisindir umarim kurtulmussun cektirerek gecmis olsun cok
ben dun hayatimin sinavini verdim .. sigarayi icmeme ramak vardi ama dirnedim ve icmedim
simdi icmekmi ahahah saka gibi bitirdim yaa....
allahim hep boyle olayim dun cok kotuydummm yani cok cok kotuydum
nyseki bitti artik kolay kolayda hatirlamam
bbkkff ve diger birakmak isteyen arkadaslar bu velet kisin dah kolay birakilyior gibime geliyor yani en azindan ben oyle duusnuyorum,, gozlemlerimde bu yonde..
kis aylari ve eve kapanarak uzak durulabilyior ama yaz aylari tetikte surekli akla geliyor cok sinir bozucu bir durum
herkese kolay gelsin darisi ins birakmak isteyenlere..
yeni günün 1 nisan olsun bebekkafa yani benden naçizane öneri şaka yap bakalım vucuduna.
gizemli çok üzüldüm doğrusu başlamana..olmuyor olmuyor olmuyor ...
Nasil bir ruh hali icerisindeyimki birakmam mumkun degil.. gunde ortalama 5 tane iciyorum.. bazen 2
Haziran ayinda guzel bir tatile cikacagim ve yapamam sigarasiz tuuuuuu banaaaa o kadar icmedim simdide bu kadar acizim..
ama kendime soz veriyorum hazirani atlatayim sonra basliyacagim yine
Birakanlar aman tek bir tane oylesine yakarsiniz,, ben kendime o kadar guvenmeme ragmen arkasinin gelmiyecegine inandirak ictim,, ama oyle guzel devami geliyorki..
gizemli çok üzüldüm doğrusu başlamana..
ama tekrara bırakabilirsin.
canımbenim durumum şu ki,1 ay öncesi çok stresli olduğum döenemlerde dayanamadım 1 tane içtim.
ama neoldum başım döndü,gözüm karardı,kalp atışlarım hızlandı,uyuşuk bişiy oldum.yani çok rahatsız etti beni.
sonrasındada canım arar ara çekti ama ben bidaha içmem dedim nasıl olsa geçecek bu istek dedim ve geçti halen içmiyorum 8 ay oldu bırakalı..
sen zaten bahar ve yaz aylarından korkuyodun başına geldi işte bir şeyi 40 kez söyleyince oluyomuş,keşke okadar dillendirmeseydin be canım..
1 Agustosta olmadi dayanamadim konu actim artik ordan dahada motive oldum
olmuyor ya ne zor sey
o kdr cok birakmayi sitiyorumkiii cnaimi veririm ama nikotinsizlikten kendimi alikoyamiyorumda
ama dur demem gerekiyor ve yarin yani 18 agustosta bu isi bu sefe rbitiricem ins umarim:)
ama bitti yani artkk yok bu sefe rgercekten yok
ozledim yaa sigarasiz gunlerimi.. mis gibiydim.. simdi 3 haftalar zorluyor beni bir atlatsam ah bir atlatsam..
optum kizlar
arada konumada bakin motuve etmenizi bekliyorum
topiğini ezberleyene kadar okumuştum. hatta seni merak da ediyordum. ne yaptı acaba diye. hayırlı olsun..benim de bugün 19. günüm. tek sıkıntım ağzımda çıkan aftlar. allah yardımcın olsun...
canım çok teşekkür ederim:)
demek sen de bıraktın...19.gün harika:)
benim de yarın 1 hafta oluyor...gayet iyiyim şimdilik...herkesin Allah yardımcısı olsun canım...
aft neden çıktı ki...sigarayı bırakmayla ilgili olduğunu sanmıyorum ben..
merhaba
nette biraz araştırdım. aftların sigara bırakmakla ilgisi varmış. normalde de çıkardı zaten ama nikotin aftların üzerinde bir katman oluşturduğu için hem daha az acıyormuş hem de daha çabuk iyileşiyormuş. şu anda ne konuşabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. çok acı çekiyorum ama biliyorum geçecek. şimdi spor yapıcam biraz. sende ara ara yaz. birbirimize destek olalım...
allahallahh ilk defa duydum..o derece birde yani...çok geçmiş olsun yahu...ben de yok öyle bişey Allaha şükür...
bugün 8.günüm ama ben gün saymıyorum artık,böyle çok mühim bi iş yapıyormuşum ya da bir özveride bulunuyormuşum gibi düşünmüyorum...ben sigara kullanmıyorum o kadar :)