- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
sabah namazları ne alemde hanımlar
hayırlı sabahlar bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıldım ben çok şükür. Hayırlı sabahlarsabah namazları ne alemde hanımlar
Çok geçmiş olsun. Her şeyde bir hayır vardır üzme kendini. Toparlayacaksin merak etme Allah'a sığın namaza devam et canım duayı sakın birakmadünyalık şeyler belki de dert bile değil ama beni çok ağır bir depresyona soktu kolımu kaldıramıyorum sadece işe gidip gelip ilaç içip uyuyorum kandırıldım duygularımla oynandı kısacası kendimi çok aciz ve basit hissediyorum
maşallah canımKıldım ben çok şükür. Hayırlı sabahlar
hoşgeldin canım .Bende katılmak istiyorum teşviğe ihtiyacım var .şuan en çok duaya namaza ihtiyacım var
Ben çalışıyorum canım .işyerinde öğlen namazı mutlaka kılıyorum.diger vakitler kalıyor çoğu kez kullanıyorumhoşgeldin canım .
tabiki gel buyur.
namaz kılıyor musun yeni mi başlayacaksın?
ben de çalışıyorum canım çalışan çok arkadaş da varBen çalışıyorum canım .işyerinde öğlen namazı mutlaka kılıyorum.diger vakitler kalıyor çoğu kez kullanıyorum
Canım hoşgeldinBende katılmak istiyorum teşviğe ihtiyacım var .şuan en çok duaya namaza ihtiyacım var
Evde bı rehavete kapılıyorum çocuk var .yemek derdi evi topla kilamiyorumben de çalışıyorum canım çalışan çok arkadaş da var
neden diğer vakitler kalıyor canım
canım abdestini kaçırmamaya çalış ve uygulama yükle ,uygulmada vakit girince sen kapatana kadar çalıyor ,seni rahatsız etsin çalan ses ve kalkıp kılabilirsin böyleceEvde bı rehavete kapılıyorum çocuk var .yemek derdi evi topla kilamiyorum
İkindiyi de işyerinde kılabilirsiniz benceBen çalışıyorum canım .işyerinde öğlen namazı mutlaka kılıyorum.diger vakitler kalıyor çoğu kez kullanıyorum
hay maşallah canım ,tü tü tü:)Öğle namazımı kıldım. Bu topikteki herkese de dua ettim
hay maşallah canım ,tü tü tü:)
ikindiye az kaldı hazır abdestin varken bozma ,ben giderken buraya yazacağım senin orda da okundu ise beraber gidelim namaza inşallah .
Tam bir saat var burada. Nasip olursa inşallah kılalım canım beraber. Dualarımıza ismen olmasada bu topikte bulunan herkese dua edelim kızlar olur muhay maşallah canım ,tü tü tü:)
ikindiye az kaldı hazır abdestin varken bozma ,ben giderken buraya yazacağım senin orda da okundu ise beraber gidelim namaza inşallah .
aynen canım dualarda buluşalım ,burda da hemen hemen 1 saat var canım .Tam bir saat var burada. Nasip olursa inşallah kılalım canım beraber. Dualarımıza ismen olmasada bu topikte bulunan herkese dua edelim kızlar olur mu
Allah razı olsun bende kıldım şimdi dua ettim hepinizeTam bir saat var burada. Nasip olursa inşallah kılalım canım beraber. Dualarımıza ismen olmasada bu topikte bulunan herkese dua edelim kızlar olur mu
oh maşallah.Allah razı olsun bende kıldım şimdi dua ettim hepinize
Aa sen nick mi değiştirdin diğer konuda yazışıyoruzoh maşallah.
yok mu artıran?
kızlar siz ne alemdesiniz?
penyez83
Niloyatospikk
zeyno genc
simliask
S sempatikmaria