- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.161
Baya firisin bugün hiç aktif görmedim seni bu kadarInsan şu topige girince bile huzur buluyor ya hu ❤
Esim evde ya çocukları ona bırakıp ben de yan gelip yattımBaya firisin bugün hiç aktif görmedim seni bu kadar
Ohh ne güzel hep evde mi yasaklarda bol bol görürüz cemalini o zamanEsim evde ya çocukları ona bırakıp ben de yan gelip yattım
Ben acmasam başkası acicakti sıkıntılı üyeydiGeldin eski.konusunu ortaya attin gittin
Sonra olan oldu
Polemikten öte konu sahibi deli etti bide biri girip bir şeyler de gelde girme polemiğeBen acmasam başkası acicakti sıkıntılı üyeydidikkat et avlanma bir daha keklik gibi polimige girme
Ayy ben hic aramiyorumİnşaallah canım..iş hayatını çokk özlemiş biri olarak kıymetini bil bebiş gelince çok arayacaksın
Olacak Allah'ı izniyle canımAyy ben hic aramiyorumAyy insallah bebek gelsinde hic calismayim
Etiket yapıp sorsana kuzum boyle çok kişi görmüyorKızlar ramazanın bitimine 10 gün var ve rabbimiz.kadir gecesini son 10 günde arayın diyor inşallah 10 boyunca daha çok ibadet eder dua ederiz
Cumartesi gecesi kadar gecesi olarak belirlenmiş
O zamana kadar ekstra dua okuyalım ne dersiniz
Mesela
Kadir süresi okuyalım 21 defa
Yasin yada fetih suresi yada teşbih cekelim dağıtalım herkes ne kadar okursa
Mesela salavat cekelim 10 bin lailaheillallah cekelim
Kahvem ya şu etiket işini beceremiyorumEtiket yapıp sorsana kuzum boyle çok kişi görmüyor
İnsaAllah bize de nasip olur birgunAyy ben hic aramiyorumAyy insallah bebek gelsinde hic calismayim
5 vakit kılan ama 1 ve 4'ten dolayı sevabı azalanlardanım.......Eki Görüntüle 2840160 Eki Görüntüle 2840161 Eki Görüntüle 2840163 Eki Görüntüle 2840164 Eki Görüntüle 2840165 Eki Görüntüle 2840166 Eki Görüntüle 2840167 Eki Görüntüle 2840168 Eki Görüntüle 2840169 Eki Görüntüle 2840170
5 vakit kılanlara Selam olsun,Eksik kılanlara tamam olsun, Hiç kılmayanlarada Nasip olsun İnşallah Kızlar
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Allah kabul etsin canlar oruçlarımızı, namazlarimiziAfiyetle olsun iftariniz şimdiden
Eki Görüntüle 2840570
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 COLIN
Yapalim.Insallah etiket olmuştur .Kızlar kadir gecesi için toplu bir şey yapalım mi dua gibi teşbih gibi dagitalim ortak o.mubarek gece dualarımızı yapalım ne dersiniz
Denedim ben bu etiketi yapamıyorum laptop yazsam belki olucak ama telden yapamıyorum
Emmacim ban yedim geldim mapuslarda zindanlardan geldimYapalim.
Sen nereye gittin geldin :)
Yaptım oluyor.Hamimlar belki birine yol olur. Yatmadan evvel 11 Kureyş süresini okursanız sabaha namazına uyandir allahim diye dua ederseniz kalkarsanız tüy gibi. Bu tertip teheccut kılmak isteyenler içinde yapılıyor hangi saat kalkmak istediğinizi dua ile söyleyin rabbim uyandırıyor..
Gecmis olsun. Bi ara dua istemiştin, dua ettim bugün canım.Emmacim ban yedim geldim mapuslarda zindanlardan geldim