- 27 Mart 2019
- 28.867
- 102.758
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.181
Kevser süresini yapardım hep kureyş süresi duymadım ramzan sonu deneyimHamimlar belki birine yol olur. Yatmadan evvel 11 Kureyş süresini okursanız sabaha namazına uyandir allahim diye dua ederseniz kalkarsanız tüy gibi. Bu tertip teheccut kılmak isteyenler içinde yapılıyor hangi saat kalkmak istediğinizi dua ile söyleyin rabbim uyandırıyor..
Allah razi olsunGecmis olsun. Bi ara dua istemiştin, dua ettim bugün canım.
Senin telefonda mı bi sorun var acaba?Hahhahhaha kızlar çok özür ay beNne becereksizim
Ben sana ogretcem canım resim li süt var ocakta bekle beniKahvem ya şu etiket işini beceremiyorum
Senin telefonda mı bi sorun var acaba?
Ben sana ogretcem canım resim li süt var ocakta bekle beni
Allah kabul etsin kuzumAkşamı kıldık yatsıyı bekliyoruz bakalım ☺
Her şeyi organik yediricem diye ugrasinca boyle oluyor kuzu çocuğa yoğurt yapıyorum ..Yatağı serecem buraya sahura ne kaldıAy bende bilmiyorum canım ya olmuyor bir dahada yapmiyacam
Kahvem sen cansın kuzum ya sabahtan beri çıkamadın mutfaktan
Tamam öğret hocam
Ben kıldım tabbim kabul etsin namazlarınizi kızlarNasibime Aşığım.Cünkü yazarı Allah'tır. Hele Yazdığı Namaz İze, Bedene şifa Kalbe inşirah'tır..
Namaz vakti canlarrrrr@mimariye Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 COLIN
Ben yatsıyıda kıldım bizim burda erken okunuyorAkşamı kıldık yatsıyı bekliyoruz bakalım ☺
Aaa orası neresi van miBen yatsıyıda kıldım bizim burda erken okunuyor
Her şeyi organik yediricem diye ugrasinca boyle oluyor kuzu çocuğa yoğurt yapıyorum ..Yatağı serecem buraya sahura ne kaldı
Hay Maşallah. Benim yatsıyı kılmam yarım saatimi alıyor tamBen yatsıyıda kıldım bizim burda erken okunuyor
Ezan okunur okunmaz kalkıyorum canım yoksa zorlanıyorum iyi oluyor ezanla birlikte kalkıncaHay Maşallah. Benim yatsıyı kılmam yarım saatimi alıyor tam
Hatay canımAaa orası neresi van mi