- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.121
Seninki erken bitti yine .Niloya kaç gündür banlı. kıza çok yüklemissiniz siteyi terk etmişAman aman kalsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki erken bitti yine .Niloya kaç gündür banlı. kıza çok yüklemissiniz siteyi terk etmişAman aman kalsın
Bir sürü bahanem ve hastalıklarım var aslında ama sanırım en çok engel olan his, namazla bütünleşememek. Namaza konsantre olup haz alamamak. Dışardan bakınca ne güzel bir ibadet şekli diyorsun. Tam teslimiyet. Çok huzur verici olmalı diyorsun. Ama bunları namazda hissedemiyorum. Kılıyorum (arada bıraktığım ya da vakit kaçırdığım da oluyor) ama sanki sadece kılmış olmak için, borçlu olmamak için yapıyormuşum gibi. Hal böyle olunca namaz bittikten sonra doğru düzgün dua da edemiyorum. Sanki bir yerlerde kilitli kapılarım var da onları kırmadan aradığım huzura hiç erişemeyecekmişim gibi hissediyorum.Tabiki etiketleriz kuzum her zaman arada değil ilkindin ezanında baslaticam canım.. kıldıkca yazarsan gün sonunda yada kilamadiginda paylaşırsan sevinirim birbirimizi teşvik ederiz inşallah .. en çok en gel olan his ne canım sendeki namazına ?
Seninki erken bitti yine .Niloya kaç gündür banlı. kıza çok yüklemissiniz siteyi terk etmiş
Ramazan dan beri canım, benimkide çok yeni. bu yüzden diyorum aynıyız aynı yastayiz gel bir yerden basla baslayalim beraberİşteydim istesem de kılamazdım. İnşallah başarırım. Apzına sağlık. Sen kesintisiz ne zamandır devam ediyosun?
Merhaba. Çene ve yüz iltihabı olabilir sizde. Yani eğer o protez dişler değilse ağrının sebebi, büyük ihtimal çene iltihabıdır. Bunun için bir tedavi yöntemi araştır bence.İnşaAllah kapanma bitsin gideceğim canm Rabbim dermansız dert vermesin hepsi gelip geçer inşaAllah
O bir sürü bahane bizi kurtarmayacak canım.ben de zaman zaman yaşayorum o hissi .bu konuyuda bu yüzden açtım toplu yapılan ibadetlerde güzellik haz vardır benim şevkimi burası çok artırıyor inşaallah sanada güzel bir vesile olur burası. görev gibi değilde aşkla kilarsin. namazlarıni Hüseyin Hilmi ışığın namaz kitabını da tavsiye ederim okumanıBir sürü bahanem ve hastalıklarım var aslında ama sanırım en çok engel olan his, namazla bütünleşememek. Namaza konsantre olup haz alamamak. Dışardan bakınca ne güzel bir ibadet şekli diyorsun. Tam teslimiyet. Çok huzur verici olmalı diyorsun. Ama bunları namazda hissedemiyorum. Kılıyorum (arada bıraktığım ya da vakit kaçırdığım da oluyor) ama sanki sadece kılmış olmak için, borçlu olmamak için yapıyormuşum gibi. Hal böyle olunca namaz bittikten sonra doğru düzgün dua da edemiyorum. Sanki bir yerlerde kilitli kapılarım var da onları kırmadan aradığım huzura hiç erişemeyecekmişim gibi hissediyorum.
Ben yeni olunca galiba kahvemSeninki erken bitti yine .Niloya kaç gündür banlı. kıza çok yüklemissiniz siteyi terk etmiş
Ayy bugün çok takılı kaldım bu kulüpte isim de pek yok diye . Dun tüm temizliği yaptım ya kendimi odullendiriyorum.Huzur Arayan Bir Gönüle Sahipsen, İşte Ezan, İşte Namaz,İşte Seccaden..
Namaz vakti canlarrrrr Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Hoşgeldin ban gitmiş.Ben yeni olunca galiba kahvem
Benle banli olanlar devam ediyor
Sen allah'a yönelirsen şeytan ve nefiste sana daha çok yönelirmişBir sürü bahanem ve hastalıklarım var aslında ama sanırım en çok engel olan his, namazla bütünleşememek. Namaza konsantre olup haz alamamak. Dışardan bakınca ne güzel bir ibadet şekli diyorsun. Tam teslimiyet. Çok huzur verici olmalı diyorsun. Ama bunları namazda hissedemiyorum. Kılıyorum (arada bıraktığım ya da vakit kaçırdığım da oluyor) ama sanki sadece kılmış olmak için, borçlu olmamak için yapıyormuşum gibi. Hal böyle olunca namaz bittikten sonra doğru düzgün dua da edemiyorum. Sanki bir yerlerde kilitli kapılarım var da onları kırmadan aradığım huzura hiç erişemeyecekmişim gibi hissediyorum.
Çok umutsuz ve endişeliyim ama bu mesajının hatrına söz bugün 1 vakit kılıcamRamazan dan beri canım, benimkide çok yeni. bu yüzden diyorum aynıyız aynı yastayiz gel bir yerden basla baslayalim beraber
İnşallah. "Namazlarımı aşkla kılıyorum" diyenler varsa tavsiyelerine açığım herkesin.O bir sürü bahane bizi kurtarmayacak canım.ben de zaman zaman yaşayorum o hissi .bu konuyuda bu yüzden açtım toplu yapılan ibadetlerde güzellik haz vardır benim şevkimi burası çok artırıyor inşaallah sanada güzel bir vesile olur burası. görev gibi değilde aşkla kilarsin. namazlarıni Hüseyin Hilmi ışığın namaz kitabını da tavsiye ederim okumanı
Ne konuydu nurcum hepisi darmadağın ettiHoşgeldin ban gitmiş.
Darısı niloyaya
Ben bir seyler yazdım inşallah o aşk hepimizde ebediyyen olurİnşallah. "Namazlarımı aşkla kılıyorum" diyenler varsa tavsiyelerine açığım herkesin.
Sen bir vakit kıl sonra birakamazsin ki vücut o huzura erdi mi bir daha canı isterÇok umutsuz ve endişeliyim ama bu mesajının hatrına söz bugün 1 vakit kılıcam
Allah razı olsun canım kilinca yaz bana olurmuÇok umutsuz ve endişeliyim ama bu mesajının hatrına söz bugün 1 vakit kılıcam
Bende dört dönüyorum mutfakta yetişmek için ne güzel benim yerimede dinlenAyy bugün çok takılı kaldım bu kulüpte isim de pek yok diye . Dun tüm temizliği yaptım ya kendimi odullendiriyorum.
Eger etiket yapmasan namaz da geçecek
Sağol varol
Ne yemek yapıyorsunBende dört dönüyorum mutfakta yetişmek için ne güzel benim yerimede dinlen