- 27 Mart 2019
- 28.867
- 102.758
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.201
Hatay guzel yerdesinizHatay canım
Allah kabul etsin
Ben daha kılamadım aynen erkenden kılınca rastlıyorsun bekledikçe namaz ağırlaşıyor
Birazdan bende kılarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatay guzel yerdesinizHatay canım
Sağol canım Allah seninkinide kabul etsin inşallah ezanla kalktım mı kılıyorum kalkmazsam sonra benimde zoruma gidiyor kalmak öyle kolay oluyor birde elimden geldiği kadar abdesti oluyorum öyle iyi pratik oluyorHatay guzel yerdesiniz
Allah kabul etsin
Ben daha kılamadım aynen erkenden kılınca rastlıyorsun bekledikçe namaz ağırlaşıyor
Birazdan bende kılarım
Allah kabul etsin canımBen yatsıyıda kıldım bizim burda erken okunuyor
Amin canım sizinkilerideAllah kabul etsin canım
Sende kalk kıl kuzum bende kilicam şimdiHatay guzel yerdesiniz
Allah kabul etsin
Birazdan bende kılarım
5 bin salavat çekerim inşaAllah@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
C Cemoss
M MaviMabellee
@NimeSeker
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
kahve_kokusu
@Magnifiague
Meybuz
Kızlar önce ki sayfalarda yazdım kadir gecesi için dua yada.tesbih dağıtalım mi toplu ibadet olur
Kulun kula yaptığı duan kabul olurmuş bu geceyi kaçırmayalım bir birimize dua edelim
Mesele salavat kelime i tevhit yada
Kadir süresi okuyalım fetih suresi
Karşılaştıralım cumartesi gününe kadar bir seyler yapalim ne dersiniz
Aynen canım bir şey yapalım boş durmayalım5 bin salavat çekerim inşaAllah
Ben şimdilik 10 tane alim inşaAllahAynen canım bir şey yapalım boş durmayalım
100 kadir süresi okuyalım paylaşalım kim.ne kadar alır
Bilmiyorum
Çok güzel bi bilgilendirme olmuşEki Görüntüle 2840770
Ramazan in son on gunune girdik.
Aslında Ramazan boyu kadir gecesi gibi geçirmek en makbulu ancak en kuvvetle son on gününde olduğu rivayet edilen Kadir gecesi ni bu on gün içindedir diyerek, biraz daha ibadetlerimizi artırarak ve her namazın sonunda bu duayı okuyarak ihya edelim ki bu geceyi kacirmamis olalım.
Bizden sabahlara kadar namaz kilmamamiz istenmiyor.
Bazı şeyler kolay ama biz zor gorebiliyoruz.
Mümkünse son on günde gün içinde bir saat de olsa kendimize ayıralım ve tefekkür edelim.
Bu bır saatte he gün kısa bir surenin önce arapcasini sonra mealini ve ardından tefsirini okuyarak bize verilen mesajları alalım ve hayatımızda uygulamak için niyet edelim.
Biz niyetimizi edelim Rabbim de kolaylastirsin inşaallah.
(Tefsir kitabım yok diyenler için internetten diyanetin Kuran Yolu tefsiri var ordan okuyabilirsiniz.
Açık anlaşılır bir dili var.
Herkes kendi seviyesine göre uzun ya da kısa bir sure seçip yapabilir.
Herkesin şartları, bilgi birikimi ve vakti eşit değil.
Kimine Fil suresi uzun kimine Bakara suresi kısa gelebilir.
Gücümüz neye yeterse onu yapalım inşaallah.)
Olur canım diğer gruplarda salavat ve esmaları katıldım kadir gecesi için regl olurum düşüncesiyle düşündüğüm gibi olmadı erken geldi, inşallah abdest alıp kadir süresi için size katılırım canım.Aynen canım bir şey yapalım boş durmayalım
100 kadir süresi okuyalım paylaşalım kim.ne kadar alır
Bilmiyorum
İnstagramda Fatma Hale Hoca 23.00'ten sonra program yapmaya başladı. Sayiyla bir şeyler okuyorlar. Yeni açtım, bakiyorum simdi. Yayina 6000 küsur kişi bağlanmış mâşâallah bârekallah.
Kızlar kadir gecesine dua dağıtıyoruz kadir süresi 100 tane.okuyalim dedik alirmisinizÇok güzel bi bilgilendirme olmuş
Yapalım canım ben herşeye uyarım. Zatenn bugün temizliği yaptım. Dedim kendime cumartesine kadar kadir gece hazırlığı yapıyım okuncak surelerimi okuyum@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
C Cemoss
M MaviMabellee
@NimeSeker
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
kahve_kokusu
@Magnifiague
Meybuz
Kızlar önce ki sayfalarda yazdım kadir gecesi için dua yada.tesbih dağıtalım mi toplu ibadet olur
Kulun kula yaptığı duan kabul olurmuş bu geceyi kaçırmayalım bir birimize dua edelim
Mesele salavat kelime i tevhit yada
Kadir süresi okuyalım fetih suresi
Karşılaştıralım cumartesi gününe kadar bir seyler yapalim ne dersiniz
15 alırım.Kızlar kadir gecesine dua dağıtıyoruz kadir süresi 100 tane.okuyalim dedik alirmisiniz
Olur canım diğer gruplarda salavat ve esmaları katıldım kadir gecesi için regl olurum düşüncesiyle düşündüğüm gibi olmadı erken geldi, inşallah abdest alıp kadir süresi için size katılırım canım.
Kadir gecesinde.
Kaç alırsınızYapalım canım ben herşeye uyarım. Zatenn bugün temizliği yaptım. Dedim kendime cumartesine kadar kadir gece hazırlığı yapıyım okuncak surelerimi okuyum
Yani ne karar verirseniz hazır ve nazır bekliyorum