Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Hatay guzel yerdesiniz

Allah kabul etsin
Ben daha kılamadım aynen erkenden kılınca rastlıyorsun bekledikçe namaz ağırlaşıyor
Birazdan bende kılarım
Sağol canım Allah seninkinide kabul etsin inşallah ezanla kalktım mı kılıyorum kalkmazsam sonra benimde zoruma gidiyor kalmak öyle kolay oluyor birde elimden geldiği kadar abdesti oluyorum öyle iyi pratik oluyor

Güzel Bir Dua Bırakıyorum Geceye Canlar ♥️♥️
Screenshot_20210430-230839~2.jpeg

Screenshot_20210427-102915~2.jpeg

Cookiie Cookiie Z Zerre Cemoos Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque Magnifiaque i p e k i p e k @sumeyye07 Hifaa Hifaa cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek Meybuz Meybuz MssPARE MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Niloyatospikk Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses sevgitek sevgitek memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . nightingale62 nightingale62 clara clara Begonya2 Begonya2 COLIN COLIN Migrenben Migrenben Amazing family Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06 Ayca_06
athena athena M Morlale8

images - 2021-05-03T133747.656.jpeg

Ramazan in son on gunune girdik.
Aslında Ramazan boyu kadir gecesi gibi geçirmek en makbulu ancak en kuvvetle son on gününde olduğu rivayet edilen Kadir gecesi ni bu on gün içindedir diyerek, biraz daha ibadetlerimizi artırarak ve her namazın sonunda bu duayı okuyarak ihya edelim ki bu geceyi kacirmamis olalım.
Bizden sabahlara kadar namaz kilmamamiz istenmiyor.
Bazı şeyler kolay ama biz zor gorebiliyoruz.
Mümkünse son on günde gün içinde bir saat de olsa kendimize ayıralım ve tefekkür edelim.
Bu bır saatte he gün kısa bir surenin önce arapcasini sonra mealini ve ardından tefsirini okuyarak bize verilen mesajları alalım ve hayatımızda uygulamak için niyet edelim.
Biz niyetimizi edelim Rabbim de kolaylastirsin inşaallah.
(Tefsir kitabım yok diyenler için internetten diyanetin Kuran Yolu tefsiri var ordan okuyabilirsiniz.
Açık anlaşılır bir dili var.
Herkes kendi seviyesine göre uzun ya da kısa bir sure seçip yapabilir.
Herkesin şartları, bilgi birikimi ve vakti eşit değil.
Kimine Fil suresi uzun kimine Bakara suresi kısa gelebilir.
Gücümüz neye yeterse onu yapalım inşaallah.)

@Bidar Sultan
Keira- Keira-
Cookiie Cookiie
Z Zerre
clara clara
Begonya2 Begonya2
H hanimpazari
sevgitek sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06 Ayca_06
Drderdimderin Drderdimderin
@Bidar
memurhanim memurhanim
@sumeyye07
Hifaa Hifaa
Aktif Lora Aktif Lora
Minnosprenses Minnosprenses
C Cemoss
M MaviMabellee
@NimeSeker
A Asaletanne
i p e k i p e k
MssPARE MssPARE
kahve_kokusu kahve_kokusu
@Magnifiague
Meybuz Meybuz

Kızlar önce ki sayfalarda yazdım kadir gecesi için dua yada.tesbih dağıtalım mi toplu ibadet olur

Kulun kula yaptığı duan kabul olurmuş bu geceyi kaçırmayalım bir birimize dua edelim
Mesele salavat kelime i tevhit yada
Kadir süresi okuyalım fetih suresi
Karşılaştıralım cumartesi gününe kadar bir seyler yapalim ne dersiniz

@Bidar Sultan
Keira- Keira-
Cookiie Cookiie
Z Zerre
clara clara
Begonya2 Begonya2
H hanimpazari
sevgitek sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06 Ayca_06
@Bidar
memurhanim memurhanim
@sumeyye07
Hifaa Hifaa
Aktif Lora Aktif Lora
C Cemoss
M MaviMabellee
@NimeSeker
A Asaletanne
i p e k i p e k
MssPARE MssPARE
@Magnifiague
Meybuz Meybuz

Kızlar önce ki sayfalarda yazdım kadir gecesi için dua yada.tesbih dağıtalım mi toplu ibadet olur

Kulun kula yaptığı duan kabul olurmuş bu geceyi kaçırmayalım bir birimize dua edelim
5 bin salavat çekerim inşaAllah 🌹

İnstagramda Fatma Hale Hoca 23.00'ten sonra program yapmaya başladı. Sayiyla bir şeyler okuyorlar. Yeni açtım, bakiyorum simdi. Yayina 6000 küsur kişi bağlanmış mâşâallah bârekallah.

Eki Görüntüle 2840770
Ramazan in son on gunune girdik.
Aslında Ramazan boyu kadir gecesi gibi geçirmek en makbulu ancak en kuvvetle son on gününde olduğu rivayet edilen Kadir gecesi ni bu on gün içindedir diyerek, biraz daha ibadetlerimizi artırarak ve her namazın sonunda bu duayı okuyarak ihya edelim ki bu geceyi kacirmamis olalım.
Bizden sabahlara kadar namaz kilmamamiz istenmiyor.
Bazı şeyler kolay ama biz zor gorebiliyoruz.
Mümkünse son on günde gün içinde bir saat de olsa kendimize ayıralım ve tefekkür edelim.
Bu bır saatte he gün kısa bir surenin önce arapcasini sonra mealini ve ardından tefsirini okuyarak bize verilen mesajları alalım ve hayatımızda uygulamak için niyet edelim.
Biz niyetimizi edelim Rabbim de kolaylastirsin inşaallah.
(Tefsir kitabım yok diyenler için internetten diyanetin Kuran Yolu tefsiri var ordan okuyabilirsiniz.
Açık anlaşılır bir dili var.
Herkes kendi seviyesine göre uzun ya da kısa bir sure seçip yapabilir.
Herkesin şartları, bilgi birikimi ve vakti eşit değil.
Kimine Fil suresi uzun kimine Bakara suresi kısa gelebilir.
Gücümüz neye yeterse onu yapalım inşaallah.)
Çok güzel bi bilgilendirme olmuş 😍

Aynen canım bir şey yapalım boş durmayalım
100 kadir süresi okuyalım paylaşalım kim.ne kadar alır
Bilmiyorum
Olur canım diğer gruplarda salavat ve esmaları katıldım kadir gecesi için regl olurum düşüncesiyle düşündüğüm gibi olmadı erken geldi, inşallah abdest alıp kadir süresi için size katılırım canım.
Kadir gecesinde.

İnstagramda Fatma Hale Hoca 23.00'ten sonra program yapmaya başladı. Sayiyla bir şeyler okuyorlar. Yeni açtım, bakiyorum simdi. Yayina 6000 küsur kişi bağlanmış mâşâallah bârekallah.
Çok güzel bi bilgilendirme olmuş 😍
Kızlar kadir gecesine dua dağıtıyoruz kadir süresi 100 tane.okuyalim dedik alirmisiniz

@Bidar Sultan
Keira- Keira-
Cookiie Cookiie
Z Zerre
clara clara
Begonya2 Begonya2
H hanimpazari
sevgitek sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06 Ayca_06
@Bidar
memurhanim memurhanim
@sumeyye07
Hifaa Hifaa
Aktif Lora Aktif Lora
C Cemoss
M MaviMabellee
@NimeSeker
A Asaletanne
i p e k i p e k
MssPARE MssPARE
@Magnifiague
Meybuz Meybuz

Yapalım canım ben herşeye uyarım. Zatenn bugün temizliği yaptım. Dedim kendime cumartesine kadar kadir gece hazırlığı yapıyım okuncak surelerimi okuyum 🤗😍😍
Yani ne karar verirseniz hazır ve nazır bekliyorum 🤩

Olur canım diğer gruplarda salavat ve esmaları katıldım kadir gecesi için regl olurum düşüncesiyle düşündüğüm gibi olmadı erken geldi, inşallah abdest alıp kadir süresi için size katılırım canım.
Kadir gecesinde.
Yapalım canım ben herşeye uyarım. Zatenn bugün temizliği yaptım. Dedim kendime cumartesine kadar kadir gece hazırlığı yapıyım okuncak surelerimi okuyum 🤗😍😍
Yani ne karar verirseniz hazır ve nazır bekliyorum 🤩
Kaç alırsınız

LoL ARKADAS 10 tane aldı geriye 90 kaldi

X