Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Ben acmasam başkası acicakti sıkıntılı üyeydi 😉dikkat et avlanma bir daha keklik gibi polimige girme :KK70:
Polemikten öte konu sahibi deli etti bide biri girip bir şeyler de gelde girme polemiğe
Sanki bizim derdiniz yokta güllük gülistanlık hayatımız gibi
Sonuç ban yedim hehehe

Bir daha gIrrmemek.icin uğraşıcam :KK51::KK48:

Kızlar ramazanın bitimine 10 gün var ve rabbimiz.kadir gecesini son 10 günde arayın diyor inşallah 10 boyunca daha çok ibadet eder dua ederiz
Cumartesi gecesi kadar gecesi olarak belirlenmiş
O zamana kadar ekstra dua okuyalım ne dersiniz
Mesela
Kadir süresi okuyalım 21 defa
Yasin yada fetih suresi yada teşbih cekelim dağıtalım herkes ne kadar okursa
Mesela salavat cekelim 10 bin lailaheillallah cekelim

Allah kabul etsin canlar oruçlarımızı, namazlarimizi📿🛐 Afiyetle olsun iftariniz şimdiden 🤗🤗
Screenshot_20210430-154458~2.jpeg

Cookiie Cookiie Z Zerre Cemoos Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque Magnifiaque i p e k i p e k @sumeyye07 Hifaa Hifaa cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek Meybuz Meybuz MssPARE MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Niloyatospikk Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses sevgitek sevgitek memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . nightingale62 nightingale62 clara clara Begonya2 Begonya2 Migrenben Migrenben Amazing family Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06 Ayca_06
athena athena M Morlale8 COLIN COLIN

Kızlar ramazanın bitimine 10 gün var ve rabbimiz.kadir gecesini son 10 günde arayın diyor inşallah 10 boyunca daha çok ibadet eder dua ederiz
Cumartesi gecesi kadar gecesi olarak belirlenmiş
O zamana kadar ekstra dua okuyalım ne dersiniz
Mesela
Kadir süresi okuyalım 21 defa
Yasin yada fetih suresi yada teşbih cekelim dağıtalım herkes ne kadar okursa
Mesela salavat cekelim 10 bin lailaheillallah cekelim
Etiket yapıp sorsana kuzum boyle çok kişi görmüyor

Insallah etiket olmuştur .Kızlar kadir gecesi için toplu bir şey yapalım mi dua gibi teşbih gibi dagitalim ortak o.mubarek gece dualarımızı yapalım ne dersiniz

Denedim ben bu etiketi yapamıyorum laptop yazsam belki olucak ama telden yapamıyorum

Insallah etiket olmuştur .Kızlar kadir gecesi için toplu bir şey yapalım mi dua gibi teşbih gibi dagitalim ortak o.mubarek gece dualarımızı yapalım ne dersiniz

Denedim ben bu etiketi yapamıyorum laptop yazsam belki olucak ama telden yapamıyorum
Yapalim.
Sen nereye gittin geldin :)

Hamimlar belki birine yol olur. Yatmadan evvel 11 Kureyş süresini okursanız sabaha namazına uyandir allahim diye dua ederseniz kalkarsanız tüy gibi. Bu tertip teheccut kılmak isteyenler içinde yapılıyor hangi saat kalkmak istediğinizi dua ile söyleyin rabbim uyandırıyor..

Hamimlar belki birine yol olur. Yatmadan evvel 11 Kureyş süresini okursanız sabaha namazına uyandir allahim diye dua ederseniz kalkarsanız tüy gibi. Bu tertip teheccut kılmak isteyenler içinde yapılıyor hangi saat kalkmak istediğinizi dua ile söyleyin rabbim uyandırıyor..
Yaptım oluyor.
3 Kevser de aynı işe yaradı, onu da duymustum.

X