- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #8.441
Adana daha sıcaktir burası bile 18 derece bugünDaha iyiyiz canım şimdi yürüyüş parkına geldik açık hava ve yürüyüş daha iyi hissettiriyor insanı
Aaaa niye benim kızı da evde tutmak ölüm anne parka gidelim mi markete gidelim mi yağmur yağıyor diyorum yağmıyor durdu diyor bakış aynen buBende bugun küçüğü parka cikardim. Yavrum nasil agliyor cikmayacakmis. Ablasini almaya zor goturdum, ablasına söylemedik
Ablasınin haberi olsa cok kiskanirAaaa niye benim kızı da evde tutmak ölüm anne parka gidelim mi markete gidelim mi yağmur yağıyor diyorum yağmıyor durdu diyor bakış aynen bu
Bende 5 vakit kıldım .orucumu tuttum bugünde niyetliyim ara vereceğim hafta sonu inşallah akşam musafirlikteydik çok okuyamadım 4 sayfaydi sanırım..Dun 5 vakit namazimi kildim 12 sayfa hatmimden okudum sanırım. Sayfadan emin degilim 6. Cüze geçtim
Allah kabul etsin canimBende 5 vakit kıldım .orucumu tuttum bugünde niyetliyim ara vereceğim hafta sonu inşallah akşam musafirlikteydik çok okuyamadım 4 sayfaydi sanırım..
Amin canım cümlemizin sabah öğle kılındı ikindi bekleniyorAllah kabul etsin canim
Bende sabah öğle kildim. İkindi son 2 dkAmin canım cümlemizin sabah öğle kılındı ikindi bekleniyor
Maşallah çok güzel gidiyorsunBende sabah öğle kildim. İkindi son 2 dk
Bu sefer kilcam bebegi oyle uyandircam. Her türlü gece gec uyuyor zaten
Cuma saati 1 yasin suresi 1 cuma suresi okudum.
Az önce 7 sayfa hatmimden okudum
Akşam ezanindan sonra 3 sayfa daha okudum çok şükür bayağı hizlandim. Oyleki bir iki sene önce hic okuyamamistim harfleri bile taniyamiyodum. Şükürler olsun ilerlettimMaşallah çok güzel gidiyorsunbenimde hızlanmam lazım akşam okuyacağım bende inşaallah
Her gün okumanın çok faydası var canım bende öyle hissediyorum eskiden 5 sayfa okur yorulurdun, şimdi bir cuze yakın okuyorum .. Rabb'im daim etsin inşaallah hadi bakalım tatlı bir rekabet yapalım kimin hatmi önce bitecekAkşam ezanindan sonra 3 sayfa daha okudum çok şükür bayağı hizlandim. Oyleki bir iki sene önce hic okuyamamistim harfleri bile taniyamiyodum. Şükürler olsun ilerlettim
Ben bayrama diye niyetlendim canim o kadar hizlanamam şuan. Ben sadece regl gelmeden biraz daha okumuş olayim istedim ama sanki bir iki güne olcam gibi hissetmeye basladim erkenmi olcak nedir...Her gün okumanın çok faydası var canım bende öyle hissediyorum eskiden 5 sayfa okur yorulurdun, şimdi bir cuze yakın okuyorum .. Rabb'im daim etsin inşaallah hadi bakalım tatlı bir rekabet yapalım kimin hatmi önce bitecek
5 Vakit namaz kılındı
Oruç tutuldu.
Kur'an okundu 15 sayfa
Bugünlük benden bu kadar
Olabilir benim iki aydır 5 gün öne atıyor bende hergun bu kadar çok okuyamam kız babasıyla oynadı da öyle çok bölünüyor um okurken kızın ya çişi ya şu içesi yada acıkasi geliyorBen bayrama diye niyetlendim canim o kadar hizlanamam şuan. Ben sadece regl gelmeden biraz daha okumuş olayim istedim ama sanki bir iki güne olcam gibi hissetmeye basladim erkenmi olcak nedir...
Evet o zamanlar zor oluyor. En guzel cocuklar uyurken. Şimdi benim haftasonu biraz zor olacak. Keşke sabah namazina kalkınca okusam biraz.Olabilir benim iki aydır 5 gün öne atıyor bende hergun bu kadar çok okuyamam kız babasıyla oynadı da öyle çok bölünüyor um okurken kızın ya çişi ya şu içesi yada acıkasi geliyor
Ben kılıp hemen uyuyorum geç yatıyoruz sabah pert oluyorum okuyamıyorum namazı zor kiliyorum daha varmış senin âdete okursun biraz dahaEvet o zamanlar zor oluyor. En guzel cocuklar uyurken. Şimdi benim haftasonu biraz zor olacak. Keşke sabah namazina kalkınca okusam biraz.
Bakalim erken regl olursamda daha iyi olur mart sonuna kadar bayagi ilerletmiş olurum. 6.cuzun yarisina geldim galiba. Ben 25 subatta regl olurum diye 9 cuz hedef koymuştum. Nasip artik
Daha var tarih olarakta işte erken olabilir gibi geldi bana. Sabah kalkip cuzden okursam benim için iyi olcak. Bende x2 kız biliyosunBen kılıp hemen uyuyorum geç yatıyoruz sabah pert oluyorum okuyamıyorum namazı zor kiliyorum daha varmış senin âdete okursun biraz daha
MaşallahDaha var tarih olarakta işte erken olabilir gibi geldi bana. Sabah kalkip cuzden okursam benim için iyi olcak. Bende x2 kız biliyosun
Usumezsem acarimMaşallahsana ben bir tanesi ile pert
Çok iyi olur aslında sabah namazı kılınca pencereni aç temiz havayı kokla içeri girsin hava .bereketmis hemde peygamber efendimiz buyurmuş o saatte havanın verdiği oksijen sifaliymis
Soğuk suyla mi alıyor sun ben soğuk suyla alınca çok üşüyorumUsumezsem acarimabdest alinca çok üşüyorum ben sabah. Kuran okursam bile battaniye icine girip okuyorum