- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #8.421
Zorlama canım o zaman daha çok düşmesin iyi olunca tutarsın ..Yok canım daha tam iyilesemedim o yüzden bagisikligim tekrar düzelene kadar tutmayacagim.dün çok zorlandım
Allah Kabul etsin canımSabah vaktinde kilindi
Bende öğleyi kıldım İkindi bekliyorumAz once ogleni kildim, 4 sayfa da kuran okudum
Bende bebisi uyandircam. Sonra ikindiyi kilip okula gideriz buyuk kizi almayaBende öğleyi kıldım İkindi bekliyorum
Yürüyerek mi gidiyorsun iyi oluyor dur sana spor hemdeBende bebisi uyandircam. Sonra ikindiyi kilip okula gideriz buyuk kizi almaya
Yok canim epeydir kp goturuyor. Havalar ısınsın yürümeye başlayacağım, psikolojik olarakta spor olarakta iyi geliyodu yürümekYürüyerek mi gidiyorsun iyi oluyor dur sana spor hemde
Banada bir an önce duzelse güzel olucakYok canim epeydir kp goturuyor. Havalar ısınsın yürümeye başlayacağım, psikolojik olarakta spor olarakta iyi geliyodu yürümek
Oruc tutarken de kolay degil. Bende genelde sahurlarimda listeme uyuyordum ama iftardan sonra gözüm döndüğü için uyamiyodumBanada bir an önce duzelse güzel olucak
Millet oruç tutarken kilo verir ben kilo aldım
Bende tam tersi sahurda çok yiyorum acikirim korkusuyla psikolojikOruc tutarken de kolay degil. Bende genelde sahurlarimda listeme uyuyordum ama iftardan sonra gözüm döndüğü için uyamiyodum
Eskiden bende oyleydim. Ama zaten az da yesen çokta yesen illa açlık hissediliyor canim. Yumurta cok yeriz biz sahurdaBende tam tersi sahurda çok yiyorum acikirim korkusuyla psikolojikiftarda az yiyorum
Aleyküm selamGünaydın. Allah in selamı ve bereketi üzerinize olsun.
❤❤ Müslüman Allah tan ümidini kesmez diyerek günüme başlıyorum. ❤ ❤
Yiyince acıkırım su içerim..sadeceEskiden bende oyleydim. Ama zaten az da yesen çokta yesen illa açlık hissediliyor canim. Yumurta cok yeriz biz sahurda
Hiç yemeden dayanamiyorum ben. Allah kabul etsinYiyince acıkırım su içerim..sadece
Günaydın canımGünaydın. Allah in selamı ve bereketi üzerinize olsun.
❤❤ Müslüman Allah tan ümidini kesmez diyerek günüme başlıyorum. ❤ ❤
Bende üç yumurta yiyorum durEskiden bende oyleydim. Ama zaten az da yesen çokta yesen illa açlık hissediliyor canim. Yumurta cok yeriz biz sahurda
Ne güzel ben acıkınca su içince miydem bulanıyor.Yiyince acıkırım su içerim..sadece
Daha iyiyiz canım şimdi yürüyüş parkına geldik açık hava ve yürüyüş daha iyi hissettiriyor insanıGünaydın canımRabb'im hepimize bereket şifa versin nasıl oldun iyimisin biraz