- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #8.461
İlikta olsa çok üşüyorumSoğuk suyla mi alıyor sun ben soğuk suyla alınca çok üşüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlikta olsa çok üşüyorumSoğuk suyla mi alıyor sun ben soğuk suyla alınca çok üşüyorum
Gelsin gitsin bir an önce o zaman kaygısı kalkarKiz kahve benim karnim ağrıyor 25inden önce gelecek kesin bu sefer
Bu sabah oldum valla bende şok oldum neyse yapcak bişey yok en azindan 5 gün sonra hizli bir şekilde devam ederim hatmimede..Gelsin gitsin bir an önce o zaman kaygısı kalkar
Asi oldun mu çok etkiliyormus düzeni etiket yapmıyorum o zaman sen bitince beni yaparsınBu sabah oldum valla bende şok oldum neyse yapcak bişey yok en azindan 5 gün sonra hizli bir şekilde devam ederim hatmimede..
3.dozu olmadımAsi oldun mu çok etkiliyormus düzeni etiket yapmıyorum o zaman sen bitince beni yaparsın
Öne atmıştır o zaman3.dozu olmadım
Beyaz akıntıyı gorene kadar diye biliyorum canım ben evet yazan yok bende giremiyorum bu ara hatim kurs derkenSelam canım. Topik sessiz kalmış kimse gelmiyor mu artik?
Ben dün akşam abdestimi aldim. Sabah namazini kildim. Bugun ogleden once yine peceteye pembe kirmizi arasi leke geldi. Sanirim yine abdest alicam da ne kadar beklemek gerekir acaba? Öğleni kilmam gerekecek mi? Kahve __Kokusu
Sağol canımBeyaz akıntıyı gorene kadar diye biliyorum canım ben evet yazan yok bende giremiyorum bu ara hatim kurs derken
Hayırlı kandiller canım nasıl ?Hayirli kandiller hanimlar
As ..Canlar selamun aleykum.