- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #8.481
İnsallah kızlar toplansın anlatacamFaydalanmak isteriz kuzum tabi
Hayırlı Ramazanlar AyşemKızlar hayırlı ramazanlarnasılsınız neler yapıyosunuz..
Namaz topıgının bu kadar sessiz kalması üzdü sadece namaz topıgi değil manevi sohbet alanıydı burası ama son zamanlarda kimsecikler uğramaz olmus ne yazıkki
Ses vermek istedim dolu dolu ramazanlar gecirelım hep beraber insallah
Mesela her ramazanda yapmak istedıgım fakat hep unuttuğum ramazanın son cuması yapılan bir cüzdan duası var
Allah nasip ederse yapmayı planlıyorum cok zor değil aslında cok basit yaparken sızlere de boyle bır duanın oldugunu bildirmek istedim
Faydasını faziletini gören cok olmuş hep beraber yapabiliriz
Ramazanda yapılacak farklı bilgilere sahip olanlar yazsın mesela burdan faydalanalım dıyorum
@orjinal19
@LesaM
@aypare ackerman
@Calcifer
@Ysf42
@ASSOSyal
@Assos32
@Migim
@Busra 17
@Emma3
@N u r
@Butimar-
Tubismavis
Ada-anne
@Migim
@visnetozu
@Assos32
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
@rana20
Kahve __Kokusu
@madammor
@Busra 17
sweetgirlcandy
@N u r
Ssevincli
Morrmeneksee
@mavikelebek34
Aktif Lora
@SoLeiL12
@Butimar-
@SUHAN
@Diloss1
@Buluts34
@Mintimint
Saliha40
@penyez83
@mavikelebek34
@Cemoos
@Morlale8
@madammor
@Sadelikherseydir
Nefes0858
Lna16
@tiniminihaniim
@kavs-i kuzah
@karamelli001
@Jou
@Asiltutku
@namaste21
@Life light
M MaviMabellee [/USER]
Sabahlari biraz kotu oluyorum ama simdi açıldım kuzum uyuyamiyorum 5 saat uyumusum 3 gunde 3 kilo vermisim aysenurum duzelcez insaAllahİnsallah kızlar toplansın anlatacamokuma fılan yok kağıda yazacaz insallah.
Sen nasılsın ıyımısın canımcımm
Aa ben onu her sene yapıyorum ramazanın son cuması mıydıKızlar hayırlı ramazanlarnasılsınız neler yapıyosunuz..
Namaz topıgının bu kadar sessiz kalması üzdü sadece namaz topıgi değil manevi sohbet alanıydı burası ama son zamanlarda kimsecikler uğramaz olmus ne yazıkki
Mesela her ramazanda yapmak istedıgım fakat hep unuttuğum ramazanın son cuması yapılan bir cüzdan duası var
Allah nasip ederse yapmayı planlıyorum cok zor değil aslında cok basit yaparken sızlere de boyle bır duanın oldugunu bildirmek istedim
Ramazanda yapılacak farklı bilgilere sahip olanlar yazsın mesela burdan faydalanalım dıyorum
@orjinal19
@LesaM
@aypare ackerman
@Calcifer
@Ysf42
@ASSOSyal
@Assos32
@Migim
@Busra 17
@Emma3
@N u r
@Butimar-
Tubismavis
Ada-anne
@Migim
@visnetozu
@Assos32
@rana20
Kahve __Kokusu
@madammor
@Busra 17
sweetgirlcandy
@N u r
Ssevincli
Morrmeneksee
@mavikelebek34
Aktif Lora
@SoLeiL12
@Butimar-
@SUHAN
@Diloss1
@Buluts34
@Mintimint
Saliha40
@penyez83
@mavikelebek34
@Cemoos
@Morlale8
@madammor
@Sadelikherseydir
Nefes0858
Lna16
@tiniminihaniim
@kavs-i kuzah
@karamelli001
@Jou
@Asiltutku
@namaste21
@Life light
M MaviMabellee [/USER]
Aa ben onu her sene yapıyorum ramazanın son cuması mıydıbi cumaydı ama
AA valla mı hıc bahsetmiyonuz ask olsun,Biz her sene yapıyoruz bu duayı ve ben çok inanırım bereket getirdiğine
Yok cnm ztn ramazanda herkes kendıne okuma planı yapıyor ondan dolayi dua amaclı deılde sohbet amaclı yazdım bıraz da. Birde cüzdan duasını hep birlikte yapalım dıe,Çok şükür başladık bisilere ben kendii içimde Yapınca daha rahat hissediyorumama güzel duaalr yapılıyor görüyorum ama burda ne gorduysem duama ekliyoruzm katılmasamda
Sohbet için burdayiz tabi iyi yapmısin menekse
Yapalım lenamHayırlı Ramazanlar Ayşemfaydanalım tabi ki kim ne biliyorsa birbimize bilgi verip yapalım inşallah
Elını kolunu cekmedı aslında saliş fırsatı olmuyormus şu sıraKahve kokusu elini cekti bos kaldi masallah birbirine destek ile namaz başlayanlar vardi.
Yaparız inşallahKızlar hayırlı ramazanlarnasılsınız neler yapıyosunuz..
@orjinal19
@LesaM
@aypare ackerman
@Calcifer
@Ysf42
@ASSOSyal
@Assos32
@Migim
@Busra 17
@Emma3
@N u r
@Butimar-
Tubismavis
Ada-anne
@Migim
@visnetozu
@Assos32
@rana20
Kahve __Kokusu
@madammor
@Busra 17
sweetgirlcandy
@N u r
Ssevincli
Morrmeneksee
@mavikelebek34
Aktif Lora
@SoLeiL12
@Butimar-
@SUHAN
@Diloss1
@Buluts34
@Mintimint
Saliha40
@penyez83
@mavikelebek34
@Cemoos
@Morlale8
@madammor
@Sadelikherseydir
Nefes0858
Lna16
@tiniminihaniim
@kavs-i kuzah
@karamelli001
@Jou
@Asiltutku
@namaste21
@Life light
M MaviMabellee [/USER]
İyi düşünmüşsün canım bilmeyen arkadaşlar da vardır benim aklıma gelmedi hiç malum bu ara kafa da yoğunAA valla mı hıc bahsetmiyonuz ask olsun,cok olumlu yorumlar okudum hep de gozume carpıyordu bu sene yapacam yapmısken beraber yapalım dedım dedim de aramızda yapanlar varmıs
Ferdam benım aklıma takılan tek soru su 1 sene cüzdandan çıkmayacak dıyor ya cuzdan değişince nasıl olacakİyi düşünmüşsün canım bilmeyen arkadaşlar da vardır benim aklıma gelmedi hiç malum bu ara kafa da yoğun
Ben inanıyorum bu duaya cüzdanım elhamdülillah hiç boş kalmıyor
Öyle bir durumda onuda yeni cüzdanaFerdam benım aklıma takılan tek soru su 1 sene cüzdandan çıkmayacak dıyor ya cuzdan değişince nasıl olacak
Ama şartlarında 1 sene kesınlıkle cuzdan dan cıkmayacak yazıyor da ondan şey ettim benÖyle bir durumda onuda yeni cüzdananiyet önemli zaten canım ben bazen eskileri unutmuş oluyorum yeni koyacağım zaman bakıyorum 2 3 tane var
En iyisi cüzdan degistirecekler bu duayı yazana kadar değiştirsin garanti olsunAma şartlarında 1 sene kesınlıkle cuzdan dan cıkmayacak yazıyor da ondan şey ettim bendedıgın gıbı niyet önemli aslında ya
Bende burda görmüştüm 2 senedir falan yapıyorumAA valla mı hıc bahsetmiyonuz ask olsun,cok olumlu yorumlar okudum hep de gozume carpıyordu bu sene yapacam yapmısken beraber yapalım dedım dedim de aramızda yapanlar varmıs