Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Varmı formülünüz masallah etiketleriz tabiki
Formülüm şu diyebilirim.. Namaza hep başlayıp devam ettiremiyordum.. Sebebi araya 5 - 6 gün adetimin girmesi oluyordu genelde...
Adet bitimi abdest alır almaz o an hangi namaz vaktiyse onu kılmaya başladım. Sonra gerisi geliyor.. Benim namazlarımı düzene sokmamda bu etkili oldu..
İnşAllah daha güzel daha düzenli kılmayı Rabbim hepimize nasip etsin.. Kıldığımız namazlarda kabul olsun inşallah..

Benimde zorlandığım adet sonrası inşaallah bundan sonra muhaffak eylesin ibadetlerimizi buradaki tavsiyeleri açık okuyacağım kendime getirmesi için

En büyük isteğim 5 vakit namazımı kılabilmek bu topigin çok faydası var . Allah'ım daim ettirsin.. kaza namazlarimiz içinde açarız inşallah

Amazing family

Migrenben

i p e k

clara

Keira-

Drderdimderin

H hanimpazari

NilMeSeKer

memurhanim

Minnosprenses

Hifaa

Aktif Lora

Niloyatospikk

M MaviMabellee

Z Zerre

MssPARE

cevizli tarcinli kek

Carinanebulasi Magnifiaque Cookiie . Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab! isyan edenlerden eyleme bizi. Ezeli, ebedi bir dünya sanıp Seni bilmezlerden eyleme bizi. Aldanıp dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi. (Amin)

Ben bir hafta izinliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…