- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Kaç yıllık evlisin benimkide öyleydi şimdi fosur fosur uyuyor hatun uyumuyor çünküGerci pardon sahur yapıp birde ezanı beklicektik dimi. Eşimde ben olmadan uyumuyo nasıl şeyse dün yaptık sahuru sen git yat diyorum ezana var daha. Oturmuş kafası gidiyo yine gitmiyo. Sabah kılsan olmazmı diyo. Gittim çocuğum gibi uyuttum onu öyle kalktım geri
Tabiii kiiiBenimlesin sabaha kadar o zaman
1.5 yıllığız dahaKaç yıllık evlisin benimkide öyleydi şimdi fosur fosur uyuyor hatun uyumuyor çünkü
Eline sağlık parmaklarını yer artık eşinBosnak böreği yaptım canim eşimin isteği üzerine:)
Sahur için kalkıyorum mecbur aç oruç tutmak çok zor bir de bebek emziriyorum
Hahaaajjj cicim ayları dahaTabiii kiii
1.5 yıllığız dahabi zamannsonra alışcaklar valla napalım
ilk zaman öyle oluyor 9.yıldayız bazen kim gitti kim yatti farketmiyoruz bileGerci pardon sahur yapıp birde ezanı beklicektik dimi. Eşimde ben olmadan uyumuyo nasıl şeyse dün yaptık sahuru sen git yat diyorum ezana var daha. Oturmuş kafası gidiyo yine gitmiyo. Sabah kılsan olmazmı diyo. Gittim çocuğum gibi uyuttum onu öyle kalktım geri
Teşekkür ederimEline sağlık parmaklarını yer artık eşinemzirirken dayanman zor hem kalkmanın çok sevabı varmış ne kadarlık bebeğin Allah bağışlasın
Hey maşallah sanaTeşekkür ederim
9 aylıkBir de 2 abimiz var gün işinde tüm enerjimi tüketiyorlar. Bende sahurda Allah ne verdiyse yiyorum güç olsun diye
Biz de 9 yıllık evliyiz eşim pek umursamaz ama bende aynı anda yatmak taraftarıyım. Tabi çocuk olunca bazen saatler tutmuyor bugün olduğu gibi eşim çocukları uyuturken onlarla uyuyakaldı bende yatayım bariilk zaman öyle oluyor 9.yıldayız bazen kim gitti kim yatti farketmiyoruz bile
Amin cümlemizin evladını inş.Hey maşallah sanaben bir tanesinde tükeniyorum üç çocuk Allah bağışlasın
Ayy o kadar senelik olalım istiyorum yıllanmak istiyorum amaHahaaajjj cicim ayları dahaol bir 5 senelik öte git hatun der
Ay öyle olsak ama iyi birazda yaa bazen onun oluyo benim olmuyo uykumilk zaman öyle oluyor 9.yıldayız bazen kim gitti kim yatti farketmiyoruz bile
Biz de 9 yıllık evliyiz eşim pek umursamaz ama bende aynı anda yatmak taraftarıyım. Tabi çocuk olunca bazen saatler tutmuyor bugün olduğu gibi eşim çocukları uyuturken onlarla uyuyakaldı bende yatayım bari
Ay ben dokuz yılda adam yatakta mi yokmu farketmem bileilk zaman öyle oluyor 9.yıldayız bazen kim gitti kim yatti farketmiyoruz bile
Çocuk varmı canım yoksa normal tavırları çocuk olana kadar böyle oluyor bu modeller sonra baba olunca büyüyorlarAyy o kadar senelik olalım istiyorum yıllanmak istiyorum ama
Ay öyle olsak ama iyi birazda yaa bazen onun oluyo benim olmuyo uykumgeçenlerde bişeye kıZdım hiç demeden gittim yattımda. Baktım sonra kızdığımı bile bilmiyo ama surat 5 karış neden yattığımı söylememişim cünkü
Yok canım daha Zatn çocuk olunca dediğin gibi onu uyutma görevleri flaan imkanı olmazÇocuk varmı canım yoksa normal tavırları çocuk olana kadar böyle oluyor bu modeller sonra baba olunca büyüyorlar
Şu topigimiz var cnm bizim birde orayada alalım seni günde üç lt içiyoruz1.5 lt su sahura kadar bitireyim bari
Çocuktan sonra evlilik çok farklı canım eşim nefes aldirmazdi sevgi pıtırcıgi kendisi o bile artık tamam öncelik kızımın diyorYok canım daha Zatn çocuk olunca dediğin gibi onu uyutma görevleri flaan imkanı olmaz
Nur un topiğimi canım. Bir kaç kere geldim arada uğruyorumŞu topigimiz var cnm bizim birde orayada alalım seni günde üç lt içiyoruz
Ahahah ee ama senin içinde aynı şey olmuştur kesin. Çocuk olunca biraz daha geri plana düşülebileceğini tahmin edebiliyorumÇocuktan sonra evlilik çok farklı canım eşim nefes aldirmazdi sevgi pıtırcıgi kendisi o bile artık tamam öncelik kızımın diyor
Evet cnm bayramdan sonra daha aktif oluruz ramazan girdi araya biraz durgun bu araNur un topiğimi canım. Bir kaç kere geldim arada uğruyorum
Ben o konuda odunum biraz erkek gibi bana kalsa yatakta tek başına yatmanın tadı paha bicilimez done döneAhahah ee ama senin içinde aynı şey olmuştur kesin. Çocuk olunca biraz daha geri plana düşülebileceğini tahmin edebiliyorum