Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kaç yıllık evlisin benimkide öyleydi şimdi fosur fosur uyuyor hatun uyumuyor çünkü

ilk zaman öyle oluyor 9.yıldayız bazen kim gitti kim yatti farketmiyoruz bile

Eline sağlık parmaklarını yer artık eşin emzirirken dayanman zor hem kalkmanın çok sevabı varmış ne kadarlık bebeğin Allah bağışlasın
Teşekkür ederim
9 aylık Bir de 2 abimiz var gün işinde tüm enerjimi tüketiyorlar. Bende sahurda Allah ne verdiyse yiyorum güç olsun diye

Biz de 9 yıllık evliyiz eşim pek umursamaz ama bende aynı anda yatmak taraftarıyım. Tabi çocuk olunca bazen saatler tutmuyor bugün olduğu gibi eşim çocukları uyuturken onlarla uyuyakaldı bende yatayım bari

Hahaaajjj cicim ayları daha ol bir 5 senelik öte git hatun der
Ayy o kadar senelik olalım istiyorum yıllanmak istiyorum ama
Ay öyle olsak ama iyi birazda yaa bazen onun oluyo benim olmuyo uykum geçenlerde bişeye kıZdım hiç demeden gittim yattımda. Baktım sonra kızdığımı bile bilmiyo ama surat 5 karış neden yattığımı söylememişim cünkü

Çocuk varmı canım yoksa normal tavırları çocuk olana kadar böyle oluyor bu modeller sonra baba olunca büyüyorlar

Çocuktan sonra evlilik çok farklı canım eşim nefes aldirmazdi sevgi pıtırcıgi kendisi o bile artık tamam öncelik kızımın diyor
Ahahah ee ama senin içinde aynı şey olmuştur kesin. Çocuk olunca biraz daha geri plana düşülebileceğini tahmin edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…