Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kizlar beni unutmamışsiniz hepiniz sağolun.cenazemiz vardı iki gün bakamadım.
İnşallah bende devam edeceğim
Kizlar sizden bir ricam var namazlarından sonra dün vefat eden eniştem için birer Fatiha okursanız çok sevinirim

Ben okudum komşum

İnşaallah kuzum. katılımlarla güzel bir topik olucak benim kızda öyle tlfon kavgası yapıyoruz
Bende yeni başladım 10 gün falan oluyo. İnşallah bundan sonra burdan birbirimizi teşfik edelim
Aktif olmaya çalış cnm vakit namazlarimizi kıldık diye yazarsak canlı tutariz topigi vesile olucaz inşallah birbirinize
Ne güzel dua etmişin ağzına yüreğine sağlık kahve bacı @Kahve__Kokusu
Saol kuzum seninde

Kıyamet gününde) kulun ilk önce hesaba çekileceği şey, namazdır... yoklama yapalım mı kizlar ilkindi namazımızı eda ettikmi. ?

Bende yeni başladım 10 gün falan oluyo. İnşallah bundan sonra burdan birbirimizi teşfik edelim
Bende sürekli başladım 2 gün kılıp bıraktım 1 gün kılıp bıraktım hep böyle savaşıyorum kendimle. Burda bırakmayalım birbirimizi daimi olsun evett
Elimden geldiğince gayret ediyordum da salıyordum Allahım affetsin inşallah bu topikle birbirimizi teşvik ederiz
İnşallahh evet aklına gelen müsait olan vakit geldikce birbiriimizi dürtelimn
Allah rahmet eylesin, okudum mekanı cenney olsunn inşallah
Kıyamet gününde) kulun ilk önce hesaba çekileceği şey, namazdır... yoklama yapalım mı kizlar ilkindi namazımızı eda ettikmi. ?
Çok şükür

Sen yaparsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…