- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Yaradandan izinliBen bir hafta izinliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaradandan izinliBen bir hafta izinliyim
AminnnAmazing family
Migrenben
i p e k
clara
Keira-
Drderdimderin
H hanimpazari
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Hifaa
Aktif Lora
Niloyatospikk
M MaviMabellee
Z Zerre
MssPARE
cevizli tarcinli kek
Carinanebulasi Magnifiaque Cookiie . Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab! isyan edenlerden eyleme bizi. Ezeli, ebedi bir dünya sanıp Seni bilmezlerden eyleme bizi. Aldanıp dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi. (Amin)
AminAmazing family
Migrenben
i p e k
clara
Keira-
Drderdimderin
H hanimpazari
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Hifaa
Aktif Lora
Niloyatospikk
M MaviMabellee
Z Zerre
MssPARE
cevizli tarcinli kek
Carinanebulasi Magnifiaque Cookiie . Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab! isyan edenlerden eyleme bizi. Ezeli, ebedi bir dünya sanıp Seni bilmezlerden eyleme bizi. Aldanıp dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi. (Amin)
Amiiin ❤Amazing family
Migrenben
i p e k
clara
Keira-
Drderdimderin
H hanimpazari
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Hifaa
Aktif Lora
Niloyatospikk
M MaviMabellee
Z Zerre
MssPARE
cevizli tarcinli kek
Amin
Rabbim kabul etsin ibadetleri yaptık demiyelim rabbim görsün takdir onu
Allah kabul etsin canımNamazımi kıldım,Kuran okudum. İçim huzur doldu çok şükür
Amin kahvecim âminAllah kabul etsin canım
AminnnAmazing family
Migrenben
i p e k
clara
Keira-
Drderdimderin
H hanimpazari
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Hifaa
Aktif Lora
Niloyatospikk
M MaviMabellee
Z Zerre
MssPARE
cevizli tarcinli kek
Yarın itibariyle gündüzleri daha aktif olucam inşaallah eşim işe gidicek daha çok paylaşım ve sohbet edelim sen geceleri uyuyonikindiye hazırlık biraz kuran okudum bende
allah kabul etsin
Aminnn
Âmîn efenim.Amazing family
Migrenben
i p e k
clara
Keira-
Drderdimderin
H hanimpazari
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Hifaa
Aktif Lora
Niloyatospikk
M MaviMabellee
Z Zerre
MssPARE
cevizli tarcinli kek
Çok şükür Ramazanda aksatmamaya çalışıyorum inşallah Ramazandan sonra da böyle olalım Allahım affetsin 3 vakite düştüğüm bile oluyordu Ramazan öncesiGünün bilgisi;
Namaz kılmak; ibadetlerin en üstünüdür. İslamın ikinci şartıdır.
Kahve __Kokusu
Cemoos
Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Ayca_06
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin
Keira-
clara
i p e k
Migrenben
Amazing family
@Bidar Sultan
Resminden bildim ben seni canım anca yetişiyorum kendi verimli topiğe tlfnu elime fazla alınca kızım vuruyor tlfna biraz zor oluyor yazmak bazen elimden geldiğince yazıyorum topik çok iyi olmuş Allah razı olsun inşallah Ramazandan sonra da böyle daim olur 5 vakit devam ederizKızzzz Nutella seni daha çok gormek istiyom burada mutlu mesut ben eski nickim
3 vakitte bişeymi ben sıfır vakittim hepÇok şükür Ramazanda aksatmamaya çalışıyorum inşallah Ramazandan sonra da böyle olalım Allahım affetsin 3 vakite düştüğüm bile oluyordu Ramazan öncesi
Bende yeni başladım 10 gün falan oluyo. İnşallah bundan sonra burdan birbirimizi teşfik edelim3 vakitte bişeymi ben sıfır vakittim hep