Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Benimki kıvrılmıyor tam bir işgalci kendi tarafında bir insan daha yatar benim tarafta sürekli 🙄 dahil yatakta tek kişilik yatakta iki kişi yatıyor gibiyiz 😂😂
ay sen ondan bu kadar dertlisinnn şimdi anladımm😂😂 şimdi bunun için ilk yatınca onun tarafına doğrı git ilk hamleyi sen yap bence sonra kendi tarafına doğru bi güzel yayılş😂😂

Merhaba kizlar bizde yeni yaptık sahurumuzu ben uyuya kalmışım eşim hazırladı sağolsun nasılsınız iyimisiniz
Afiyet olsun canım iyiyim sen nasılsınn🤗

ay sen ondan bu kadar dertlisinnn şimdi anladımm😂😂 şimdi bunun için ilk yatınca onun tarafına doğrı git ilk hamleyi sen yap bence sonra kendi tarafına doğru bi güzel yayılş😂😂

Bende iyiyim Rabbime şükür ne güzel oldu dimi bu topik ya

Haaha yatarken o taktikle yatıyorum sonra ne oluyorsa uyuyunca hop benim taraftayiz 😂😂😂

Bende iyiyim Rabbime şükür ne güzel oldu dimi bu topik ya
Valla canım çok sevdim bende inşallah ramazandannsonrada bu şekil devam edebiliriz. Ben bu konudan biraz kötüyüm vala arada beni çekeleyin namaza :KK4:😂😂
Haaha yatarken o taktikle yatıyorum sonra ne oluyorsa uyuyunca hop benim taraftayiz 😂😂😂
O zaman sen buna alışcaksun mecburen canım 😂😂

Merhaba arkadaşlar..
Elhamdülillah ben namazlarımı oturtalı baya oldu. Düzenli kılıyorum.. Fakat..
Ramazanda uyku düzenimiz yok. Benim yatsı namazım hep geç saate kalıyor sahur öncesine.. Namaz vakti benide etiketleyin de bende kalkıp kılayım inşallah..

Hayırlı sahurlAr hanımlar maşallah bizde daha 35 dk var okunmasına 😂 Hadi oruclarınız namazlarınız kabul olsun. İyi uykular 🌺🌺

Merhaba arkadaşlar..
Ramazanda uyku düzenimiz yok. Benim yatsı namazım hep geç saate kalıyor sahur öncesine.. Namaz vakti benide etiketleyin de bende kalkıp kılayım inşallah..
Etiketleriz canım sizlerde aklınıza geldikce etiketleyin faydalı bilgiler gördüğünğzde falan 🤗😍

Merhaba arkadaşlar..
Varmı formülünüz masallah etiketleriz tabiki♥️🤗

X