- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
İftardan sahura bazen zor olabiliyor canım evet gelirim oraya da benEvet cnm bayramdan sonra daha aktif oluruz ramazan girdi araya biraz durgun bu ara
Ahahah kesinlikle o ayrı keyifli bişeyBen o konuda odunum biraz erkek gibi bana kalsa yatakta tek başına yatmanın tadı paha bicilimez done döne5 sene oldu hala alışamadım ..
Benimki kıvrılmıyor tam bir işgalci kendi tarafında bir insan daha yatar benim tarafta sürekliAhahah kesinlikle o ayrı keyifli bişeyama napcan işte bi kenarda da garipler kıvrılıversin
ay sen ondan bu kadar dertlisinnn şimdi anladımmBenimki kıvrılmıyor tam bir işgalci kendi tarafında bir insan daha yatar benim tarafta süreklidahil yatakta tek kişilik yatakta iki kişi yatıyor gibiyiz
Afiyet olsun canım iyiyim sen nasılsınnMerhaba kizlar bizde yeni yaptık sahurumuzu ben uyuya kalmışım eşim hazırladı sağolsun nasılsınız iyimisiniz
Bende iyiyim Rabbime şükür ne güzel oldu dimi bu topik yaay sen ondan bu kadar dertlisinnn şimdi anladımmşimdi bunun için ilk yatınca onun tarafına doğrı git ilk hamleyi sen yap bence sonra kendi tarafına doğru bi güzel yayılş
Afiyet olsun canım iyiyim sen nasılsınn
Erken değilmi cnm daha benimki uyuyor dahaMerhaba kizlar bizde yeni yaptık sahurumuzu ben uyuya kalmışım eşim hazırladı sağolsun nasılsınız iyimisiniz
Hiç yatmamış ki ben bayılmışım yorgunluktan oda uyumamis sahur hazırlamış bizeErken değilmi cnm daha benimki uyuyor daha
Haaha yatarken o taktikle yatıyorum sonra ne oluyorsa uyuyunca hop benim taraftayizay sen ondan bu kadar dertlisinnn şimdi anladımmşimdi bunun için ilk yatınca onun tarafına doğrı git ilk hamleyi sen yap bence sonra kendi tarafına doğru bi güzel yayılş
Afiyet olsun canım iyiyim sen nasılsınn
Ne güzel Allah bozmasınHiç yatmamış ki ben bayılmışım yorgunluktan oda uyumamis sahur hazırlamış bize
Valla canım çok sevdim bende inşallah ramazandannsonrada bu şekil devam edebiliriz. Ben bu konudan biraz kötüyüm vala arada beni çekeleyin namazaBende iyiyim Rabbime şükür ne güzel oldu dimi bu topik ya
O zaman sen buna alışcaksun mecburen canımHaaha yatarken o taktikle yatıyorum sonra ne oluyorsa uyuyunca hop benim taraftayiz
Afiyet olsun canımmNe güzel Allah bozmasınsiz konuşun Cookiie ile bende benim kocisimin karnını doyurayim ezanda görüşelim
Etiketleriz canım sizlerde aklınıza geldikce etiketleyin faydalı bilgiler gördüğünğzde falanMerhaba arkadaşlar..
Elhamdülillah ben namazlarımı oturtalı baya oldu. Düzenli kılıyorum.. Fakat..
Ramazanda uyku düzenimiz yok. Benim yatsı namazım hep geç saate kalıyor sahur öncesine.. Namaz vakti benide etiketleyin de bende kalkıp kılayım inşallah..
Varmı formülünüz masallah etiketleriz tabikiMerhaba arkadaşlar..
Elhamdülillah ben namazlarımı oturtalı baya oldu. Düzenli kılıyorum.. Fakat..
Ramazanda uyku düzenimiz yok. Benim yatsı namazım hep geç saate kalıyor sahur öncesine.. Namaz vakti benide etiketleyin de bende kalkıp kılayım inşallah..
Od biseymi bizım daha 30 dakika varHayırlı sahurlAr hanımlar maşallah bizde daha 35 dk var okunmasınaHadi oruclarınız namazlarınız kabul olsun. İyi uykular