- 18 Mart 2021
- 11.851
- 64.051
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.421
Allah razı olsun bebeğim, rabbim kabul etsin inş
Amin canım benimAllah razı olsun bebeğim, rabbim kabul etsin inş
Bir günde 111 defa mı okuncak? Günde 111 defa okuyamayabilirim canım çünkü ev taşıyorum bu ay yoksa okurdum. İş güç olur aksatırsam kul hakkı olurşimdi kızlar ben enişteme sordum ismi azam duasını.
baştan bilmemiz gereken şeyler söyledi.yapabilirmiyiz bi bakalım.
1- önce gusul abdesti alın
2-kıbleye dönün niyet edin 3 İhlas 3 Fatiha 3 Ayetel Kursi okuyun
3- ismi azam duasını okuyun
arapça okunması lazım
eğer bir kişi İsmi Azam duasına niyet ettiyse onu tamamlaması lazım.o onun borcu olur.ölene kadar 111 defayı tamamlaması lazım.
niyetler asla karışmamalı.bir kişiye baştan niyet edin araya başka niyet girmesin.
abdestsiz okunmaz.
1 gün içinde 111 kez okunursa yapılan dua hayırlısıyla hemen kabul olur.
kızlar bu dauyı hakkıyla yapmamız lazım.lütfen ciddiye alalım.
yapabilir miyiz.emin miyiz.bana ona göre dönüş yapın.regli zamanını ayarlayın.eksik olmamalı.
arapca bilmeyen bir kaç kez okunmasını dinlesin kalın sesleri,ince sesleri,uzatmaları işaretlesin ona göre okusun dedi ayrıca.
inşallah yapabiliriz.yapamayız der sayımız 10 dan az olursa başka dualar bakacağım !!!
10 kişi olursak 10 kez okuyacagız canım.ama o gun kime okunuyorsa o 11 kez okuyacakBir günde 111 defa mı okuncak? Günde 111 defa okuyamayabilirim canım çünkü ev taşıyorum bu ay yoksa okurdum. İş güç olur aksatırsam kul hakkı olur
He tamam canım onu okurum ben sandım ki her gün kişi başı o kadar okucaz10 kişi olursak 10 kez okuyacagız canım.ama o gun kime okunuyorsa o 11 kez okuyacak
hergun bir kişiye 111 okunması lazım canım ama arapça bilen olmamız lazım.ne kadar cok olursak okuma sayımız azalır.He tamam canım onu okurum ben sandım ki her gün kişi başı o kadar okucazBüyük düşünmüşüm
hergun bir kişiye 111 okunması lazım canım ama arapça bilen olmamız lazım.ne kadar cok olursak okuma sayımız azalır.
1 kişi =111
10 kişi =10 kez okuyor
dua sahibi 11 kez bir günde 111 e tamamlıyoruz.
Canım Arapça ben bilmiyorumşimdi kızlar ben enişteme sordum ismi azam duasını.
baştan bilmemiz gereken şeyler söyledi.yapabilirmiyiz bi bakalım.
1- önce gusul abdesti alın
2-kıbleye dönün niyet edin 3 İhlas 3 Fatiha 3 Ayetel Kursi okuyun
3- ismi azam duasını okuyun
arapça okunması lazım
eğer bir kişi İsmi Azam duasına niyet ettiyse onu tamamlaması lazım.o onun borcu olur.ölene kadar 111 defayı tamamlaması lazım.
niyetler asla karışmamalı.bir kişiye baştan niyet edin araya başka niyet girmesin.
abdestsiz okunmaz.
1 gün içinde 111 kez okunursa yapılan dua hayırlısıyla hemen kabul olur.
kızlar bu dauyı hakkıyla yapmamız lazım.lütfen ciddiye alalım.
yapabilir miyiz.emin miyiz.bana ona göre dönüş yapın.regli zamanını ayarlayın.eksik olmamalı.
arapca bilmeyen bir kaç kez okunmasını dinlesin kalın sesleri,ince sesleri,uzatmaları işaretlesin ona göre okusun dedi ayrıca.
inşallah yapabiliriz.yapamayız der sayımız 10 dan az olursa başka dualar bakacağım !!!
Tamam canım ayrıca tesbih ve esmalara devam edeceğiz oradan devam edersin sendeCanım Arapça ben bilmiyorum
Bilmiyorum
Tamam canımTamam canım ayrıca tesbih ve esmalara devam edeceğiz oradan devam edersin sende
Sayımız çok olursa bilmeyenlere ayrıca okuruz canımBilmiyorum
Allah razı olsun canım benimSayımız çok olursa bilmeyenlere ayrıca okuruz canımMinnosprenses ve senin için de.
Ayrıca dua ve Esmalarımız devam edecek zaten.
Tmm canımCanım Arapça ben bilmiyorum
BiliyorumArapça bilen arkadaşlar sadece biliyorum yazsın, bilmeyenlerin yapzmasına gerek yok arkadaşlar.m, size ayrı dua vereceğiz bilen kişi sayısı önemli bizim için
Cookiie Cemoos Tiniminimavihanim MssPARE Minnosprenses T There is Hope Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t Asyacoban ASSOSyal evremmrv coconatt Magnifiaque sev9 Nefes0858 O okyanus esintisi H halleycik A akimel defne-28
Çok acemiyim ama biliyorum canım. Eşimden öğrendim onun gözetiminde duayı doğru şekilde okumaya çalışıp sonrasında kendim devam edebilirim hatasız olması açısından yani canımArapça bilen arkadaşlar sadece biliyorum yazsın, bilmeyenlerin yapzmasına gerek yok arkadaşlar.m, size ayrı dua vereceğiz bilen kişi sayısı önemli bizim için
Cookiie Cemoos Tiniminimavihanim MssPARE Minnosprenses T There is Hope Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t Asyacoban ASSOSyal evremmrv coconatt Magnifiaque sev9 Nefes0858 O okyanus esintisi H halleycik A akimel defne-28
Tamam canımÇok acemiyim ama biliyorum canım. Eşimden öğrendim onun gözetiminde duayı doğru şekilde okumaya çalışıp sonrasında kendim devam edebilirim hatasız olması açısından yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?