Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Elif ve Ayca_06 Ayşe arkadaşlarımiz için okudum Rabbim kabul Eylesin ,kucaklarıni doldursun.rabbim minikleri göndersin bekletmesin İnşallah

ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. ve Ayca_06 için okudum. Rabbim hayırlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlarla kucağınızı doldursun

unutmam canım ekliyorum listeye müsait zamanında duanı özelden yaz bana daha bebek duamız bitmedi ancak hazırlarım
Kaç gün sonra başlayacak canım benim baya bi okumam var birikti. O güne kadar azaltabilirsem katılıcam. Yetiştiremicem diye korkuyorum

Kaç gün sonra başlayacak canım benim baya bi okumam var birikti. O güne kadar azaltabilirsem katılıcam. Yetiştiremicem diye korkuyorum
canım listeyi yeni topluyorum da 1 haftayı bulur bebek duamız da devam ediyor.sen birikenleri oku bu arada.

ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif) ve Ayca_06 (Ayşe) için okudum. Tez zamanda hayırla müjdenizi alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…