- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.441
1000 de ben aldım.kızlar acil bir durum oldu.
kızlar tanıdık bildik aklınıza kim gelirse etiketleyin bol bol okuyup paylaşalım inşallah.
ameliyata girecek küçücük bebegimiz için Ya Şafi esmasını okuyalım.
@CiNNET NUR arkadaşımızın kızı Eylül için Ya Şafi okuyalım arkadaşlar.Allah'ın izni ile sağ sağlim ameliyattan çıksın,hastahaneden taburcu olup evine,annesine,babasına kavussun.elimizden geldiğince okuyalım kızlar.
Cookiie Cemoos Tiniminimavihanim @MssPARE Minnosprenses @There is Hope Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye @Kzbnylmz @dut agaci @Asyacoban ASSOSyal @evremmrv @coconatt Magnifiaque @sev9 @Nefes0858 O Okyanus esintisi H halleycik @_HALLEY_ @Merve Novaa Tavuk_suyu_ sweetgirlcandy @Otrera @akimel defne-28 @Chocolita
ben 1000 tane Ya Şafi alıyorum kızlar.
sayıdan düşerek gidelim bol bol okuyalım inşallah.
kalan 69.000
kızlar acil bir durum oldu.
kızlar tanıdık bildik aklınıza kim gelirse etiketleyin bol bol okuyup paylaşalım inşallah.
@CiNNET NUR arkadaşımızın kızı Eylül için Ya Şafi okuyalım arkadaşlar.Allah'ın izni ile sağ sağlim ameliyattan çıksın,hastahaneden taburcu olup evine,annesine,babasına kavussun.elimizden geldiğince okuyalım kızlar.
Cookiie Cemoos Tiniminimavihanim @MssPARE Minnosprenses @There is Hope Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye @Kzbnylmz @dut agaci @Asyacoban ASSOSyal @evremmrv @coconatt Magnifiaque @sev9 @Nefes0858 O Okyanus esintisi H halleycik @_HALLEY_ @Merve Novaa Tavuk_suyu_ sweetgirlcandy @Otrera @akimel defne-28 @Chocolita @H M
kalan 69.000
Oriana
KelebekkB
Life light
Catlak-kurabiye
BankacI26
deneyselyazar
Bir Pelincik
Mehfam
Magnifiaque
burcusami
Taze fasulye
flamel
Cookiie
Perfect Match
G Gizoludi
agustos72
Ballikabak
M MaviMabellee
R rana20
goah
Zeymuss0103
yildizsavascisi
defne-28
gurbetgulu16
Larka
GeceMavi-
Hemsirecik
H halleycik
Ssevincli
Ilayumut
Gelincik78
G Glsgl
Y yakut1
Morm
Saliha40
V Vavin
edaecoo
Nosking
Merayyy
1000 aldım kalan 63.000KALAN 64.000
Z Zerre M MaviMabellee @Bidar Sultankızlar acil bir durum oldu.
kalan 69.000
1000 DAHA ALDIM.hanımlar sıfırdan sonra da 70.000 den düşelim inşallah.1000 aldım kalan 63.000
1000 aldım1000 DAHA ALDIM.hanımlar sıfırdan sonra da 70.000 den düşelim inşallah.
KALAN 62.000
Hanımlar sıradaki arkadaşlarımız için bugün 21:00 de okumaya basliyoruz.
lütfen okuduğumuzu bildirmeye gayret edelim.
Allahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)
BugünASSOSyal (Elif) ve Ayca_06 (Ayşe) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
1-Magnifiaque (Merve)
2-Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4-Catlak-kurabiye (Merve)
5- @Kzbnylmz
6- @Nefes0858 (ferda)
7-Cemoos (Cemile)
8- @coconatt (Aysel)
9-ASSOSyal (Elif)
10-Ayca_06 (Ayşe)
11- @sev9 (Şevval)
12-defne-28
13- @evremmrv (Merve)
14- H halleycik
15- @akimel
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımızKahve __Kokusu Minnosprenses @MssPARE @dut agaci çok teşekkür ederiz
Biliyorum ama tam şeyi anlamadım sadece gusülmü almamız gerek her okumadaCookiie Cemoos Tiniminimavihanim @MssPARE Minnosprenses @There is Hope Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye @Kzbnylmz @dut agaci @Asyacoban ASSOSyal @evremmrv @coconatt Magnifiaque @sev9 @Nefes0858 @okyanus esintisi H halleycik @akimel defne-28
Arapça bilen arkadaşlar bir ses verin sayımız belli olsun
kızlar acil bir durum oldu.
Cookiie Cemoos Tiniminimavihanim @MssPARE Minnosprenses @There is Hope Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye @Kzbnylmz @dut agaci @Asyacoban ASSOSyal @evremmrv @coconatt Magnifiaque @sev9 @Nefes0858 O Okyanus esintisi H halleycik @_HALLEY_ @Merve Novaa Tavuk_suyu_ sweetgirlcandy @Otrera @akimel defne-28 @Chocolita @H M
kalan 69.000
1000 aldım kalan 59 0001000 aldım
Kalan 60.000
Bende arapca bilmiyorum tesbih cekmeye yardim edebilirim sanirimBilmiyorum
Ya safi deyip tesbih mi cekecez yoksa uzun duasini mi okuyacazBiliyorum ama tam şeyi anlamadım sadece gusülmü almamız gerek her okumada
1000 aldım kalan 59 000
Tesbih canımYa safi deyip tesbih mi cekecez yoksa uzun duasini mi okuyacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?