• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

kızlar acil bir durum oldu.
kızlar tanıdık bildik aklınıza kim gelirse etiketleyin bol bol okuyup paylaşalım inşallah.
ameliyata girecek küçücük bebegimiz için Ya Şafi esmasını okuyalım.
@CiNNET NUR arkadaşımızın kızı Eylül için Ya Şafi okuyalım arkadaşlar.Allah'ın izni ile sağ sağlim ameliyattan çıksın,hastahaneden taburcu olup evine,annesine,babasına kavussun.elimizden geldiğince okuyalım kızlar.

Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @MssPARE Minnosprenses Minnosprenses @There is Hope Ayca_06 Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @Kzbnylmz @dut agaci @Asyacoban ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. @evremmrv @coconatt Magnifiaque Magnifiaque @sev9 @Nefes0858 O Okyanus esintisi H halleycik @_HALLEY_ @Merve Novaa Novaa Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ sweetgirlcandy sweetgirlcandy @Otrera @akimel defne-28 defne-28 @Chocolita

ben 1000 tane Ya Şafi alıyorum kızlar.
sayıdan düşerek gidelim bol bol okuyalım inşallah.
kalan 69.000
1000 de ben aldım.
Kalan 68.000

kızlar tanıdık bildik aklınıza kim gelirse etiketleyin bol bol okuyup paylaşalım inşallah.
@CiNNET NUR arkadaşımızın kızı Eylül için Ya Şafi okuyalım arkadaşlar.Allah'ın izni ile sağ sağlim ameliyattan çıksın,hastahaneden taburcu olup evine,annesine,babasına kavussun.elimizden geldiğince okuyalım kızlar.

Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @MssPARE Minnosprenses Minnosprenses @There is Hope Ayca_06 Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @Kzbnylmz @dut agaci @Asyacoban ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. @evremmrv @coconatt Magnifiaque Magnifiaque @sev9 @Nefes0858 O Okyanus esintisi H halleycik @_HALLEY_ @Merve Novaa Novaa Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ sweetgirlcandy sweetgirlcandy @Otrera @akimel defne-28 defne-28 @Chocolita @H M

kalan 69.000
Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye.
KelebekkB KelebekkB
Life light Life light
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BankacI26 BankacI26
deneyselyazar deneyselyazar
Bir Pelincik Bir Pelincik
Mehfam Mehfam
Magnifiaque Magnifiaque
burcusami burcusami
Taze fasulye Taze fasulye
flamel flamel
Cookiie Cookiie
Perfect Match Perfect Match
G Gizoludi
agustos72 agustos72
Ballikabak Ballikabak
M MaviMabellee
R rana20
goah goah
Zeymuss0103 Zeymuss0103
yildizsavascisi yildizsavascisi
defne-28 defne-28
gurbetgulu16 gurbetgulu16
Larka Larka
GeceMavi- GeceMavi-
Hemsirecik Hemsirecik
H halleycik
Ssevincli Ssevincli
Ilayumut Ilayumut
Gelincik78 Gelincik78
G Glsgl
Y yakut1
Morm Morm
Saliha40 Saliha40
V Vavin
edaecoo edaecoo
Nosking Nosking
Merayyy Merayyy

kalan 69.000
Z Zerre M MaviMabellee @Bidar Sultan Aktif Lora Aktif Lora Meybuz Meybuz Hifaa Hifaa cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek NilMeSeKer NilMeSeKer memurhanim memurhanim Keira- Keira- Begonya2 Begonya2 F Flower__

Hanımlar sıradaki arkadaşlarımız için bugün 21:00 de okumaya basliyoruz.
lütfen okuduğumuzu bildirmeye gayret edelim.

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif) ve Ayca_06 Ayca_06 (Ayşe) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

1- Magnifiaque Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve)
5- @Kzbnylmz
6- @Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos Cemoos (Cemile)
8- @coconatt (Aysel)
9- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif)
10- Ayca_06 Ayca_06 (Ayşe)
11- @sev9 (Şevval)
12- defne-28 defne-28
13- @evremmrv (Merve)
14- H halleycik
15- @akimel

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses @MssPARE @dut agaci çok teşekkür ederiz ❤️
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Ayca_06 Ayca_06 in okudum Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin inşallah 😍🥰

Biliyorum ama tam şeyi anlamadım sadece gusülmü almamız gerek her okumada 🙄

Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @MssPARE Minnosprenses Minnosprenses @There is Hope Ayca_06 Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @Kzbnylmz @dut agaci @Asyacoban ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. @evremmrv @coconatt Magnifiaque Magnifiaque @sev9 @Nefes0858 O Okyanus esintisi H halleycik @_HALLEY_ @Merve Novaa Novaa Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ sweetgirlcandy sweetgirlcandy @Otrera @akimel defne-28 defne-28 @Chocolita @H M

kalan 69.000

1000 aldım

Kalan 60.000
1000 aldım kalan 59 000

Back