• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

şimdi kızlar ben enişteme sordum ismi azam duasını.
baştan bilmemiz gereken şeyler söyledi.yapabilirmiyiz bi bakalım.
1- önce gusul abdesti alın
2-kıbleye dönün niyet edin 3 İhlas 3 Fatiha 3 Ayetel Kursi okuyun
3- ismi azam duasını okuyun

arapça okunması lazım
eğer bir kişi İsmi Azam duasına niyet ettiyse onu tamamlaması lazım.o onun borcu olur.ölene kadar 111 defayı tamamlaması lazım.
niyetler asla karışmamalı.bir kişiye baştan niyet edin araya başka niyet girmesin.
abdestsiz okunmaz.
1 gün içinde 111 kez okunursa yapılan dua hayırlısıyla hemen kabul olur.

kızlar bu dauyı hakkıyla yapmamız lazım.lütfen ciddiye alalım.
yapabilir miyiz.emin miyiz.bana ona göre dönüş yapın.regli zamanını ayarlayın.eksik olmamalı.
arapca bilmeyen bir kaç kez okunmasını dinlesin kalın sesleri,ince sesleri,uzatmaları işaretlesin ona göre okusun dedi ayrıca.

inşallah yapabiliriz.yapamayız der sayımız 10 dan az olursa başka dualar bakacağım !!!

arapça okunması lazım
eğer bir kişi İsmi Azam duasına niyet ettiyse onu tamamlaması lazım.o onun borcu olur.ölene kadar 111 defayı tamamlaması lazım.
niyetler asla karışmamalı.bir kişiye baştan niyet edin araya başka niyet girmesin.
abdestsiz okunmaz.

yapabilir miyiz.emin miyiz.bana ona göre dönüş yapın.regli zamanını ayarlayın.eksik olmamalı.
arapca bilmeyen bir kaç kez okunmasını dinlesin kalın sesleri,ince sesleri,uzatmaları işaretlesin ona göre okusun dedi ayrıca.

inşallah yapabiliriz.yapamayız der sayımız 10 dan az olursa başka dualar bakacağım !!!
Bir günde 111 defa mı okuncak? Günde 111 defa okuyamayabilirim canım çünkü ev taşıyorum bu ay yoksa okurdum. İş güç olur aksatırsam kul hakkı olur ☹️

He tamam canım onu okurum ben sandım ki her gün kişi başı o kadar okucaz 🤭 Büyük düşünmüşüm 😂
hergun bir kişiye 111 okunması lazım canım ama arapça bilen olmamız lazım.ne kadar cok olursak okuma sayımız azalır.
1 kişi =111
10 kişi =10 kez okuyor
dua sahibi 11 kez bir günde 111 e tamamlıyoruz.

hergun bir kişiye 111 okunması lazım canım ama arapça bilen olmamız lazım.ne kadar cok olursak okuma sayımız azalır.
1 kişi =111
10 kişi =10 kez okuyor
dua sahibi 11 kez bir günde 111 e tamamlıyoruz.
Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses T There is Hope Ayca_06 Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t D u t Asyacoban Asyacoban ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. evremmrv evremmrv coconatt coconatt Magnifiaque Magnifiaque sev9 sev9 Nefes0858 Nefes0858 O okyanus esintisi H halleycik A akimel defne-28 defne-28

Arapça bilen arkadaşlar bir ses verin sayımız belli olsun 🤗

arapça okunması lazım
abdestsiz okunmaz.

Canım Arapça ben bilmiyorum

Çok acemiyim ama biliyorum canım. Eşimden öğrendim onun gözetiminde duayı doğru şekilde okumaya çalışıp sonrasında kendim devam edebilirim hatasız olması açısından yani canım

kızlar acil bir durum oldu.
kızlar tanıdık bildik aklınıza kim gelirse etiketleyin bol bol okuyup paylaşalım inşallah.
ameliyata girecek küçücük bebegimiz için Ya Şafi esmasını okuyalım.
C CiNNET NUR arkadaşımızın kızı Eylül için Ya Şafi okuyalım arkadaşlar.Allah'ın izni ile sağ sağlim ameliyattan çıksın,hastahaneden taburcu olup evine,annesine,babasına kavussun.elimizden geldiğince okuyalım kızlar.

Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses T There is Hope Ayca_06 Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t D u t Asyacoban Asyacoban ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. evremmrv evremmrv coconatt coconatt Magnifiaque Magnifiaque sev9 sev9 Nefes0858 Nefes0858 O Okyanus esintisi H halleycik HALLEYS HALLEYS merve merve Novaa Novaa Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ sweetgirlcandy sweetgirlcandy Otrera Otrera A akimel defne-28 defne-28 Chocolita Chocolita H M H M

ben 1000 tane Ya Şafi alıyorum kızlar.
sayıdan düşerek gidelim bol bol okuyalım inşallah.
kalan 69.000

Son düzenleme:
Back