- 18 Mart 2021
- 11.851
- 64.051
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.421
şimdi kızlar ben enişteme sordum ismi azam duasını.
baştan bilmemiz gereken şeyler söyledi.yapabilirmiyiz bi bakalım.
1- önce gusul abdesti alın
2-kıbleye dönün niyet edin 3 İhlas 3 Fatiha 3 Ayetel Kursi okuyun
3- ismi azam duasını okuyun
arapça okunması lazım
eğer bir kişi İsmi Azam duasına niyet ettiyse onu tamamlaması lazım.o onun borcu olur.ölene kadar 111 defayı tamamlaması lazım.
niyetler asla karışmamalı.bir kişiye baştan niyet edin araya başka niyet girmesin.
abdestsiz okunmaz.
1 gün içinde 111 kez okunursa yapılan dua hayırlısıyla hemen kabul olur.
kızlar bu dauyı hakkıyla yapmamız lazım.lütfen ciddiye alalım.
yapabilir miyiz.emin miyiz.bana ona göre dönüş yapın.regli zamanını ayarlayın.eksik olmamalı.
arapca bilmeyen bir kaç kez okunmasını dinlesin kalın sesleri,ince sesleri,uzatmaları işaretlesin ona göre okusun dedi ayrıca.
inşallah yapabiliriz.yapamayız der sayımız 10 dan az olursa başka dualar bakacağım !!!
baştan bilmemiz gereken şeyler söyledi.yapabilirmiyiz bi bakalım.
1- önce gusul abdesti alın
2-kıbleye dönün niyet edin 3 İhlas 3 Fatiha 3 Ayetel Kursi okuyun
3- ismi azam duasını okuyun
arapça okunması lazım
eğer bir kişi İsmi Azam duasına niyet ettiyse onu tamamlaması lazım.o onun borcu olur.ölene kadar 111 defayı tamamlaması lazım.
niyetler asla karışmamalı.bir kişiye baştan niyet edin araya başka niyet girmesin.
abdestsiz okunmaz.
1 gün içinde 111 kez okunursa yapılan dua hayırlısıyla hemen kabul olur.
kızlar bu dauyı hakkıyla yapmamız lazım.lütfen ciddiye alalım.
yapabilir miyiz.emin miyiz.bana ona göre dönüş yapın.regli zamanını ayarlayın.eksik olmamalı.
arapca bilmeyen bir kaç kez okunmasını dinlesin kalın sesleri,ince sesleri,uzatmaları işaretlesin ona göre okusun dedi ayrıca.
inşallah yapabiliriz.yapamayız der sayımız 10 dan az olursa başka dualar bakacağım !!!