- 27 Mart 2019
- 29.789
- 108.750
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.401
Tamam bitanem.allah razı olsuncanım inşallah senin için düşündüm ismi azam duasına başlayalım.4 günümüz falan kaldı anca hazırlarım dıye basladım canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bitanem.allah razı olsuncanım inşallah senin için düşündüm ismi azam duasına başlayalım.4 günümüz falan kaldı anca hazırlarım dıye basladım canım.
ASSOSyal Elif ve Ayca_06 Ayşe arkadaşlarımiz için okudum Rabbim kabul Eylesin ,kucaklarıni doldursun.rabbim minikleri göndersin bekletmesin İnşallahHanımlar sıradaki arkadaşlarımız için bugün 21:00 de okumaya basliyoruz.
lütfen okuduğumuzu bildirmeye gayret edelim.
Allahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)
Bugün ASSOSyal (Elif) ve Ayca_06 (Ayşe) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
1- Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie (Özge)
3- @Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- coconatt (Aysel)
9- ASSOSyal (Elif)
10- Ayca_06 (Ayşe)
11- sev9 (Şevval)
12- defne-28
13- evremmrv (Merve)
14- H halleycik
15- A akimel
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederiz
yok canım daha başlamadık liste hazırlıyorum :)Dualarından eksik etme bizi olur mu
Lütfen bu listeyi de kaçırmış olmayayım ya hep kaçıyo yetişemiyorum lütfen dolmadı de canım
Lütfen beni unutma canım teşekkür ederimyok canım daha başlamadık liste hazırlıyorum :)
unutmam canım ekliyorum listeye müsait zamanında duanı özelden yaz bana daha bebek duamız bitmedi ancak hazırlarımLütfen beni unutma canım teşekkür ederim
Amin canımAllah razı olsun canım benim, rabbim kabul etsin inş
Hanımlar sıradaki arkadaşlarımız için bugün 21:00 de okumaya basliyoruz.
Ya Varis(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Bugün ASSOSyal (Elif) ve Ayca_06 (Ayşe) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
1- Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie (Özge)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- coconatt (Aysel)
9- ASSOSyal (Elif)
10- Ayca_06 (Ayşe)
11- sev9 (Şevval)
12- defne-28
13- evremmrv (Merve)
14- H halleycik
15- A akimel
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederiz
Kaç gün sonra başlayacak canım benim baya bi okumam var birikti. O güne kadar azaltabilirsem katılıcam. Yetiştiremicem diye korkuyorumunutmam canım ekliyorum listeye müsait zamanında duanı özelden yaz bana daha bebek duamız bitmedi ancak hazırlarım
Allah razı olsun canım benim, rabbim kabul etsin inş
canım listeyi yeni topluyorum da 1 haftayı bulur bebek duamız da devam ediyor.sen birikenleri oku bu arada.Kaç gün sonra başlayacak canım benim baya bi okumam var birikti. O güne kadar azaltabilirsem katılıcam. Yetiştiremicem diye korkuyorum
Tamam canım ben sana atıcam mesajcanım listeyi yeni topluyorum da 1 haftayı bulur bebek duamız da devam ediyor.sen birikenleri oku bu arada.
Amiiinnn bin kere amin, Allah razı olsun canım benim
Aminn Allah razı olsun canım ⚘⚘
ASSOSyal (Elif) ve Ayca_06 (Ayşe) için okudum. Tez zamanda hayırla müjdenizi alın inşallahHanımlar sıradaki arkadaşlarımız için bugün 21:00 de okumaya basliyoruz.
Ya Varis(20 tane)
1- Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie (Özge)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- coconatt (Aysel)
9- ASSOSyal (Elif)
10- Ayca_06 (Ayşe)
11- sev9 (Şevval)
12- defne-28
13- evremmrv (Merve)
14- H halleycik
15- A akimel