• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Allah hayırlı kalıcı şifa versin yavrumuza. Anne-babasina iyilikler versin.
1000 aldim
Kalan 53000

kızlar tanıdık bildik aklınıza kim gelirse etiketleyin bol bol okuyup paylaşalım inşallah.
ameliyata girecek küçücük bebegimiz için Ya Şafi esmasını okuyalım.
C CiNNET NUR
arkadaşımızın kızı Eylül için Ya Şafi okuyalım arkadaşlar.Allah'ın izni ile sağ sağlim ameliyattan çıksın,hastahaneden taburcu olup evine,annesine,babasına kavussun.elimizden geldiğince okuyalım kızlar.

@@Ebruazra mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma debriyajgazfren debriyajgazfren C Cemreww SoLeiL12 SoLeiL12 A Arelarven bluepinkk bluepinkk HejaR12 HejaR12 Pinkpotter Pinkpotter aysenurt3991 aysenurt3991 Gelincik78 Gelincik78 Leyl-i-fer Leyl-i-fer Life light Life light Aselhannn Aselhannn Ballikabak Ballikabak @Ada-anne mavispreyboya mavispreyboya Ceren0134 Ceren0134 daisyko daisyko ummhnisa ummhnisa Saliha40 Saliha40 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Teneffus Zili Teneffus Zili MoonfacedMom MoonfacedMom Ayzelin Ayzelin B Buluts34 @

kızlar acil bir durum oldu.
kızlar tanıdık bildik aklınıza kim gelirse etiketleyin bol bol okuyup paylaşalım inşallah.
ameliyata girecek küçücük bebegimiz için Ya Şafi esmasını okuyalım.
C CiNNET NUR arkadaşımızın kızı Eylül için Ya Şafi okuyalım arkadaşlar.Allah'ın izni ile sağ sağlim ameliyattan çıksın,hastahaneden taburcu olup evine,annesine,babasına kavussun.elimizden geldiğince okuyalım kızlar.

@Mimariye Cemoos Cemoos Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim MssPARE MssPARE @Minnosmeliss @There is Hope @Ayca_06 @Hmea @Catlak-kurabiye M Morlale8 @dut agaci @Asyacoban @ASSOSyal @evremmrv @coconatt @Magnifiaque @sev9 @Nefes0858 @Okyanus esintisi @halleycik @_HALLEY_ @Merve @Rojda56 @Tavuk_suyu_ sweetgirlcandy sweetgirlcandy @Otrera @akimel defne-28 defne-28 @Chocolita @H M

ben 1000 tane Ya Şafi alıyorum kızlar.
sayıdan düşerek gidelim bol bol okuyalım inşallah.
kalan 69.000
Ben 500 tane okuyabilirim

Allah şifa versin

Back