- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- 138
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.461
Kalan 56bin ben de bin aldımBende 1000 tane aldım
Kalan 55000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalan 56bin ben de bin aldımBende 1000 tane aldım
1000 aldım kalan 54.000Kalan 56bin ben de bin aldım
Kalan 55000
1000 aldım 51.000sweetgirlcandy 1000 aldım bebişim
Kalan 52000
Rabbim sağ salim annesine babasına kavuştursun ömrü bahtı kaderi güzl olsun inşallah
Biliyorum kuzum
Bildiğini biliyorum aşkımBiliyorum kuzum
AMin canım
Ben Arapça bilmiyorum@Mimariye Cemoos Tiniminimavihanim MssPARE @Minnosmeliss @There is Hope @Ayca_06 @Hmea @Catlak-kurabiye M Morlale8 @dut agaci @Asyacoban @ASSOSyal @evremmrv @coconatt @Magnifiaque @sev9 @Nefes0858 @okyanus esintisi @halleycik @akimel defne-28
Arapça bilen arkadaşlar bir ses verin sayımız belli olsun
2.500 aldım kalan 43.000 Rabbim şifa versin inşallahkalan 45.500
Ben 500 tane okuyabilirimkızlar acil bir durum oldu.
kızlar tanıdık bildik aklınıza kim gelirse etiketleyin bol bol okuyup paylaşalım inşallah.
ameliyata girecek küçücük bebegimiz için Ya Şafi esmasını okuyalım.
C CiNNET NUR arkadaşımızın kızı Eylül için Ya Şafi okuyalım arkadaşlar.Allah'ın izni ile sağ sağlim ameliyattan çıksın,hastahaneden taburcu olup evine,annesine,babasına kavussun.elimizden geldiğince okuyalım kızlar.
@Mimariye Cemoos Tiniminimavihanim MssPARE @Minnosmeliss @There is Hope @Ayca_06 @Hmea @Catlak-kurabiye M Morlale8 @dut agaci @Asyacoban @ASSOSyal @evremmrv @coconatt @Magnifiaque @sev9 @Nefes0858 @Okyanus esintisi @halleycik @_HALLEY_ @Merve @Rojda56 @Tavuk_suyu_ sweetgirlcandy @Otrera @akimel defne-28 @Chocolita @H M
ben 1000 tane Ya Şafi alıyorum kızlar.
sayıdan düşerek gidelim bol bol okuyalım inşallah.
kalan 69.000
Defnecim insaalah arkadaşa dağıttığınız dua bitsin bunla ilgili düzeltme yapıcaz bilmeyen arkadaşlar teşbih vericez Cemoos Kahve __Kokusu hazırlıyoruz kuzum inşallahBen Arapça bilmiyorum