- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.361
Tamam canım bitince sen mesaj at eklerizAnladim canim mevvutta zikirlerim duam hatimim var kuzum onu ramazanda yaotim cocuk icin tekrar yaoarsaniz insaAllah katilirim sonradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bitince sen mesaj at eklerizAnladim canim mevvutta zikirlerim duam hatimim var kuzum onu ramazanda yaotim cocuk icin tekrar yaoarsaniz insaAllah katilirim sonradan
Çok az arkadaşımız kaldı canım yarıya geldik sonrasında yine dua yapacağız seni de eklerim.Merhaba. Çocuk için dua yapılacaksa ben de katılmak isterim. Tüp bebek tedavisine başladım.
Canım benide dua yapacağınız zaman eklersen memnun olurumÇok az arkadaşımız kaldı canım yarıya geldik sonrasında yine dua yapacağız seni de eklerim.
Tabii eklerim canımCanım benide dua yapacağınız zaman eklersen memnun olurum
Çokk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah MagnifiaqueMagnifiaque ve ilk güzel haberimiz merveden geldi
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelik gecir canım.
İnşallah Allah'ım burdaki diğer arkadaşlarimiza ve bana da nasip eder bu mutlu haberi vermeyi
Ya maşallah gözü aydın olsun Rabbim hayırlısı ile kucağınıda almayı nasip etsin inşallah haftaya çok güzel bir haberle başladık maşallah sübhanallahMagnifiaque ve ilk güzel haberimiz merveden geldi
İnşallah Allah'ım burdaki diğer arkadaşlarimiza ve bana da nasip eder bu mutlu haberi vermeyi
Ayyy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum.Darısı tüm isteyenlere olsun inşallahMagnifiaque ve ilk güzel haberimiz merveden geldi
Allah kabul etsin kuzum, allah razı olsun
Topigimize bebe geliyo
Çok şükürTopigimize bebe geliyo
Cemoos coconatt için okudum Allah kabul etsin Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı salih saliha evlat versin inşallahHanımlar okudugumuzu paylaşmayı unutmayalım lütfen.bugun 21:00 den itibaren sıradaki arkadaşlarımıza geçiyoruz.
Allahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)
Bugün Cemoos (Cemile) ve coconatt (Aysel) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
1- Magnifiaque (Merve)
2- @Mimariye (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- @Catlak-kurabiye (Merve)
5- @Kzbnylmz
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- coconatt (Aysel)
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal (Elif)
12- @Ayca_06 (Ayşe)
13- @sev9 (Şevval)
14- defne-28
15- evremmrv (Merve)
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu @Minnosmeliss @MssPARE @dut agaci çok teşekkür ederiz
Kizlar Allah razi olsun insallah Tez zaman da butun hepimiz anne olalim hepiniz dualarimdasinizTopigimize bebe geliyo
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş kuzucukKizlar Allah razi olsun insallah Tez zaman da butun hepimiz anne olalim hepiniz dualarimdasiniz
Insallah guzel ilerler Rabbim insallah herkese nasip etsin insallahRabbim kucağına almayı da nasip etsin inş kuzucuk