• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Magnifiaque Magnifiaque ve ilk güzel haberimiz merveden geldi 😍
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
Sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelik gecir canım.
İnşallah Allah'ım burdaki diğer arkadaşlarimiza ve bana da nasip eder bu mutlu haberi vermeyi ❤️
Çokk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 Magnifiaque Magnifiaque

İnşallah Allah'ım burdaki diğer arkadaşlarimiza ve bana da nasip eder bu mutlu haberi vermeyi ❤️
Ya maşallah gözü aydın olsun Rabbim hayırlısı ile kucağınıda almayı nasip etsin inşallah haftaya çok güzel bir haberle başladık maşallah sübhanallah 😍😍

Ayyy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum.Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah 🙏

Hanımlar okudugumuzu paylaşmayı unutmayalım lütfen.bugun 21:00 den itibaren sıradaki arkadaşlarımıza geçiyoruz.

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün Cemoos Cemoos (Cemile) ve coconatt coconatt (Aysel) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

1- Magnifiaque Magnifiaque (Merve)
2- @Mimariye (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- @Catlak-kurabiye (Merve)
5- @Kzbnylmz
6- Nefes0858 Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos Cemoos (Cemile)
8- coconatt coconatt (Aysel)
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif)
12- @Ayca_06 (Ayşe)
13- @sev9 (Şevval)
14- defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv (Merve)

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu @Minnosmeliss @MssPARE @dut agaci çok teşekkür ederiz ❤️
Cemoos Cemoos coconatt coconatt için okudum Allah kabul etsin Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı salih saliha evlat versin inşallah 🥰

Back