Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Okudum canım

Magnifiaque ayyyyi çok sevindim, maaşallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah darısı burda bu güzel haberi duymak için herşeyi yapan hepimiz için olsun

Çok sevindim darısı başımıza inşallah

Hanımlar sıradaki arkadaşlarımız için bugün 21:00 de okumaya basliyoruz.
lütfen okuduğumuzu bildirmeye gayret edelim.

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif) ve Ayca_06 (Ayşe) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

1- Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- coconatt (Aysel)
9- ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif)
10- Ayca_06 (Ayşe)
11- sev9 (Şevval)
12- defne-28
13- evremmrv (Merve)
14- H halleycik
15- A akimel

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederiz

Çokk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Magnifiaque

Ya maşallah gözü aydın olsun Rabbim hayırlısı ile kucağınıda almayı nasip etsin inşallah haftaya çok güzel bir haberle başladık maşallah sübhanallah

Ayyy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum.Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

Magnifiaque ayyyyi çok sevindim, maaşallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah darısı burda bu güzel haberi duymak için herşeyi yapan hepimiz için olsun

Çok sevindim darısı başımıza inşallah
Ilk bana okuduk nasip oldu artik tek tek hepiminize nasip olsun insallah agziniza yureginize saglik dualarimdasiniz hepiniz dua etmeye devam

İsmi Azam duasının hazirliklarina başladım kızlar
Herkes katılım saglayabilir
Bir kişiye 111 kez okuyoruz.katilima göre gruplara ayırabiliriz.
İsteyenler bana özelden dileğini ve adını yazabilir bende listeyi hazırlarım.
Duamızı paylaşırım inşallah.
Bebek için okuduğumuz dua da az kişi kaldık ancak hazırlarım.
Dileklerinizi mesela ; cemilenin borçlarını ödemesin,maddi sıkıntıları bitsin gibi yazabilirsiniz.

Allah razi olsun kuzum insallah en kisa zaman da hepinize nasip olsun
Dualarından eksik etme bizi olur mu
Lütfen bu listeyi de kaçırmış olmayayım ya hep kaçıyo yetişemiyorum lütfen dolmadı de canım

Cemoscum bebek için dualrimiz bitsin ne zaman bitiyor sen daha iyi takiptesin

Bitsin benim.icin dua okuyalım beraber.insalah

Cemoscum bebek için dualrimiz bitsin ne zaman bitiyor sen daha iyi takiptesin

Bitsin benim.icin dua okuyalım beraber.insalah
canım inşallah senin için düşündüm ismi azam duasına başlayalım.4 günümüz falan kaldı anca hazırlarım dıye basladım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…