- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.281
Allah kabul etsin canımNamazi kıldım.huzura erdim.
Kahvem profil foton değişmiş.
Baskasi sandım ilk karışıyorsun ya bazen
Allahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîn
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(20 tane)
Bugün O Okyanus esintisi (Şeyma) veCatlak-kurabiye (Merve) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lüt
1-Magnifiaque (Merve)
2-Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4-Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6-Nefes0858 (ferda)
7-Cemoos (Cemile)
8-coconatt (Aysel)
9- H halleycik
10- A akimel
11-ASSOSyal (Elif
12-Ayca_06 (Ayşe
13-sev9 (Şevval)
14-defne-28
15-evremmrv (Merve)
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımızKahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederim
Allahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîn
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(20 tane)
Bugün O Okyanus esintisi (Şeyma) veCatlak-kurabiye (Merve) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lüt
1-Magnifiaque (Merve)
2-Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4-Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6-Nefes0858 (ferda)
7-Cemoos (Cemile)
8-coconatt (Aysel)
9- H halleycik
10- A akimel
11-ASSOSyal (Elif
12-Ayca_06 (Ayşe
13-sev9 (Şevval)
14-defne-28
15-evremmrv (Merve)
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımızKahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederim
Amin cümlemize inşallah Allah razı olsunO Okyanus esintisi veCatlak-kurabiye Rabbim kabul etsin okudum ikiniz içinde. İstediğiniz ve en hayırlı vakitte gönlünüzdeki evlat hasretini dindirsin Allah'ım
Amin cümlemize inşallah Allah razı olsunCatlak-kurabiye ve O Okyanus esintisi için okudum, Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Okudum Rabbim kabul eylesin .. (Merve ve Şeyma ) arkadaşımıza sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip Eylesin MevlamAminn
O Okyanus esintisi veCatlak-kurabiye Rabbim kabul etsin okudum ikiniz içinde. İstediğiniz ve en hayırlı vakitte gönlünüzdeki evlat hasretini dindirsin Allah'ım
Allah razı olsun kızlarCatlak-kurabiye ve O Okyanus esintisi için okudum, Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
3- O Okyanus esintisi O Okyanus esintisi (Şeyma)
4-Catlak-kurabiye (Merve) bu arkadaşlara okudum Rabbim Salih evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun kızlar rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhAllah razı olsun kızlar
Ben de kendim için ve O Okyanus esintisi için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Amin bitanem Allah razı olsun cümlemize inşallahO Okyanus esintisi
Catlak-kurabiye
❤❤ okudum, rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün ınş❤ eli ayağı düzgün, sağlıklı, ömürlü evlatlar nasip etsin inş ❤
Aminn Allah razı olsun inşallahO Okyanus esintisiCatlak-kurabiye arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı zamanda tez vakitte hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım hepimizden Rabbim tez vakitte hayırlısı ile bizleride sevindirsinAminn Allah razı olsun inşallah
Amin amin inşallahAmin canım hepimizden Rabbim tez vakitte hayırlısı ile bizleride sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?