Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

O Okyanus esintisi ve Catlak-kurabiye Rabbim kabul etsin okudum ikiniz içinde. İstediğiniz ve en hayırlı vakitte gönlünüzdeki evlat hasretini dindirsin Allah'ım

Catlak-kurabiye ve O Okyanus esintisi için okudum, Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Okudum Rabbim kabul eylesin .. (Merve ve Şeyma ) arkadaşımıza sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip Eylesin Mevlam Aminn
O Okyanus esintisi ve Catlak-kurabiye Rabbim kabul etsin okudum ikiniz içinde. İstediğiniz ve en hayırlı vakitte gönlünüzdeki evlat hasretini dindirsin Allah'ım
Catlak-kurabiye ve O Okyanus esintisi için okudum, Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun kızlar
Ben de kendim için ve O Okyanus esintisi için okudum Rabbim kabul etsin inşallah

arkadaşlar okuduğunuzu yazın lütfen yazmayanlari bekliyorum aksaltmayalarim aman dikkat edelim
saat 21:00 de sıradaki arkadaşlarımız için okumaya basliyoruz

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün M Morlale8 ve Nefes0858 (ferda) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

1- Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- coconatt (Aysel)
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif)
12- Ayca_06 (Ayşe)
13- sev9 (Şevval)
14- defne-28
15- evremmrv (Merve)

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Minnosprenses D u t MssPARE çok teşekkür ederiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…