• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

arkadaşlar okuduğunuzu yazın lütfen yazmayanlari bekliyorum aksaltmayalarim aman dikkat edelim
saat 21:00 de sıradaki arkadaşlarımız için okumaya basliyoruz ❤️

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün M Morlale8 ve Nefes0858 Nefes0858 (ferda) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

1- Magnifiaque Magnifiaque (Merve)
2- @Mimariye (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos Cemoos (Cemile)
8- coconatt coconatt (Aysel)
9- @halleycik
10- @akimel
11- @ASSOSyal (Elif)
12- @Ayca_06 (Ayşe)
13- @sev9 (Şevval)
14- defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv (Merve)

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu @Minnosmeliss D u t D u t @MssPARE çok teşekkür ederiz ❤️
M Morlale8 ve Nefes0858 Nefes0858 için okudum. Allah'ım kabul etsin🤲
Duam oldu sevincini hayırlı zamanda hayırlı haberlerle yaşarsınız inşallah 🤲🤲

Dua grubuna bende okurum
Canım dua grubunda 4-5 günümüz kaldı sonra inşallah daha başka dualarla devam edeceğiz.o zaman seni listeye alayım olur mu.
Senin içinde o zaman sıfırdan başlarız.ama şimdiden okuyayım dersen gönüllü okuyan arkadaslarimizla okumaya başla sende,seni oradan etiketlerim.

Allah kabul etsin. Darisi bana ve tum isteyenlere. Ben de bir de soyle bir sey var; eger kiliyorsam hic kazaya koymadan kilmaliyim. Mesela arkadasim iste kilamadigi namazlarini kaza ediyor evde ama ben hic baslayamiyorum. Ya hep ya hic. Bu da bir vesvese degil mi?
Evet canım oda bı vesvese.eger kilamadiysan kaza kilabilirsin ama sen hiç kilmadim diye vazgeçiyorsun oda vesvese oluyor.
Benim bir arkadaşım hem namazını kılıyor arkadan kaza namazını da kılıyor mesela.eskiden kilmadigim namazlar için diyor.

12658283_X6w65xSrFA9QzT_DreCqdEHqwozGCbpjsQpY3UKmsjo.jpg

Canım dua grubunda 4-5 günümüz kaldı sonra inşallah daha başka dualarla devam edeceğiz.o zaman seni listeye alayım olur mu.
Senin içinde o zaman sıfırdan başlarız.ama şimdiden okuyayım dersen gönüllü okuyan arkadaslarimizla okumaya başla sende,seni oradan etiketlerim.
Olur yeni dua grubuna beni eklerseniz sevinirim

arkadaşlar okuduğunuzu yazın lütfen yazmayanlari bekliyorum aksaltmayalarim aman dikkat edelim

Ya Varis(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Bugün M Morlale8 ve Nefes0858 Nefes0858 (ferda) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

2- @Mimariye (Özge)
5- M Morlale8
9- @halleycik
10- @akimel
11- @ASSOSyal (Elif)
12- @Ayca_06 (Ayşe)
13- @sev9 (Şevval)
14- defne-28 defne-28

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu @Minnosmeliss D u t D u t @MssPARE çok teşekkür ederiz ❤️
M Morlale8 Nefes0858 Nefes0858 için okudum Allah kabul etsin Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı salih saliha evlat versin inşallahhh ❤️

Allah kabul etsin. Darisi bana ve tum isteyenlere. Ben de bir de soyle bir sey var; eger kiliyorsam hic kazaya koymadan kilmaliyim. Mesela arkadasim iste kilamadigi namazlarini kaza ediyor evde ama ben hic baslayamiyorum. Ya hep ya hic. Bu da bir vesvese degil mi?
Tabiki vesvese canım kendinden biliyorum elimden geldiği kadar kaza yapmıyorum ben bazen sabah namazını yapıyorum kalkamazsam inşallah kılarsin sende en kısa zamanda 🤲 🤲

Allah razı olsun arkadaşlar ağzınıza yüreğinize sağlık Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🤲😊😍💐🌹

Ya Varis(20 tane)

2- @Mimariye (Özge)
5- M Morlale8
9- @halleycik
10- @akimel
11- @ASSOSyal (Elif)
12- @Ayca_06 (Ayşe)
13- @sev9 (Şevval)
14- defne-28 defne-28

Okudum allah kabul etsin

Back