• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Dua grubunda ki arkadaşlar namaz kılıyoruz tek zorlanıyoruz burası teşvik ediyor diyen bildirim gelsin isteyen kişiler varmı ? Varsa bir kişi Dahi olsa etiket yapıp bildirim yapicam ...?
Benim için iyi oluyor hayatım diğer arkadaşkar be der bilmiyorum

Dua grubunda ki arkadaşlar namaz kılıyoruz tek zorlanıyoruz burası teşvik ediyor diyen bildirim gelsin isteyen kişiler varmı ? Varsa bir kişi Dahi olsa etiket yapıp bildirim yapicam ...?
Benim içinde yaa ramazan bitti namaz bitti yine bende 😞😞

Bitmesin kuzum hadi kalk kıl öğle namazını. bak bende adetten çıktım bırakır gibi oldum sizler burası geldi aklıma dün geceden beri kılıyorum yine şükür
Kalkıyorum şimdi canım kılayım bende valla iyi geliyomuş burası 🤩

Canım teşvik olursa çok iyi olur zorlanıyorum bazen ben de kaçıyo hep namazlar ☹️

Seni etiket yapcam diye başkasını yapmışım kahvem diğer topikte 🤣🤣

Ben namazımı kılıyorum bildirim de gelebilir 🤩😍🤗
Aslında şöyle birşey yapmak istiyorum kuzu kafamdaki🙄 bildirim isteyen herkeze numara vericem gün numarası mesala senin günün salı digelim salı gunu bütün bildirimleri sen yapicaksin diğer gün D u t D u t MssPARE MssPARE Cookiie Cookiie Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Cemoos Cemoos herkez katılmış ve katki sağlamış olucak birbirine ne dersiniz kızlar 🤗

Back