- 18 Mart 2021
- 11.851
- 64.025
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.301
Dua grubuna mı canım namaz için mi ekleyelim istedin.Benide eklermisiniz bende ayni durumdayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua grubuna mı canım namaz için mi ekleyelim istedin.Benide eklermisiniz bende ayni durumdayim
Enbiya suresi eksik olmus sankiarkadaşlar okuduğunuzu yazın lütfen yazmayanlari bekliyorum aksaltmayalarim aman dikkat edelim
saat 21:00 de sıradaki arkadaşlarımız için okumaya basliyoruz
Allahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)
Bugün M Morlale8 ve Nefes0858 (ferda) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
1- @Magnifiaque (Merve)
2- @Mimariye (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- @coconatt (Aysel)
9- @halleycik
10- @akimel
11- @ASSOSyal (Elif)
12- Ayca_06 (Ayşe)
13- sev9 (Şevval)
14- defne-28
15- @evremmrv (Merve)
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu @Minnosmeliss D u t @MssPARE çok teşekkür ederiz
Başı eksik olmuş arkadaşım eksik okumayalım burdaki gibi okuyoruz 2 gündürAllahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîn
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(20 tane)
Bugün O Okyanus esintisi (Şeyma) ve Catlak-kurabiye (Merve) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lüt
1- @Magnifiaque (Merve)
2- @Mimariye (Özge)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- @coconatt (Aysel)
9- @halleycik
10- @akimel
11- @ASSOSyal (Elif
12- Ayca_06 (Ayşe
13- sev9 (Şevval)
14- defne-28
15- @evremmrv (Merve)
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu @Minnosmeliss @MssPARE D u t çok teşekkür ederim
Düzelttim canimBaşı eksik olmuş arkadaşım eksik okumayalım burdaki gibi okuyoruz 2 gündür
Allah razı olsun uğraşıyorsun bizler için Rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin inşallahDüzelttim canim
Amin canım hepimizin gönlündeki nasip olsun inşallah.Allah razı olsun uğraşıyorsun bizler için Rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin inşallah
Canım az önce okuyabildim ben . Bunu da yatın inşallah öğle namazından sonra okur bildiririmarkadaşlar okuduğunuzu yazın lütfen yazmayanlari bekliyorum aksaltmayalarim aman dikkat edelim
Ya Varis(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Bugün M Morlale8 ve Nefes0858 (ferda) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
1- @Magnifiaque (Merve)
2- @Mimariye (Özge)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- @coconatt (Aysel)
9- @halleycik
10- @akimel
11- @ASSOSyal (Elif)
12- Ayca_06 (Ayşe)
13- sev9 (Şevval)
14- defne-28
15- @evremmrv (Merve)
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu @Minnosmeliss D u t @MssPARE çok teşekkür ederiz
M Morlale8 Nefes0858 için okudum Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallaharkadaşlar okuduğunuzu yazın lütfen yazmayanlari bekliyorum aksaltmayalarim aman dikkat edelim
Ya Varis(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
1- @Magnifiaque (Merve)
2- @Mimariye (Özge)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- @coconatt (Aysel)
9- @halleycik
10- @akimel
11- @ASSOSyal (Elif)
12- Ayca_06 (Ayşe)
13- sev9 (Şevval)
14- defne-28
15- @evremmrv (Merve)
Benim açık arkadaşım var düzenli kılıyor. Dediğin gibi bu şeytanın vesvesesi seni vazgeçirmek istiyor.Arkadaslar namazlariniz kabul olsun, darisi bana insallah.
Sizden su konuda fikir almak istiyorum: namaza baslamak istiyorum ama ya kapanirsam diye bir korku geliyor, baslayamiyorum. Vesvese diye tahmin ediyorum, seytan alikoymak istiyor.
Bir de calisan arkadaslar nasil vakitlice kilabiliyorsunuz? Ben almanyada yasiyorum ve burada nasil abdest alirim vs kestiremiyorum.
Lutfen bana da dua edin, sizin tum hayirli dualariniza amin diyorum icten.
M Morlale8 Nefes0858 okudum kızçeler Allah tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallaharkadaşlar okuduğunuzu yazın lütfen yazmayanlari bekliyorum aksaltmayalarim aman dikkat edelim
Ya Varis(20 tane)
1- @Magnifiaque (Merve)
2- @Mimariye (Özge)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- @coconatt (Aysel)
9- @halleycik
10- @akimel
11- @ASSOSyal (Elif)
12- Ayca_06 (Ayşe)
13- sev9 (Şevval)
14- defne-28
15- @evremmrv (Merve)
Amin canım cümlemize inşallah
Bende aynı durumdayım şeytan çok vesvese veriyor 2 ay kılıyorum başladım çok şükür ama vesveseden kurtulamadım sanırım umursamamak gerekiyor onu yoksa kurtulamıyor insan inşallah kurtuluruz en kısa zamanda rahat bir şekilde kılariz namazlarımızıArkadaslar namazlariniz kabul olsun, darisi bana insallah.
Sizden su konuda fikir almak istiyorum: namaza baslamak istiyorum ama ya kapanirsam diye bir korku geliyor, baslayamiyorum. Vesvese diye tahmin ediyorum, seytan alikoymak istiyor.
Bir de calisan arkadaslar nasil vakitlice kilabiliyorsunuz? Ben almanyada yasiyorum ve burada nasil abdest alirim vs kestiremiyorum.
Lutfen bana da dua edin, sizin tum hayirli dualariniza amin diyorum icten.
B
Bende aynı durumdayım şeytan çok vesvese veriyor 2 ay kılıyorum başladım çok şükür ama vesveseden kurtulamadım sanırım umursamamak gerekiyor onu yoksa kurtulamıyor insan inşallah kurtuluruz en kısa zamanda rahat bir şekilde kılariz namazlarımızı
Dua grubuna bende okurumDua grubuna mı canım namaz için mi ekleyelim istedin.
M Morlale8 ve Nefes0858 için okudum Rabbim kabul eylesin,Salih evlatlar nasip eylesin her iki arkadaşımıza..arkadaşlar okuduğunuzu yazın lütfen yazmayanlari bekliyorum aksaltmayalarim aman dikkat edelim
Ya Varis(20 tane)
1- @Magnifiaque (Merve)
2- @Mimariye (Özge)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- @coconatt (Aysel)
9- @halleycik
10- @akimel
11- @ASSOSyal (Elif)
12- Ayca_06 (Ayşe)
13- sev9 (Şevval)
14- defne-28
15- @evremmrv (Merve)