- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.261
Kıldım kız kıldım yazamadımşarzım bittideCobuk çık nutellanin topiginden namazını kıl kıvırcık seni
YakalarımKıldım kız kıldım yazamadımşarzım bittidehiçte kaçamak yapılmıyo anam
Size yardımcı olurum inşallah canım her hangi bir işim olmazsa. Ama listede adım olmasa da olur fark etmez düzenli kılıyorum çoğunuAslında şöyle birşey yapmak istiyorum kuzu kafamdakibildirim isteyen herkeze numara vericem gün numarası mesala senin günün salı digelim salı gunu bütün bildirimleri sen yapicaksin diğer gün D u t MssPARE Cookiie Catlak-kurabiye Cemoos herkez katılmış ve katki sağlamış olucak birbirine ne dersiniz kızlar
Teşekkür ederim canımTamam canım bildirim geliyor sanada hem dualarımızı edicez hem namazlarımızı kılıcaz olması gerektiği gibi
Benim içinde motive oldu aslında burası. Vakitler içerisinde görmesem de sonrasında kıldım ya rahatlığı olduğunu görmek çok güzel
Dua grubunda ki arkadaşlar namaz kılıyoruz tek zorlanıyoruz burası teşvik ediyor diyen bildirim gelsin isteyen kişiler varmı ? Varsa bir kişi Dahi olsa etiket yapıp bildirim yapicam ...?
Olur tabi canım uyan zamanlarda birbirimize destek olucazYakalarımAsosyal e yazdığıma nediyon aşkkisi katılır mısın
Peki hergun bir kişinin bildirim yapmasına ne diyorsun canım yaparmisin haftada bir günBenim içinde motive oldu aslında burası. Vakitler içerisinde görmesem de sonrasında kıldım ya rahatlığı olduğunu görmek çok güzel
Destek oluruz o ayrı canım hergun bir kişi namaza davat edicek gurubu katilirmisinOlur tabi canım uyan zamanlarda birbirimize destek olucaz
Onu demek istemiştim canım yaparımDestek oluruz o ayrı canım hergun bir kişi namaza davat edicek gurubu katilirmisin
Tamam canımOnu demek istemiştim canım yaparım
Kıldım kıldım kuranımıda okudun çok şükürTamam canımkıldın mı ilkindin namazı ,
Allah kabul etsin canımKıldım kıldım kuranımıda okudun çok şükür
Allah razi olsun insallahInşallah rabbim kabul etsin ve bebisleriniz kucağınıza versin canlar
Peki hergun bir kişinin bildirim yapmasına ne diyorsun canım yaparmisin haftada bir gün
Okudum Rabbim kabul eylesin .. (Merve ve Şeyma ) arkadaşımıza sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip Eylesin MevlamAllahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîn
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(20 tane)
Bugün O Okyanus esintisi (Şeyma) veCatlak-kurabiye (Merve) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lüt
1-Magnifiaque (Merve)
2-Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4-Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6-Nefes0858 (ferda)
7-Cemoos (Cemile)
8-coconatt (Aysel)
9- H halleycik
10- A akimel
11-ASSOSyal (Elif
12-Ayca_06 (Ayşe
13-sev9 (Şevval)
14-defne-28
15-evremmrv (Merve)
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımızKahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederim
Amin cümlemize inşallah Allah razı olsunOkudum Rabbim kabul eylesin .. (Merve ve Şeyma ) arkadaşımıza sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip Eylesin MevlamAminn
Hepimizden razı olsun kuzumAmin cümlemize inşallah Allah razı olsun
Amiiiiinn inşallahHepimizden razı olsun kuzumRabbim sevdiği kullarından Eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?