Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Size yardımcı olurum inşallah canım her hangi bir işim olmazsa. Ama listede adım olmasa da olur fark etmez düzenli kılıyorum çoğunu

Benim içinde motive oldu aslında burası. Vakitler içerisinde görmesem de sonrasında kıldım ya rahatlığı olduğunu görmek çok güzel

Çalışmıyor olsam bende katılırdım kuzular ama benim çoğu vaktim kaza oluyor bildirim katılamam iş çok yoğun ama etiketlerseniz namazlarımı eda etmeye çalışırım

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîn

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(20 tane)

Bugün O Okyanus esintisi (Şeyma) ve Catlak-kurabiye (Merve) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lüt

1- Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- coconatt (Aysel)
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif
12- Ayca_06 (Ayşe
13- sev9 (Şevval)
14- defne-28
15- evremmrv (Merve)

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederim

Peki hergun bir kişinin bildirim yapmasına ne diyorsun canım yaparmisin haftada bir gün

Güzel olur kuzum kendim de çok yapmak isterim. Sadece giremediğim dahası gün boyu giremediğim zamanlar çok oluyor. Denemesi bedava ama destek olurum denemiş olurum hemde kendimi

Okudum Rabbim kabul eylesin .. (Merve ve Şeyma ) arkadaşımıza sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip Eylesin Mevlam Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…