• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Aslında şöyle birşey yapmak istiyorum kuzu kafamdaki🙄 bildirim isteyen herkeze numara vericem gün numarası mesala senin günün salı digelim salı gunu bütün bildirimleri sen yapicaksin diğer gün D u t D u t MssPARE MssPARE Cookiie Cookiie Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Cemoos Cemoos herkez katılmış ve katki sağlamış olucak birbirine ne dersiniz kızlar 🤗
Size yardımcı olurum inşallah canım her hangi bir işim olmazsa. Ama listede adım olmasa da olur fark etmez düzenli kılıyorum çoğunu🤗

Dua grubunda ki arkadaşlar namaz kılıyoruz tek zorlanıyoruz burası teşvik ediyor diyen bildirim gelsin isteyen kişiler varmı ? Varsa bir kişi Dahi olsa etiket yapıp bildirim yapicam ...?
Benim içinde motive oldu aslında burası. Vakitler içerisinde görmesem de sonrasında kıldım ya rahatlığı olduğunu görmek çok güzel 🥰

Çalışmıyor olsam bende katılırdım kuzular ama benim çoğu vaktim kaza oluyor bildirim katılamam iş çok yoğun ama etiketlerseniz namazlarımı eda etmeye çalışırım

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîn

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(20 tane)

Bugün O Okyanus esintisi (Şeyma) ve Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lüt

1- Magnifiaque Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos Cemoos (Cemile)
8- coconatt coconatt (Aysel)
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif
12- Ayca_06 Ayca_06 (Ayşe
13- sev9 sev9 (Şevval)
14- defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv (Merve)

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE D u t D u t çok teşekkür ederim ❤️

Peki hergun bir kişinin bildirim yapmasına ne diyorsun canım yaparmisin haftada bir gün 😊

Güzel olur kuzum kendim de çok yapmak isterim. Sadece giremediğim dahası gün boyu giremediğim zamanlar çok oluyor. Denemesi bedava ama destek olurum denemiş olurum hemde kendimi 🤲

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîn

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(20 tane)

Bugün O Okyanus esintisi (Şeyma) ve Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lüt

1- Magnifiaque Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos Cemoos (Cemile)
8- coconatt coconatt (Aysel)
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif
12- Ayca_06 Ayca_06 (Ayşe
13- sev9 sev9 (Şevval)
14- defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv (Merve)

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE D u t D u t çok teşekkür ederim ❤️
Okudum Rabbim kabul eylesin .. (Merve ve Şeyma ) arkadaşımıza sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip Eylesin Mevlam :dua: Aminn

Back