• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîn

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(20 tane)

Bugün O Okyanus esintisi (Şeyma) ve Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lüt

1- Magnifiaque Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos Cemoos (Cemile)
8- coconatt coconatt (Aysel)
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif
12- Ayca_06 Ayca_06 (Ayşe
13- sev9 sev9 (Şevval)
14- defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv (Merve)

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE D u t D u t çok teşekkür ederim ❤️

O Okyanus esintisi ve Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Rabbim kabul etsin okudum ikiniz içinde. İstediğiniz ve en hayırlı vakitte gönlünüzdeki evlat hasretini dindirsin Allah'ım 😍

Ya Varis(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîn

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(20 tane)

Bugün O Okyanus esintisi (Şeyma) ve Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lüt

5- M Morlale8
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif
12- Ayca_06 Ayca_06 (Ayşe
13- sev9 sev9 (Şevval)
14- defne-28 defne-28

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE D u t D u t çok teşekkür ederim ❤️
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ve O Okyanus esintisi için okudum, Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :dua:

Okudum Rabbim kabul eylesin .. (Merve ve Şeyma ) arkadaşımıza sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip Eylesin Mevlam :dua: Aminn
O Okyanus esintisi ve Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Rabbim kabul etsin okudum ikiniz içinde. İstediğiniz ve en hayırlı vakitte gönlünüzdeki evlat hasretini dindirsin Allah'ım 😍
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ve O Okyanus esintisi için okudum, Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :dua:
Allah razı olsun kızlar 🥰🥰
Ben de kendim için ve O Okyanus esintisi için okudum Rabbim kabul etsin inşallah 🥰🥰

arkadaşlar okuduğunuzu yazın lütfen yazmayanlari bekliyorum aksaltmayalarim aman dikkat edelim
saat 21:00 de sıradaki arkadaşlarımız için okumaya basliyoruz ❤️

Ya Varis(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün M Morlale8 ve Nefes0858 Nefes0858 (ferda) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

5- M Morlale8
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif)
12- Ayca_06 Ayca_06 (Ayşe)
13- sev9 sev9 (Şevval)
14- defne-28 defne-28

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses D u t D u t MssPARE MssPARE çok teşekkür ederiz ❤️

Son düzenleme:
Back