- 27 Mart 2019
- 29.788
- 108.717
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.241
Bilmiyordum sorduğunu kimsenin bir şey demediğiniAşkım dua gurubu hariç kimseyi etiket yapma rahatsız etmiyelim kimseyisordum ben katılmak isteyenler yorum yapsın diye yorum yapan olmadı dua gurubunu etiketle sadece parem
Dua grubunda ki arkadaşlar namaz kılıyoruz tek zorlanıyoruz burası teşvik ediyor diyen bildirim gelsin isteyen kişiler varmı ? Varsa bir kişi Dahi olsa etiket yapıp bildirim yapicam ...? |
Benim için iyi oluyor hayatım diğer arkadaşkar be der bilmiyorum
Dua grubunda ki arkadaşlar namaz kılıyoruz tek zorlanıyoruz burası teşvik ediyor diyen bildirim gelsin isteyen kişiler varmı ? Varsa bir kişi Dahi olsa etiket yapıp bildirim yapicam ...?
Yazını gördüm kuzumBenim için iyi oluyor hayatım diğer arkadaşkar be der bilmiyorum
Benim içinde yaa ramazan bitti namaz bitti yine bende
Dua grubunda ki arkadaşlar namaz kılıyoruz tek zorlanıyoruz burası teşvik ediyor diyen bildirim gelsin isteyen kişiler varmı ? Varsa bir kişi Dahi olsa etiket yapıp bildirim yapicam ...?
Olur canım savsaklıyorum açıkcası biri dürtmezse ama bırakmak da istemiyorumYazını gördüm kuzumo yüzden sordum . benim içinde burası motive kaynağı kimse istemese bile biz beraber yürürüz
Benim için farketmezYazını gördüm kuzumo yüzden sordum . benim içinde burası motive kaynağı kimse istemese bile biz beraber yürürüz
Bitmesin kuzum hadi kalk kıl öğle namazını. bak bende adetten çıktım bırakır gibi oldum sizler burası geldi aklıma dün geceden beri kılıyorum yine şükürBenim içinde yaa ramazan bitti namaz bitti yine bende
Benide burası motive ediyormuş bırakınca anladım durtelim birbirimizi canımOlur canım savsaklıyorum açıkcası biri dürtmezse ama bırakmak da istemiyorum
Farketmez kabul etmiyorum asosum istiyonmu istemiyonmuBenim için farketmezkahvem nickin zor yaw etiket yapamiyom seni
Kalkıyorum şimdi canım kılayım bende valla iyi geliyomuş burasıBitmesin kuzum hadi kalk kıl öğle namazını. bak bende adetten çıktım bırakır gibi oldum sizler burası geldi aklıma dün geceden beri kılıyorum yine şükür
Canım teşvik olursa çok iyi olur zorlanıyorum bazen ben de kaçıyo hep namazlar
Cobuk çık nutellanin topiginden namazını kıl kıvırcık seniKalkıyorum şimdi canım kılayım bende valla iyi geliyomuş burası
Tamam canım bildirim geliyor sanada hem dualarımızı edicez hem namazlarımızı kılıcaz olması gerektiği gibiCanım teşvik olursa çok iyi olur zorlanıyorum bazen ben de kaçıyo hep namazlar
Seni etiket yapcam diye başkasını yapmışım kahvem diğer topikteFarketmez kabul etmiyorum asosum istiyonmu istemiyonmukız zor değil alt tire yapcan sadece
Aslında şöyle birşey yapmak istiyorum kuzu kafamdakiSeni etiket yapcam diye başkasını yapmışım kahvem diğer topikte
Ben namazımı kılıyorum bildirim de gelebilir
Normal adimi yaz kahve_alt tire kokusu bukadar kuzumSeni etiket yapcam diye başkasını yapmışım kahvem diğer topikte
Ben namazımı kılıyorum bildirim de gelebilir
Işimiz çıkarsa nolucak kuzuAslında şöyle birşey yapmak istiyorum kuzu kafamdakibildirim isteyen herkeze numara vericem gün numarası mesala senin günün salı digelim salı gunu bütün bildirimleri sen yapicaksin diğer gün D u t MssPARE Cookiie Catlak-kurabiye Cemoos herkez katılmış ve katki sağlamış olucak birbirine ne dersiniz kızlar
Mesaj atican bana kuzu ben yapicam benim işim çıkarsa siz beni sizin çıkarsa ben sizi idare edeceğimIşimiz çıkarsa nolucak kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?