- 9 Ocak 2012
- 14.812
- 28.351
-
- Konu Sahibi sonundaoldu
İcraları varmış sürüldü ama tayinim çıktı kiram var bla bla bla ağlıyormuş mahkemedeNasıl parası yok, 60 bin TL maaş almıyor mu bu adam? 9 binini nafaka olarak çocuklara ödese geriye hala 51 bin kalıyor hala. Bu zeka ile ancak çocuk kandırır.
bunu cimere falan şikayet etsenSorun tam orada. Ailesi rezil birileri. Ana babası öldü. Çocuklar okulu bıraksın da işe koyalım diye gözlerinin içinde bakıyorlar. Okuma oranı sadece kendisine ait. 9 kardeş 100 yeğen ama okuyan bile yok. Zevk alıruorlar birbirinin kötü durumlarından. Ben evlenirken 23 yaşımda toydum anlamadım onu farklı sandım ama aynıymış meğer.
Ya korkarım o kadarından. Silahı var. Çocuklar ve ben tehlikeye düşeriz. İşte hukuken mücadele içindeyim. Ben de öyle. Kuruma giderken görüyorum kafamı çeviriyorum. Muhatap bile olmuyorumbunu cimere falan şikayet etsen
mesleğin adını kötüye çıkarıyor bu rezil davranışlarıyla desen
eski yaptıklarını da sıkıştırsan araya
bir şey çıkmaz ama belki üstünden falan uyarı alır rezilliği için
zaten sevmezdim bu tipleri bu site tuz biber oldu
sokağımdan bile geçemezler
Ayy bir de bu pisliği görüyor musun..niye başka yoldan yürü semtini değiştir,enerjin de yükselirYa korkarım o kadarından. Silahı var. Çocuklar ve ben tehlikeye düşeriz. İşte hukuken mücadele içindeyim. Ben de öyle. Kuruma giderken görüyorum kafamı çeviriyorum. Muhatap bile olmuyorum
Konuyu okuduğumda ilk gönlümden geçen bu oldu. Bu Ebu Cehil’in ne mal olduğunu çocukları bilmeli. Çok iyi edersin. Sonradan babalık palavraları sıkmasın.Ben çocuklarım yetiştiğinde dava duruşma tutanaklarını hep okutacağım.
Ben de 1,5 yıl bunj dinlemelerine şaşkınım. Meyhane fotoğraflarını ekledim dosyaya. Param olmadığı için 5 aydır göremiyorum çocukları demiş. 1 haftadır memlekette meyhane geziyor. İnş hakim bunları göz önünde tutar. 5 gün sonra karar verecek sanırım
Sorun tam orada. Ailesi rezil birileri. Ana babası öldü. Çocuklar okulu bıraksın da işe koyalım diye gözlerinin içinde bakıyorlar. Okuma oranı sadece kendisine ait. 9 kardeş 100 yeğen ama okuyan bile yok. Zevk alıruorlar birbirinin kötü durumlarından. Ben evlenirken 23 yaşımda toydum anlamadım onu farklı sandım ama aynıymış meğer.
Ne kadar inanarak yazıyorsun her seferinde ya maşallahNar ağacının dibine armut düşmez.
" Ben eşimi çok seviyorum ama ailesi ile hiç anlaşamıyorum, görüşmüyorum da zaten Allah'tan eşim onlar gibi değil farklı, kayınvalidem görümcem evlerden ırak.."
Bu tarz yorumları okudukça kahkaha atasım geliyor.
Evlendiğimiz adamlar ailelerinin uzantısı aynı tohum. Tahammül edemediğimiz kayınvalide eşimizi yetiştiren anası.
Erkekler, eşleri haklı da olsa anneleriyle görüşmeyen eşlerine karşı içlerinde öfke biriktiriyor.
Sizin durumunuza gerçekten çok üzüldüm.
Şeyi anlayamadım neden 2 çocuk ? Eşiniz ve ailesi evlendiğiniz ilk günden sıkıntılı tiplerdi oysa ki.
Boşanmış ve çok kısa süre içinde yeniden evlenmiş Finlandiya'ya yerleşmiş bir kadın olarak eski evliliğimde bilerek çocuk yapmadım. Hem eski eşimin hem de kendi ailemin gelir düzeyi Türkiye ortalamasının oldukça üzerinde olmasına rağmen.
Eşim doktor olmasına rağmen hamile kalmadan önce defalarca düşündük konuştuk tartıştık.
Eşimin baskısıyla ülkeden ayrıldık. Türkiye'de bir gelecek yok çocuk yapmam diye diretti eşim.
Sorumsuz bir eş, kültürünüze uymayan eş ailesi, Türkiye'nin her geçen gün kötüye giden sosyoekonomik şartları altında neden 2 çocuk yaptınız ki ?
Nafaka azaltımı davasından aleyhinize sonuç çıkmaz merak etmeyin. Paşalar gibi ödeyecek 9 bin ne ki iki çocuk için ? Avukatınız mahkemede çocukların harcama kalemlerini tek tek dosyada belirtsin enflasyon oranı da göz önünde bulundurularak rakam güncellenir.
Boşanma aşamasında olan çocuksuz arkadaşıma tedbir nafakası bağlandı
4.000 TL :)
600 TL nafaka olmaz bırakın ağlansın totosunu yırtsın..hakimler herşeyin farkında.
Teşekkürler uzun uzun yazmışsınız. İlk çocuğumu 24 yaşımda kucağıma aldım. Evliliğimde hiçbir sıkıntı yoktu. Baya iyi mal mülk edindik(büyük baş hayvan çiftliği ev lüks araç arsa. Yani 1 e aldığımız 10 oldu). Sorunda burda başlamış ama ben fark edemedim. Çok fazla parayı görünce zıvanadan çıkmış. Polis olduğu için hep göreve gidiyorum diye beni kandırmış. Neyse ikinci çocuğumuzu o iyi dönemimizde istedik ama olmadı. Bunsorunlar yaşadığımız dönemde hamile kaldım. Çocuklarım iyi ki olmuş. Ben yetişiyorum çok şükür. Ama babalarını da ortak etmek istiyorum bu sürece. Bana deseki soyadımdan çıkmasını onaylıyorum işte o zaman ben tek kuruş bile istemem.Nar ağacının dibine armut düşmez.
" Ben eşimi çok seviyorum ama ailesi ile hiç anlaşamıyorum, görüşmüyorum da zaten Allah'tan eşim onlar gibi değil farklı, kayınvalidem görümcem evlerden ırak.."
Evlendiğimiz adamlar ailelerinin uzantısı aynı tohum. Tahammül edemediğimiz kayınvalide eşimizi yetiştiren anası.
Erkekler, eşleri haklı da olsa anneleriyle görüşmeyen eşlerine karşı içlerinde öfke biriktiriyor.
Şeyi anlayamadım neden 2 çocuk ? Eşiniz ve ailesi evlendiğiniz ilk günden sıkıntılı tiplerdi oysa ki.
Boşanmış ve çok kısa süre içinde yeniden evlenmiş Finlandiya'ya yerleşmiş bir kadın olarak eski evliliğimde bilerek çocuk yapmadım. Hem eski eşimin hem de kendi ailemin gelir düzeyi Türkiye ortalamasının oldukça üzerinde olmasına rağmen.
Eşim doktor olmasına rağmen hamile kalmadan önce defalarca düşündük konuştuk tartıştık.
Eşimin baskısıyla ülkeden ayrıldık. Türkiye'de bir gelecek yok çocuk yapmam diye diretti eşim.
Sorumsuz bir eş, kültürünüze uymayan eş ailesi, Türkiye'nin her geçen gün kötüye giden sosyoekonomik şartları altında neden 2 çocuk yaptınız ki ?
Nafaka azaltımı davasından aleyhinize sonuç çıkmaz merak etmeyin. Paşalar gibi ödeyecek 9 bin ne ki iki çocuk için ? Avukatınız mahkemede çocukların harcama kalemlerini tek tek dosyada belirtsin enflasyon oranı da göz önünde bulundurularak rakam güncellenir.
600 TL nafaka olmaz bırakın ağlansın totosunu yırtsın..hakimler herşeyin farkında.
Yok yok o başla ile sürüldü. Diğer polisleri görünceAyy bir de bu pisliği görüyor musun..niye başka yoldan yürü semtini değiştir,enerjin de yükselir
İcraları varmış sürüldü ama tayinim çıktı kiram var bla bla bla ağlıyormuş mahkemede
İnanan yok sana claire, her seferinde güldürüyorsun beniNar ağacının dibine armut düşmez.
Biliyor musunuz avukatım dava açıldığı gün 1,5 yıl sürer demişti. 3 duruşma kesin görülürmüş. 3 duruşma görüldü karar verilecekti onun avukatı gelmedi. Sonra yeni hakimle başladık onun avukatı yine 2 duruşmaya katılmadı. Bu defa da benim avukatımın davası başka davayla çakışmış ondan ertelendi. Avukatım çok rahat reddedilecek bşr dava dedi ama ben her dava sonra geriliyorum.Canim bu mahkeme neden 1,5 yildir devam ediyor? Durusma sirasi mi gelmedi acaba dedim ama avukatim katildi hep diye bir cumlen var. Anlamiyorum boyle bir dava neden suruncemede kaliyor, neyin kanitini falan istiyorlar. 600 lira ne ya. 9 bin de para degil ayrica. Bir uye demis, cocuklara birer ayakkabi alsan bitti. Bence sen acilen avukat degistir. Disli bir avukat bul. Biliyorum bu da para demek ama imkanin varsa hemen yeni avukat bul. 1,5 yilda sonuclanmaz mi ya dava. Sacmalik yani 9 bin odeme var ortada, adam 600e indirmek istiyor fiyati. 600... avukatin bu sacmaligi 1,5 yilda anlatamamis sanki, adli surecleri bilmiyorum ama bana ilginc geldi durum. Ve yeni avukatinla artis davasi da ac.
Bir yandan da gülüyorum yaNe kadar inanarak yazıyorsun her seferinde ya maşallah
Off anladim prosedurel surecler yapmis yapacagini yani. allah guc, sabir versin sana.Biliyor musunuz avukatım dava açıldığı gün 1,5 yıl sürer demişti. 3 duruşma kesin görülürmüş. 3 duruşma görüldü karar verilecekti onun avukatı gelmedi. Sonra yeni hakimle başladık onun avukatı yine 2 duruşmaya katılmadı. Bu defa da benim avukatımın davası başka davayla çakışmış ondan ertelendi. Avukatım çok rahat reddedilecek bşr dava dedi ama ben her dava sonra geriliyorum.
Avukatınız doğru demiş. Bir dava ne kadar saçma talepli olursa olsun tüm deliller toplanmadan karara bağlanmaz bu da en az üç dört celse demek sizin arada hakim değişikliği de olmuş. Kaldı ki Türkiye'de hakimin deliller toplanmadan bu ne saçma kabul etmiyorum davayı deme hak ve yetkisi de yok, usul bu. Tarafların delillerini toplamak ve varsa tanıkları dinlenmek zorunda. Boşuna gerilmeyin. Yakında biter. Kaldı ki dilekçeler aşaması tamamlandıktan sonra yeni avukatın davaya pek de bir etkisi olmaz. Avukatınıza güvenin gaza gelmeyin.Biliyor musunuz avukatım dava açıldığı gün 1,5 yıl sürer demişti. 3 duruşma kesin görülürmüş. 3 duruşma görüldü karar verilecekti onun avukatı gelmedi. Sonra yeni hakimle başladık onun avukatı yine 2 duruşmaya katılmadı. Bu defa da benim avukatımın davası başka davayla çakışmış ondan ertelendi. Avukatım çok rahat reddedilecek bşr dava dedi ama ben her dava sonra geriliyorum.
2024yilinda 2cicuga aylık 600 hangi hakim kabul edecek ?Aslında cnm çok sıkkın. Daha öncede konu açmıştım. 1,5 yıldır nafaka azaltma davasıyla uğraşıyorum başıma ağrılar giriyor.
60 bin maaş alıyor. 2 çocuğumuza 9 bin lira iştirak nafakası icrayla ödüyor. Nafaka azaltma davası açtı. O da bitmek bilmedi. 300 er lira vermek istiyormuş toplam 600 lira!
Şaka gibi ama bunun için gerçekten 1,5 yıldır mahkeme devam ediyor. Neyse velevki nafaka miktarı azaldı ben ona ve avukatına ödeme mi yapacağım? Saçma ama durum bu.