Nafaka azaltma davasını kazanırsa acaba ben ödeme yapar mıyım?

Ya bu cocugun masrafi anakoluyla bitiyormuymus? Cocugun bakimi,yemesi,icmesi,giymesi yok muymus?

Ya bu cocugun masrafi anakoluyla bitiyormuymus? Cocugun bakimi,yemesi,icmesi,giymesi yok muymus?
Anaokuluna 9 bin falan ödüyorum tam gün olduğu için. Diğer çocuğuma günlük 100 lira harçlık veriyorum. 6 bin yol giderleri. Büyük olanın ortaokul kaynak kitapları sabit gider her ay. Diğer yeme içme sağlık aktivite hariç. Ama layık görmüyor çocuklara maalesef

Tam bir gerizekali bu adam. Bu davanin niye bu kadar uzadiginida anlamadim. Gercekten 600tl nafaka vermek isteyen adama soz hakki verilmesine saskinim
Ben de 1,5 yıl bunj dinlemelerine şaşkınım. Meyhane fotoğraflarını ekledim dosyaya. Param olmadığı için 5 aydır göremiyorum çocukları demiş. 1 haftadır memlekette meyhane geziyor. İnş hakim bunları göz önünde tutar. 5 gün sonra karar verecek sanırım

Maalesef hiçbir şeyi layık görmüyor çocuklara. Kursa gitmesin kreşe gitmesin etüde gitmesin diyor mahkemede. Çokça amin

Avukatın yok mu? Bu davayı nasıl kaybetme ihtimalin olabilir ki. İnsan kendi çocuğuna günde 10 lira mı gönderir??
Var tabi. Önce ben de saçma bulmuştum umursamamıştım. Hiç de gitmedim mahkemeye. Hep avukatım katıldı. O da kazanacağımızı iddia etti ama benim baya ümidim kırıldı.

kabul edilirse ödersiniz ama mahkeme sizn çalışma durumunuza bakarak ve çocukların barınması, ekonomik koşullar göz önüne alındığında azaltamaz o kadar, sizin de çeşitli argümanlar sunmanız gerekli aslında.

Sonuç ne oldu? 600 tl ile çocuklara ne alabılırsın ki? Allahım yardım et

Nasıl parası yok, 60 bin TL maaş almıyor mu bu adam? 9 binini nafaka olarak çocuklara ödese geriye hala 51 bin kalıyor hala. Bu zeka ile ancak çocuk kandırır.

Sonundaoldu, bu haysiyet yoksunu adam polis memuru değil mi? Esnafım zarar ediyorum palavrası da sıkamaz. Üstelik bir sürü soruşturma geçirmiş cezalar almış. Hiç korkmuyor mu mahkemeden davadan? Nasıl bir çirkefe batmışsınız kaç tane konu açtınız. Annesi babası hatırlı akrabası yok mu bunun yapma etme diyen. Oğlundan hiç mi utanmıyor, çocuğun her şeye aklı eriyor yazık. Böyle adamlar susuzluktan kıvransa su bile vermem gebersin bir köşede.

akıl alır şey mi şu isteğin kabul edilmesi
bunun için onca devlete yük masraf işgücü harcaması
aklı gerçekten kesiyor mu 600 lira verebileceğine
sen de boşa düşünme
hadi oldu diyelim bu durum twetter adalet bakanlığına düşer
rezil olur ülkeye

Maalesef hiçbir şeyi layık görmüyor çocuklara. Kursa gitmesin kreşe gitmesin etüde gitmesin diyor mahkemede. Çokça amin

işin acı tarafı bu çocuklar büyüyünce gerçek yüzünü görene kadar babam da babam diyecekler
anneye yüklenecekler
keşke boşanınca erkekler geberse

aslında çalıştığı birimde duyuracaksın bir kaç kişiye bu rezilliği
kimsenin yüzüne bakamayacak

aslında çalıştığı birimde duyuracaksın bir kaç kişiye bu rezilliği
kimsenin yüzüne bakamayacak
Kendisi polis. Çalıştıkları da aynı zaten. Onların gazına geliyor. Davada da diyor arkadaşlarım bu kadar ödemiyor diye. Aşırı utanç verici ama durum bu. Zaten ar duygusu kalmamış hiç. Ben çocuklarım yetiştiğinde dava duruşma tutanaklarını hep okutacağım. Umrunda bile değil. Ölür umarım

Sorun tam orada. Ailesi rezil birileri. Ana babası öldü. Çocuklar okulu bıraksın da işe koyalım diye gözlerinin içinde bakıyorlar. Okuma oranı sadece kendisine ait. 9 kardeş 100 yeğen ama okuyan bile yok. Zevk alıruorlar birbirinin kötü durumlarından. Ben evlenirken 23 yaşımda toydum anlamadım onu farklı sandım ama aynıymış meğer.

işte diyecek çok şey var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…