Bu foruma göre maalesef her erkek ruh hastası ve şerefsiz olmak zorunda. Boşanmış kadın ise ne olursa olsun cefakar, fedakar, melek fakat erkek ise seçenek bile değil. Oysa ki erkeklerin yoğun olduğu ünlü bir sözlük platformunda boşanmış kadınların nasıl ruhsal bozukluklara sahip oldukları, çocuklu boşanmış bir kadınla asla evlenilmeyeceği gibi psikolojik şiddet içeren bir sürü entry var, buradaki bazı üyelerin yaptığından hiçbir farkı yok.
Benim eşim boşanma sonrasında özellikle hayatına beni aldığında çok maddi ve psikolojik şiddete maruz kaldı. Arada çocuk olduğu için eşim hakkını sadece hukuki yollarla aradı ve sonrasında geri alsa da öncesinde çok kayıplar yaşadı. Öfke kontrolü olmayan bir adam olsaydı o kadının yaşayacaklarını tahmin bile edemiyorum. Bugün burası anonim olmasa da gösterebilsek. Fakat psikolojik şiddeti, aldatmayı, boşanmaya giden yolu kadın da yapabilir dediğimiz anda linç ediliyoruz. Erkek savunucusu deniyor, hakaret olarak 2. eş deniliyor. Ben bu kafayı asla anlayamıyorum.
Benim hayatımda önümde eşim, babam, erkek kardeşim, eniştelerim, çok yakın erkek dostlarım gibi bir sürü örnek var ve bu adamlar şeytan vs değil. Erkekler bu kadar canavarsa neden her gün forumda kadınlar evlenmek için can atıyor? Ya da bu canavarlardan çocuk dünyaya getiriyor?
En akıl almazı da bazı üyelerin yazdığı kadın boşandıktan sonra toplumdan baskı görüyormuş, yeniden evlenmesi zorlaşıyormuş bunun tazminatı paraymış.
Bu tek taraflı bakış açısı değişmedikçe zaten kadınlar da sadece "mağdur" olabilecek. Körler sağırlar birbirini ağırlar devam etsin herherkes