Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

sen hangı bolum okuyorsun unlımıted ? gercek ısmın ne bu arada :)))

ismim burcu ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum. zonguldaktan katılıyorum adayımda aradığım kriterler, adam gibi adam olması gerisi boş elektrik alabileceğim adaylar gelsin yalnız

sevgilim bunları okusa neler olur bilemiyorum kızlar :18:

kızlar ben bıraz dınlenmeye gıdıyorum malum calıstgım ıcın cok yoruluyorum 1 gun tatıl var kendınıze cok cooooooooook ıyı bakın öpuyorum sızı

neler olacagi belli.bu yazdiklarin gercek olur evlenme programina cikarsin artik

kızlar ben bıraz dınlenmeye gıdıyorum malum calıstgım ıcın cok yoruluyorum 1 gun tatıl var kendınıze cok cooooooooook ıyı bakın öpuyorum sızı

tamam canım tanıştığıma memnun oldum konuşuruz yine inşallah iyice dinlen sen

sevgilinin adı ufuk tamam öğrenmiş oldum sizin isimleriniz ne bu arada nadia ve azerin???

ben özge canım :) tanıstgmıza memnun oldum
bnm adayımda aradgım krıter durust olması
ya aslında sevgılı degılız bız onunla artık ama kopamıyoruz bı turlu

aynen ya ben de çok merak ediyorum ama ben de anca evlenince eşimle gelirim artık
sevgilin var mi cnm

cnm denedim ben eskiden sabahlara kadar msnde takilirdim sabah 5-6 gibi yatar 9-10 gibi kalkardim tekrar hic sorun olmuyordu ama son zamanda uykuma dayanamiyorum cnm saat 9 oldumu uykum geliyor 10 ´u zor bulduruyorum ama hafta sonlari saat 11 gecirdimmi uykum kaciyor 1-2 ye kadar oturabiliyorum

lahmacun pisiricem simdi hamurunu yapicam dinlenmeye koyucam.bi seyler yapmadan dayanamiyorum

cnm masallah 21 yasinda lahmacum yapiyorsun ben hamur bile yapamiyorum :26:

ben özge canım :) tanıstgmıza memnun oldum
bnm adayımda aradgım krıter durust olması
ya aslında sevgılı degılız bız onunla artık ama kopamıyoruz bı turlu

memnun oldum özge ve zuleyha :13:
anladım canım ayrıldınız ama hala görüşüyosunuz o zaman neden barışmıyosunuz peki :26:

prenses hosgeldınnn
bende hamur ıslerını guzel yaparım

evet sevgilim var canım
anladım biraz da psikolojik bu uyku durumları ama yine de dayanamıyor insan hakkaten

memnun oldum özge ve zuleyha :13:
anladım canım ayrıldınız ama hala görüşüyosunuz o zaman neden barışmıyosunuz peki :26:

ya ben ayrılmak ıstemıyorum aslında oda ayrılmak ıstemıyor ıkımızde sevıyoruz ama o benım guvenımı cok sarstı ,
defalarca yaptı yanı bırseyler artık sevsemde ayrılma taraftarıyım oda ıstemıyo ayrılmak ole ne oldgmuz bellı degıl ask ıhtıras yalan hersey donuyor ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…