- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
izdivaç programında gibi hissettim kendimi birden
sen hangı bolum okuyorsun unlımıted ? gercek ısmın ne bu arada :)))
donduk mu basa
bu sefer benim kiz uyandi
senın kız benım oglan
azerın hemen ufukla evlenıp bı cocuk yapıyorum evde oturmak daha guzelmıs be
sen hangı bolum okuyorsun unlımıted ? gercek ısmın ne bu arada :)))
senın kız benım oglan
azerın hemen ufukla evlenıp bı cocuk yapıyorum evde oturmak daha guzelmıs be
ismim burcuingiliz dili ve edebiyatı okuyorum. zonguldaktan katılıyorum adayımda aradığım kriterler, adam gibi adam olması gerisi boş elektrik alabileceğim adaylar gelsin yalnız
sevgilim bunları okusa neler olur bilemiyorum kızlar :18:
isten izin mi aldin??
kızlar ben bıraz dınlenmeye gıdıyorum malum calıstgım ıcın cok yoruluyorum 1 gun tatıl var kendınıze cok cooooooooook ıyı bakın öpuyorum sızı
tamam gorusuruzkızlar ben bıraz dınlenmeye gıdıyorum malum calıstgım ıcın cok yoruluyorum 1 gun tatıl var kendınıze cok cooooooooook ıyı bakın öpuyorum sızı
sevgilinin adı ufuk tamam öğrenmiş oldumsizin isimleriniz ne bu arada nadia ve azerin???
sevgilinin adı ufuk tamam öğrenmiş oldumsizin isimleriniz ne bu arada nadia ve azerin???
neler olacagi belli.bu yazdiklarin gercek olur evlenme programina cikarsin artik
sevgilin var mi cnmaynen ya ben de çok merak ediyorum ama ben de anca evlenince eşimle gelirim artık
cnm denedim ben eskiden sabahlara kadar msnde takilirdim sabah 5-6 gibi yatar 9-10 gibi kalkardim tekrar hic sorun olmuyordu ama son zamanda uykuma dayanamiyorum cnm saat 9 oldumu uykum geliyor 10 ´u zor bulduruyorumofff seninki benimkinden daha zormuş yauykunun en tatlı yerinde hem de. ama lunu fark ettim kızlar, diyelim ki 6 da kalkıyosunuz erkenden uyumak bize fayda sağlayan bir şey değil, 12-6 arası uyumak en verimlisiymiş uykunu alabilmek açısından. selcancım sen de bir gece dene bakalım 12 de yatınca belki sabah daha kolay uyanırsın :26:
lahmacun pisiricem simdi hamurunu yapicam dinlenmeye koyucam.bi seyler yapmadan dayanamiyorum
ben özge canım :) tanıstgmıza memnun oldum
bnm adayımda aradgım krıter durust olması
ya aslında sevgılı degılız bız onunla artık ama kopamıyoruz bı turlu
evet azerinnn nadia ve prenses siz ne diyosunuz evleniim mi dersinevet ya sizden de gelen adaylarım hakkında yorum alırım
sızden ayrılmak hıc gelmıyor ıcımden yaaaaaaaa
sevgilin var mi cnm
cnm denedim ben eskiden sabahlara kadar msnde takilirdim sabah 5-6 gibi yatar 9-10 gibi kalkardim tekrar hic sorun olmuyordu ama son zamanda uykuma dayanamiyorum cnm saat 9 oldumu uykum geliyor 10 ´u zor bulduruyorumama hafta sonlari saat 11 gecirdimmi uykum kaciyor 1-2 ye kadar oturabiliyorum
cnm masallah21 yasinda lahmacum yapiyorsun ben hamur bile yapamiyorum :26:
memnun oldum özge ve zuleyha :13:
anladım canım ayrıldınız ama hala görüşüyosunuz o zaman neden barışmıyosunuz peki :26: