Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kıs noldu ayağına ? ufuk naptı sana ? okulu niye bırakıyosun? ya ben yokken sen ne dağıttın böyle ?:44::44:

kıs noldu ayağına ? ufuk naptı sana ? okulu niye bırakıyosun? ya ben yokken sen ne dağıttın böyle ?:44::44:
ayagımda bı hastalık cıktı 6 sene once ,
okulu bırakmadm da harcı yatrmadm zamanınıda bılmıyorum ondan ole dedım
ufuguda sorma hıc ıcınden cıkamıyoruz ufugun

ya patsy bn facedeydım canım ıns bu mesajlarımı gorursun acınca gormedım senı

ıncımnaz ablaaaaa cabuk gelde ıkı lafın belını kıralım otura otura bel kemıklerım yerınden cıkacak artık burda

kımı goruyorum asagıda patsyyy kavustuk en sonunda

ıncımnaz ablaaaaaaaaa bosver sezeryanlı kadını burda kardesının kalbı acıyo sezeryan acısından daha kotu off off

heeeeeeyyyyyyyyttttt iyice sıkıldım dolanmaktan bi durakta takılamda acık geyik yapamvarmı boş yer

sabah gırdım burda kımse yoktu bnde baska yerlere takıldım bıraz napım delı olucam yakında

sabah gırdım burda kımse yoktu bnde baska yerlere takıldım bıraz napım delı olucam yakında

Neden canım aman Allah başka dert vermesin sen deli olursan ben zırdeli olmalıyım
en önemli şey sağlık o varsa gerisini takmıyacaksın

Neden canım aman Allah başka dert vermesin sen deli olursan ben zırdeli olmalıyım
en önemli şey sağlık o varsa gerisini takmıyacaksın

ısyerınde huzurum yok ya tek basıma takılıyorum aksama kdr bazen muzık acıyorum oturuyorum dusundurken buluyorumkendımı aglıyorum bıle bazen

ısyerınde huzurum yok ya tek basıma takılıyorum aksama kdr bazen muzık acıyorum oturuyorum dusundurken buluyorumkendımı aglıyorum bıle bazen

Canım anlıyorum ama geçecek üzülmemeye çalışmalısın ya evde olsaydın kafanda bu sorunla daha çok sıkılırdın offf şu aşk acısının tedavesini bulsalar ne iyi olurdu
BLUEmoon2009 nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…