Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

Bnedede var 9 yaşını bitirdin halen her yeri dağıtıyor canım sağlıklı olsunlarda herteri dağıtıp döksünler biraz önce benimki baya derin parmağını kesmişti çok üzüldüm Allah herkesin çocuğuna sağlık versin :nazar:
canım Türkiye türkçesini baya iyi kullanıyorsun
ben arada açıp azeri kanallarını seyrediyorum azeri aksanı çok hoş geliyor kulağıma

ALLAH bagislasin.evet oyle derler.ben evde azerice konusurken bazen lafi bulamiyorum turkce soyluyorum.sanki turkum de azerbaycanda yasiyo gibiyim:KK9:

ALLAH bagislasin.evet oyle derler.ben evde azerice konusurken bazen lafi bulamiyorum turkce soyluyorum.sanki turkum de azerbaycanda yasiyo gibiyim:KK9:

Ben şahsen öyle sanıyordum hatta sana Türkiyede nerelisin diye sordum kız maşallah bizden iyi konuşuyorsun Türkçeyi

Ben şahsen öyle sanıyordum hatta sana Türkiyede nerelisin diye sordum kız maşallah bizden iyi konuşuyorsun Türkçeyi

tesekkurler.biz ailece turkceyi iyi konusuruz.benim erkek kardesim turkiyede okuyo Bartinda.babam esim falan gidiyolar bakalim beni ne zaman goturecekler bu arada hic gelmedim turkiyeye

tesekkurler.biz ailece turkceyi iyi konusuruz.benim erkek kardesim turkiyede okuyo Bartinda.babam esim falan gidiyolar bakalim beni ne zaman goturecekler bu arada hic gelmedim turkiyeye

Gelince sen ben nadia görüşürüz bence beğenirsin bizim buraya gelen yerleşiyor beni yaşadığım yerden çinliler nijeryalılar baya çok senide bekleriz

yok Bartin.kiz 4 saat az mi?:KK53:

Canım 4 saat neki biz istanbulda karşıdan karşıya en az 2 saatte geçiyoruz bide bunun dönüşü var ve hergün böyle işe giden var
sen Türkiyeye gelsen tarfik nedir anlarsın ömrümüz yollarda geçiyor

Aslında ben 1 buçuk yıl öncesine kadar 7 yıl öğretmenlik yaptım bu senede çalışacaktım ama eşim rahatsılandı işe girmedim eşim iyileşince devam edicem inş
insallah
sen de mi ogretmensin?ne ogretmenisin?ben de ogretmenlik okuyorum azerbaycan dili ve edebiyat ogretmeni olucam

insallah
sen de mi ogretmensin?ne ogretmenisin?ben de ogretmenlik okuyorum azerbaycan dili ve edebiyat ogretmeni olucam

sağol canım inş tekrar devam ederim
ben felsefe meznuyum ama özel eğitimde otistiklerde çalıştım
inşallah sende biran evvel mezun olurunda çalışırsın tabi senin cmcime izin verirse

kız azerın sende mı ogretmen olcan anacım bende bankaclık okuyorum ama ufuk son 4 aydr hayatımı mahfettıgı ıcın derste calısamıyorum kafam almıyor ya 2. harcımıda yatırmadım bakalım belkıde zamanı gecmıstr of ya :KK43: ben bıde cocuk gelısımı mezunuyum ama kendı meslegmı yapmadım sımdı elalemın ...... larıyla ugrasıyorum ama saglık sorunlarım yuzunden calısamıyorum bn ayagımdan 2 defa amelıyat oldum da:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
X