- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bnedede var 9 yaşını bitirdin halen her yeri dağıtıyor canım sağlıklı olsunlarda herteri dağıtıp döksünler biraz önce benimki baya derin parmağını kesmişti çok üzüldüm Allah herkesin çocuğuna sağlık versin
canım Türkiye türkçesini baya iyi kullanıyorsun
ben arada açıp azeri kanallarını seyrediyorum azeri aksanı çok hoş geliyor kulağıma
ALLAH bagislasin.evet oyle derler.ben evde azerice konusurken bazen lafi bulamiyorum turkce soyluyorum.sanki turkum de azerbaycanda yasiyo gibiyim
Ben şahsen öyle sanıyordum hatta sana Türkiyede nerelisin diye sordum kız maşallah bizden iyi konuşuyorsun Türkçeyi
tesekkurler.biz ailece turkceyi iyi konusuruz.benim erkek kardesim turkiyede okuyo Bartinda.babam esim falan gidiyolar bakalim beni ne zaman goturecekler bu arada hic gelmedim turkiyeye
Gelince sen ben nadia görüşürüz bence beğenirsin bizim buraya gelen yerleşiyor beni yaşadığım yerden çinliler nijeryalılar baya çok senide bekleriz
nasil olmaz ablacim cirkindi valla
ya dun sordum ama cevap vermedin sanirim senin torun kac aylik
kizim Bartin cok uzak Istanbula
canım benimki 10 ayını doldurdu çok hareketli çok yoruyor beni
Türkiyedeki Bartınmı yoksa batummu ?
Türkiyedeki Bartın çok yakın 4 saat uzaklıktayız ben oraya gitmedin kayınvalidem gitrmişti çok güzel bir yermiş
yok Bartin.kiz 4 saat az mi?
Canım 4 saat neki biz istanbulda karşıdan karşıya en az 2 saatte geçiyoruz bide bunun dönüşü var ve hergün böyle işe giden var
sen Türkiyeye gelsen tarfik nedir anlarsın ömrümüz yollarda geçiyor
o da dogru.
ee tatlim hic calistin mi?
insallahAslında ben 1 buçuk yıl öncesine kadar 7 yıl öğretmenlik yaptım bu senede çalışacaktım ama eşim rahatsılandı işe girmedim eşim iyileşince devam edicem inş
insallah
sen de mi ogretmensin?ne ogretmenisin?ben de ogretmenlik okuyorum azerbaycan dili ve edebiyat ogretmeni olucam
sağol canım inş tekrar devam ederim
ben felsefe meznuyum ama özel eğitimde otistiklerde çalıştım
inşallah sende biran evvel mezun olurunda çalışırsın tabi senin cmcime izin verirse
calısmak hevesı varsa ıcınde kocıs vız gelır bence