- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
ben de memnun oldum :))
bu arada ben sarımsaklı şampuan kullanıyorum saçlarımın dökülmesi çok azaldı tavsiye ederim :)
selam kızlarrr :)) beni de alın aranıza
ben sarımsak katmadım içine aktardan sarımsak özlü şampuan aldım hiç sarımsak kokusu yok miss gibi şampuan kokuyor ve çok memnunum artık hep bundan kullanıcamya bu arada sarimsagin kokusu geliyo mu:26:
hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnn
ben de esra
hosgeldin abla bitti mi islerin
badem yagi ne ise yariyo abla:26:
ben sampuanima sarmisak rendeleyip onunla yikicam saclarimi
ben sarımsak katmadım içine aktardan sarımsak özlü şampuan aldım hiç sarımsak kokusu yok miss gibi şampuan kokuyor ve çok memnunum artık hep bundan kullanıcam
ecem kullandığın şampuanın adı nedir
hoşbuldum esra ben de ecem :))
kız züli sacı cabuk uzatıyormus sarımsak demi.. bende denemek ıstıyorumda kokar dıye korkuyorum ve arıtamam dıye korkuyorum saca yapısmaz mı sarımsak tanelerı vıcık vıcık..???
uzattigini bilmem ama yeni saclar cikariyo diye biliyorum
hakikaten ya saca yapismaz mi sarmisak ?
biraz buyuk dogramak lazim heralde sampuanin deliginden cikamasin
estos senin adın esramı öğrenmiş oldum
direk sarımsak katıcaksanız önce sütte kaynatın sonra rendeleyip şampuana karıştırın kızlar koku olmaz o zaman yapışmaz da saça :)
ben çıkıyorum yeter bu kadar mola
yok kaybetmez.direk katarsan fena kokar ya kalır saçta kokususutle kaynatinca etkisini kaybetmez mi
sutle kaynatinca etkisini kaybetmez mi
bi kere denerim ben de olmazsa bi daha yikamam abla bakalim nasil olacakazom ben birkere saçıma sarımsakla yağ karıştırıp sürdüm yıkarken anlatamam kokuyu saatlerce kaynarsuyla yıkadım saçlarıma sarımsaklar yapıştı falan off diyorum
yemin ederim haftalarca hafif saçlarım ıslansa rüzgarda falan burnuma buran buran sarımsak kokusu gelmişti Allah korusun bir daha asla sürmem ama sarımsaklı şampuan kullanmayı bende düşünüyorum
denemekte fayda var ama acıkcası cesaret edemıyorum.. kokarca gıbı dolasmak ıstemem.