Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

merliyn bilgiler için çok teşekkürler
azerin canım ben çıkıyorum saçlarımı yıkayım size iyi sohbetler :KK3:

sac bakım konularına bır dalmısm..o kadar cok kürler varkı ınsan sasırıyor hangısını denesem dıye ve herkesde etkısı farklı oluyor.

yahu ben gecen ay belıme gelen saclarımı kestırdım..omuza kadar.. mayısın son haftasında kuzenın dügünü var, hazıranda tanıdıkların dügünü var ınsallah ozaman kadar bırazık uzar yaa.. =( keske kestırmeseydımm

sac bakım konularına bır dalmısm..o kadar cok kürler varkı ınsan sasırıyor hangısını denesem dıye ve herkesde etkısı farklı oluyor.

yahu ben gecen ay belıme gelen saclarımı kestırdım..omuza kadar.. mayısın son haftasında kuzenın dügünü var, hazıranda tanıdıkların dügünü var ınsallah ozaman kadar bırazık uzar yaa.. =( keske kestırmeseydımm

sinemaki kürünü dene bence yapanlar çok memnun.baya uzatıyormuş

evet bi topik acmishsan slm vermek zorundasin
bize hic bi sey olmuyo ama patsy zamaninda bana ozel msj yazdiginda kopurmustun simdi ayni seyi sen yapiyosun
bana saygisizlik yapan insana neden msj yaziyomusum
ortaligi karistirmak gibi bi niyetim yok Allah a sukur buna ihtiyacim da yok
konuyu uzatmayalim eger hatani gormuyosan bi daha cevap yazmassin bana olur biter
ben cevap yazmicam cunku sana

sen kendını ne zannedıyorsunkı sana saygısızlık edeyım ıncımnazla aramız ıyı dıye boyle yapıyorsunuz kıskanmanıza gerek yok ayıp ettınız gercekten ısımı gucumu bırakıp sızınlemı konuscam ayrıca ben buraya gelıyordum aksamları sız olmuyorsunuz arkamdan konusarak saygısızlık eden de sızsınız bundan sonra muhattap olmazsak daha ıyı olur bencede dusuncesız kısılerle gorusmek adetım degıl bugune kdr olan arkadaslıgın ıcın tesekkurler demekkı yazınca ıyı gunumde arkadasımmıssın neyse sana hayatınmda bol sans

Son düzenleme:
X