Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kolay gelsin
aslında bende evi toplasam iyi olacak
azerin sen akıllı karısın ya ne güzel evi mis gibi yaptın biz pasaklı pasaklı oturuyoruz iyice tembelleştim
muhtar gelsede evi toplasa

hadi çabuk kıs
ben hayde demesem totoşu kaldıracaaan yok
hadi takıl bana hayatın kaysın

bana oyle soyleyebılırdınız o zaman duzenlerdımde yanı ayrıca merak etmıyorum ıstedıgınızı yapın ıkı gun ugramadık dıe kotu olduk heralde neyse ya herkes kendı bılır

merak etmedigin kesin yoksa her gun foruma girip de bi selam vermeden cikmazdin
sen yazdiklarimiza cevap veriyomusun ki sana soyleyelim
hem sen her gun ugruyosun foruma ama topige ugrayamiyosun nedense
zamanin yoksa ben bu konuyu actiktan sonra bana laf yetisdirmek icin neden ugruyosun??????

Son düzenleme:
yok abla saka yapiyorum benim icin hava hos tabi evi topliyip geldim
git sen de topla evi zaman bulursan ugrarsin

en iyisini yaptın vallahi sen bende kalkayım yemek atayım ocağa
sonra gelirim inş burda olursunuz canım görüşürüz

Son düzenleme:

slm vermek zorundamıyım pekı ?
evet bn hergun foruma gelıyorum ıncım ablaya yazıp cıkıyorum forumda takılmaya vaktım olmuyo fazla da sıze neolmus anlayamadım
farkındaysan dun cumartesıydı aksam gozume carptı cnm ozel olarak takıp etmıyorum sızı yanı bısey zannetme

sızde benı merak edın ozelden yazın sızede cvp vereyım ortalıgı karıstrmeya gerek yok

sızde benı merak edın ozelden yazın sızede cvp vereyım ortalıgı karıstrmeya gerek yok

evet bi topik acmishsan slm vermek zorundasin
bize hic bi sey olmuyo ama patsy zamaninda bana ozel msj yazdiginda kopurmustun simdi ayni seyi sen yapiyosun
bana saygisizlik yapan insana neden msj yaziyomusum
ortaligi karistirmak gibi bi niyetim yok Allah a sukur buna ihtiyacim da yok
konuyu uzatmayalim eger hatani gormuyosan bi daha cevap yazmassin bana olur biter
ben cevap yazmicam cunku sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…