Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

acaba ne sorunu var da öyle oluyor :26: ilk defa duydum hayatimda böyle bir sey

benim bi akrabam da vardi boyle bi sey o da erkekdi ama sonra duzeldi
bizde yerini islatan cocuklarin sirtini cekerler nasil anlatsam mincikliyolar gibi bi sey onla da gecip gidiyo.bu adama da ondan yapmak gerekir

bizde yerini islatan cocuklarin sirtini cekerler nasil anlatsam mincikliyolar gibi bi sey onla da gecip gidiyo.bu adama da ondan yapmak gerekir

kizz yorum yapsana belki yardimci olur

hic duymadim cnm öyle bir sey dünyadan haberim yok benim yaaa calismaktan sen yikadinmi bulasiklari?

yikadim mutfagi da supurdum simdi de camasirlari katliyorum
kizim ismini bilmedigim icin boyle biraz garip olur diye yazmiyorum

isimsiz tedavi olur seninki

internette arastir ismini yaz

oh kolay gelsin cnm bende az önce disari ciktim basimin agrisi azaldi biraz

isimsiz tedavi olur seninki

internette arastir ismini yaz

oh kolay gelsin cnm bende az önce disari ciktim basimin agrisi azaldi biraz

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ne konuşuyonuz böle kısım iki dakka bırakıyos hemen milleti dağıtıp abuk oluyosunuz yanııııııııı

patsy bi konu acmis kadinin biri esi altina kaciriyormus onu konusuyorduk gülme ama hast galiba adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…