Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

napiyim patsy anne olunca boyle 4 5 tane kolunun olmasi lazim
kiz ben aciktim ya

bugün kahvaltıda bir dilim ekmek kızattım ve bir domates dilimledim 5 tane zeytinle yedim sonra bi kivi yedim yemekte bi kase çorba içtim bi de salata yedim ekmek yok şimdi acıktım şu küçük kase yoğutlara iki tane kuru kayısı doğrayıp onu yedim bana açım demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

patsy bi konu acmis kadinin biri esi altina kaciriyormus onu konusuyorduk gülme ama hast galiba adam

o geri.....lı neden kocasını burada ifşa ediyo anlaamdım ki doktora git kendin için bişeye ihtiyacın varsa terapiste git bilmem kaçbin kişinin okuduğu yerde kocanı ifşa edip sonra da aynı adamla evli kalmayı becerebilmek nasıl bi zihniyet ben anlamıyorum ki :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

bugün kahvaltıda bir dilim ekmek kızattım ve bir domates dilimledim 5 tane zeytinle yedim sonra bi kivi yedim yemekte bi kase çorba içtim bi de salata yedim ekmek yok şimdi acıktım şu küçük kase yoğutlara iki tane kuru kayısı doğrayıp onu yedim bana açım demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

kizim ben bunu bi haftada yiyorum be bu ne:KK9:
ben bu gun sadece bi tane kurabiyeyle cay ictim
su anda saat 5 ve ben simdi acikiyorum

e dedik ya kadinin esi altina yapiyomus diye:KK1:
bu arada ilk beni mi begendin:KK1:

kıs ben seni hep beğeniyom ki unutun mu kıs seni ben buldum :KK9::KK9::KK9::KK9: yaaaaa bu prenses bilmez dimi o günleri hey gidi hey bu arada elif ne zaman gitti yine gelecek mi bişey dedi mi :44:

e han bana cay yokmu

$indir.jpg .......................................

X