bacım biz senlen tanışmış mıydık:26:
Ben napim, kopan bağlantı, ağlayan bebek, resmimi as diyen bir çocukla uğraşıyorum.Her zamanki gibi gezmek gezmek gezmek istiyorum.Ama çocuklara bakan yok
Senin bebiş nasıl
ya kısım şu an pc de hiç fotom yok olunca gösteririm olur mu
eğtiyarlık ay balam
Emin değilim... İsim yabancı gelmedi ama...
Ben Elif... Gündemim 1 bebek ve 1 çocuğa bakmaktan ibaret...
aynı beeeeeeeeeennnnnnnnnnnEmin değilim... İsim yabancı gelmedi ama...
kıs çift taraflı bantla resmi as ağlayan bebeğini arabasına koy kısının alinden tut çık ges ges gesolmammı :44::44::44:
bi kerem bizde egtiyarlik diye bi laf yokqocaliq derler bizde ona
Emin değilim... İsim yabancı gelmedi ama...
Ben napim, kopan bağlantı, ağlayan bebek, resmimi as diyen bir çocukla uğraşıyorum.Her zamanki gibi gezmek gezmek gezmek istiyorum.Ama çocuklara bakan yok
Senin bebiş nasıl
Kızlar ben feci hamlamışım.. Okuyup yazim diyene kadar sayfalar alıp başını gidiyor
Kızlar ben feci hamlamışım.. Okuyup yazim diyene kadar sayfalar alıp başını gidiyor
kaç yaşındalar cinsiyetleri ne
elif şimdi vakit bulamasan da benim bulup buraya kopyaladığım o bi kaç sayfa öncesindeki yazıyı da oku olur mu ona da güldüm valla
Sen de mi 2 çocuklusun? 2 kızım var.Biri 10 aylık,diğeri 4 yaşında... Ücretsiz izindeyim ve artık evde olmaktan inanılmaz sıkıldım...
Sen de mi 2 çocuklusun? 2 kızım var.Biri 10 aylık,diğeri 4 yaşında... Ücretsiz izindeyim ve artık evde olmaktan inanılmaz sıkıldım...