Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

Ben napim, kopan bağlantı, ağlayan bebek, resmimi as diyen bir çocukla uğraşıyorum.Her zamanki gibi gezmek gezmek gezmek istiyorum.Ama çocuklara bakan yok
Senin bebiş nasıl

kıs çift taraflı bantla resmi as ağlayan bebeğini arabasına koy kısının alinden tut çık ges ges ges olmammı :44::44::44:

Kızlar ben feci hamlamışım.. Okuyup yazim diyene kadar sayfalar alıp başını gidiyor

Ben napim, kopan bağlantı, ağlayan bebek, resmimi as diyen bir çocukla uğraşıyorum.Her zamanki gibi gezmek gezmek gezmek istiyorum.Ama çocuklara bakan yok
Senin bebiş nasıl

senin isin de zor bacim benim kiz da bana kan kusturuyo valladun akrabalarim geldi sana madalya dusuyo bu cocuga nasil bakiyosun diyolarcok yaramaz
senin kizlarin yasi kacti

elif şimdi vakit bulamasan da benim bulup buraya kopyaladığım o bi kaç sayfa öncesindeki yazıyı da oku olur mu ona da güldüm valla

kıs benim bu yazı nedeeeeeeen 3 kez oldu al bi de alıntı yaptım 4 etti elif artık iyiiiiiiiiiiice bi anlamışsındır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…