Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

aynen öyle cnm bi dene istersen bak hemde iyi anlasiyormussunuz 8 yas bence okadar büyütülecek bisey degil

aynen öyle cnm bi dene istersen bak hemde iyi anlasiyormussunuz 8 yas bence okadar büyütülecek bisey degil

denicem canım daha evet demedim içime sindirmeye çalışıyorum şu an yavaş yavaş ama şöyle bi problem de var ben yaşımdan daha küçük gösteriyorum biraz daha büyük görünmem lazım napabilirim bunun için ya bu aralar kafayı buna taktım şu okulum bitse de işe başlasam o zaman giyinişim falan da değişcek güzel olcak

sizin aranızda 8 yaş varmış anlaşabiliyorsunuz değil mi? bence de çok değil yaa

Ben daha 16 yaşındayımmm lise 2 ,, miniğiimm dahaaaaaaaa neysee okula kaçıyorum ben iyi sohbetlerr.. öpüünüzz

unlimited sen kac yasindasin cnm?

ula ula bu topiğin en yaşlısı benmiyim yanııııııııııııı azerin yaaaaaaa ne diyo bunlar böleeeeeeeeeeeeee
ben hakketen böyleyim dimi kıs azerin
datdaradatradatdaradatdaraaaaaaaaaaaaaaaaaam haydeeeeeeee

benim esimle aramizda 10 yas var kuzu galiba rekor benim
iyi yanlari var ama kotu yani bana bazi seyleri danismiyo benim yasimin akil vermek icin kucuk oldugunu dusunuyo
Ben daha 16 yaşındayımmm lise 2 ,, miniğiimm dahaaaaaaaa neysee okula kaçıyorum ben iyi sohbetlerr.. öpüünüzz
anam 16 yas ne guzel.tamam canim yedin mi kahvaltini simdi ver bi yanakhadi okula iyi dersler
azerin kardesim bu sene üniyi kazanirsa ekimde üniye baslicak. bizde ekim de türkiyeye gidicez biliyorsun kardesim gelemicek bizimle eee bizim nisan nasil olucak kardesim olmadan???

aaa okuldan izin alamaz mi?

giyim tarzini degistir cnm daha olgun giyinebilirsin ama ondan haric saclarda cok önemli bence. güzel bir form verebilirsin saclarina kesim boya vs. bende yasimdan daha kücük gösteriyorum cnm ayni sorun bende de var ama ben kendimden memnunum yasim ilerledikce beni daha genc sanarlar

cok iyi anlasiyoruz masallah. arada bir tartismalar oluyor ama ufak tefek 2-3 saat icnde barisiyoruz yine

bilmiyorum yeni baslicagi icin izin alamayabilir cünkü hersey yeni olucak onun icin derlseri kacirirsa kötü olur

annemle konusucam bu konuyu hic olmazsa eylülde gideriz ailecek

annemler galiba bunu iyi düsünüp bu sene olmasi icin söz verdiler cünkü bu sene olamicak nisan

yaaaaaaa ben çok açım bi kiv yedim bi halta yaramadı eeeeee ben de guççük bi kurabiye yedim ben diyetteyim diyettezayıflıycamEki Görüntüle 399466

ben alman kanalinda bi doktor gördüm dedi ki eger günlük mecburiyet kalorileri gecmicek sekilde yemek yerseniz kilo almazsiniz. sende yaninda spor yaparsin hem kilo almazsin hemde zayiflarsin

bilmiyorum yeni baslicagi icin izin alamayabilir cünkü hersey yeni olucak onun icin derlseri kacirirsa kötü olur

annemle konusucam bu konuyu hic olmazsa eylülde gideriz ailecek

annemler galiba bunu iyi düsünüp bu sene olmasi icin söz verdiler cünkü bu sene olamicak nisan

yaaaaaaa ben çok açım bi kiv yedim bi halta yaramadı eeeeee ben de guççük bi kurabiye yedim ben diyetteyim diyettezayıflıycamEki Görüntüle 399466

ben alman kanalinda bi doktor gördüm dedi ki eger günlük mecburiyet kalorileri gecmicek sekilde yemek yerseniz kilo almazsiniz. sende yaninda spor yaparsin hem kilo almazsin hemde zayiflarsin

anladım kuzu bu da ihtimal dahilinde olan bir şey :26: ama biz kadınlar onlardan daha erken olgunlaşıyoruz aslında, yani ben şu an 22 yaşında bir erkekle çok fazla paylaşım yapamıyorum (nitekim yapamamıştım da) yani onların olgunluga ermesi kesinlikle zaman alıyor.

giyim tarzımı değiştiricem canım haklısın biraz daha kadınsı ve klasik giyinmem lazım evet saçlar çok önemli iyi ki siyahtan dönmüşüm yahu siyahla küççüçük görünüyodum bir de saçlarım her gün dümdüzdür bu da insanı küçük gösteriyor farklı modellere kaymak lazım ben de memnunum halimden ama aradaki farkı bir nebze olsun kapatmak istiyorum :)) onun saçlarına aklar düşmeye başlamış bile hafiften

bilmiyosan öreeeeennnnnnn şekerim profilimde yazıyokiiiiii

tamam öğreniyorum hemen söylesen nolcekti bea

kuzu sana ´danismiyormu? bu iyi degil ya allahtan benimki herseyi benimle paylasiyor.

akil danismak degil ama en azindan senin fikrini alabilir :26:

evet düz sac yok genc gösteriyor sen lüle falan yap

ne diyorsun kuzu aklarmi düsmeye baslamis benimkininde hatta saclari dökülüyor
diyorum senin yaninda ben gencecik görünüyorum kiziyor bana

kuzu sana ´danismiyormu? bu iyi degil ya allahtan benimki herseyi benimle paylasiyor.

akil danismak degil ama en azindan senin fikrini alabilir :26:

soyle soyliim kuzu benimle ilgili konuysa muhakkak sorar cunku huyumu bilir ben istemezsem hayatta olmaz
bazi konular var ki akil vermek icin yasin kucuk diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…